promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy váratlan fordulat felforgathatja a hétvégédet?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt résen lenni, mert ha csak a pihenésre figyelsz, akkor előfordulhat, hogy összeomlik néhány dolog körülötted. Nézzük, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg minden feladatodat el tudtad végezni a hétvége előtt. Ha otthon van esetleg valami, akkor azt is próbáld meg felszabadultan elvégezni. Az a legjobb, ha most össze tudod hozni a kellemeset a hasznossal. A javításokba persze inkább ne vágj bele egyedül, ha nem értesz hozzá. Este próbálj meg kiszabadulni, és élvezd a társasági életet.

Bika (április 21. - május 20.)

Végre nem ártana egy nyugodt napot tartanod. Mivel a legtöbb bolt zárva van, így legalább nem tudsz felesleges dolgokat összevásárolni. Talán nem is ártana egy pénztárcakímélő hétvégét tartanod. Otthon is rengeteg dolog van, ami ki tud kapcsolni és fel tud tölteni. Hidd el, a felesleges nyüzsgés inkább le fogja szívni az energiáidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha valamit elfelejtettél a hétvége előtt, akkor bizony azon már nem szabad rágódnod, mert teljesen el fogja rontani a hangulatodat. Most bővítheted az ismeretségi körödet, ha kimozdulsz otthonról. Ma különösen örömteli lesz számodra az, ha mások közelében lehetsz. Igyekezz a háttérbe szorítani, és elfelejteni ha volt az életedben valami zűrzavar.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad bepánikolnod egyik kihívásod miatt sem. Kis lépésekkel haladj előre és legyél megfontolt. Higgadtan igyekezz rendezni minden helyzetet, mert ha kiborulsz, akkor nagyon elmerülhetsz a mélyben. Féltékenyebb hangulatban vagy a kelleténél, de rá fogsz jönni, hogy ennek semmi alapja sincs.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Felborulhat a hétvégéd néhány váratlan helyzet miatt. Ne engedd magadat felbosszantani, ha keresztülhúzzák a számításaidat. Tartsd a kezedben az irányítást - tudod jól, hogy mindenre meg tudod találni a megoldást. A bolygók jelenleg felerősítik a kreatív énedet, és ezt nem ártana kihasználnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán érzed jól magadat a bőrödben, de egy nagy pihenés vissza tud terelni a helyes útra. Hétvégén előtérbe kerülhet néhány családi ügy, amiből ha kimaradsz, akkor nagyon elharapódzhatnak a dolgok. Legyél nyitott és őszinte mindenkivel, és segíts ott, ahol tudsz, mivel neked is az érdeked, hogy meglegyen a harmónia.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne feledd, ha nagyot akarsz markolni, akkor kicsit fogsz fogni. Ne akarj a hétvégén mindent egyszerre elintézni, valamint bepótolni. Érd be azzal, amit higgadtan el tudsz érni. Kesergés helyett legyél nyitott az új stratégiákra. Ha minden kötél szakad, akkor nyugodtan kérd a barátaid segítségét. Az estéket mindenképpen felszabadult pihenéssel töltsd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég régóta húzódik már egy ügy, amit végre le tudsz zárni. Önerőből kellene ezt véghezvinned, nem pedig segítséggel, mert akkor lesz igazi a győzelem. Ráadásul mások félrevezethetik a gondolataidat, vagy esetleg rossz tanácsokat adhatnak, aminek hatására ismét nem lesz lezárás. Bízz magadban, és tegyél egyedül pontot a végére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pillanatnyi sikerélményeid lehetnek ma, sőt, az egész hétvégéd döcögősen indul. Ez egy ilyen nap lesz, így kell elfogadnod. A lényeg, hogy ne ostorozd magad semmiért, bármennyire is nem alakulnak a saját szájízed szerint a dolgok. A szabadidődben jó lenne, ha a párkapcsolatodra tudnál koncentrálni. Ne adj esélyt annak, hogy elhidegüljetek.

Bak (december 22. - január 20.)

A kommunikációdra nagyon oda kellene figyelned a mai nap folyamán. Szinte mindenkibe belefojthatod a szót erőszakosan, akár a barátaidba is. Értékes információktól esel el így, és itt nem a pletykákra kell gondolni. Lehet már sokan úgy érzik, nem szívesen nyílnak meg neked. Nem szabad mindig a saját problémáiddal foglalkoznod, meg kell hallgatnod másokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál. Ez pozitív dolgokat is magával hoz, mivel sokat gazdagodhat az ön és emberismereted. Arra viszont figyelned kell, hogy kerüld el a nyersebb személyeket. Ők most nem igazán tudják megérteni, hogy mi is zajlik benned. Ha van párod, akkor nagyon romantikus estétek lehet, mivel egymásra tudtok hangolódni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma sok dologban úgy hozhatja a sors, hogy neked kell diktálnod a feltételeket. Bíznod kell magadban, hogy meg tudod állni a helyedet. A hétvégi kényes helyzetek egy picit fel tudják borítani az érzelmi egyensúlyodat. Nem szabad, hogy régi sérelmek felszakadjanak benned, mert azok nagyon rossz hatással lehetnek a hangulatodra. Próbálj meg csak előre nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás