promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg felfedezni az élet apró örömeit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a hétvége, és nem szabad túlterhelned magad, hogy utána teljesen kiégve vágj bele. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Érdemes megfogadnod mások tanácsait, mert most nem igazán tudsz tisztán átlátni néhány dolgot. Főleg a tapasztaltabb emberekre érdemes figyelned. A kezedbe kell venned az irányítást, különben elég rossz irányba fogsz haladni a hétvége előtt. Próbálj meg higgadtan reagálni a váratlan eseményekre.

Bika (április 21. - május 20.)

Felesleges félreértésekbe bonyolódhatsz, ha rosszul kommunikálsz. Ma tényleg csak azzal beszélj, akivel feltétlenül muszáj és haladj a dolgaiddal. A bolygók pozitív hatással lehetnek a párkapcsolatodra, szóval érdemes a legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Jobban be kell osztanod a pénzt, szóval a közelgő hétvégén ne akarj túl sokat költeni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenképpen kreatív megoldásokat akarsz találni a problémákra, de nagyon jól tudod, hogy nem szabad mindent túlgondolni. Amit lehet, azt csak oldd meg szimplán. Ha kisiklanak a dolgok körülötted, akkor elég nehezen fogod tudni beosztani az idődet. Az is fontos, hogy több kompromisszumot köss ma.

Rák (június 22. - július 22.)

El kell engedned pár dolgot a múltadból. Most csak az visz előre, ha a pozitív emlékeket hozod fel magadban. Csupán arra kell figyelned, hogy a hibákat ne kövesd el kétszer. A legtöbb emberrel meg tudod találni a közös hangot. Ha este van rá lehetőség, akkor ejts meg egy baráti beszélgetést. Egyensúlyba kell hoznod a kedvedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Semmiképpen ne hanyagold el az unalmas vagy sablonos feladatokat. Ha háttérbe szorítod őket, akkor egyszerre fog a nyakadba szakadni minden. Tudod, hogy a kisebb gondok is összeadódnak, és akkor már nagyobb fejfájást fognak okozni. Ha valakivel összezördültél az utóbbi időben, akkor a bolygók megteremtik a lehetőséget, hogy kibéküljetek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos, hogy jól tudd kezelni a fordulópontokat a napodban. Ha túllendülsz a nehezén, akkor már délután teljesen fel fogsz tudni lélegezni. Mindenképpen több időt kell szánnod a pihenésre, és az egészségedre sem ártana figyelned. A szerelmi életed igen változó lehet. Annyi biztos, hogy a bolygók most nem kedveznek a szingli Szüzeknek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokkal kiegyensúlyozottabb lehetsz, ha össze tudod szedni a gondolataidat. Akkor vágj bele a gondok megoldásába, ha már tudod milyen út vezet a célig. A családoddal most nem igazán tudod megtalálni a közös hangot. Oda kell figyelned, hogy ne sértsd meg másoknak az érzéseit. A pénztárcádat inkább dugd el, mert hajlamos vagy sokat költekezni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Váratlan pénzügyi kiadást jeleznek a bolygók. Most tényleg csak azt vedd meg, ami feltétlenül szükséges. Hidd el, az a plusz pénz még jól fog jönni. Az energiáid a helyükön vannak, csak okosan kell tudnod ezt használni. Ha ügyes vagy, akkor most a bonyolultabb problémákat is meg tudod oldani. Este inkább a csendesebb pihenésre szavazz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit rossz hatással van rád ez az őszi idő, de igazán sokat meríthetsz mások lelkesedéséből. Most fontos, hogy pozitív emberekkel vedd körbe magadat. Történjen bármi, jó ha a megérzéseidre hallgatsz, mert kivételesen nem tudnak becsapni. Ha ma hibázol, akkor mindenképpen javítsd ki azonnal, különben felborul körülötted az egyensúly.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem jönnek könnyedén a dolgok, és mindenért meg kell küzdened. A munkahelyeden a legfontosabb, hogy akármilyen hangulatban is vagy, ne szállj szembe a főnököddel. Ha a saját magad ura vagy, akkor meg nem ártana másokra is hallgatnod, és nem önfejűen menni a falnak. Megmutathatod mire vagy képes, de csak ha okosan csinálod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok dologgal szembe fogsz tudni nézni, amikkel eddig nem mertél. Túl kicsinek érzed magad néhány feladathoz, pedig ez egyáltalán nincsen így. Fontos, hogy jelenleg őszinte tudj lenni mindenkivel. Ha nem sikerül valami azonnal, akkor semmiképpen ne hibáztass másokat. A magánéletedben is lehetnek nézeteltérések, de ezeket igyekezz csendben rendezni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezen ébredsz mostanában és döcögősen is szoktak indulni a napjaid. Nagy a szembeszél, de ki tudod kerülni, ha taktikus vagy. Egyre jobban észreveszed azokat az embereket, akik ellened drukkolnak az életben, de nem szabad foglalkoznod velük. Jól figyelj, ha szingli vagy, mert hamarosan feltűnik valaki, aki többet akar tőled.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás