promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bill Gates lánya nagy nehezen kihozta 720 millióból az esküvőjét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lagzin a Coldplay játszott, az ételeket egy puccos étteremből hozatták.

A világ leggazdagabb emberei közt számon tartott Bill Gates 25 éves lánya a közelmúltban ment férjhez. Azt hihetnénk, hogy Jennifer Gates számára nem jelenthetett gondot egy ilyen fényes ceremónia tető alá hozása, de az esküvő végül nem várt nehézségekkel járt.

A hölgynél elsősorban a dúsgazdag szülők válása kavart be a 2 millió dolláros (vagyis 720 millió forintos) lagzi megszervezésekor, illetve az, hogy mind a 300 meghívott vendéget oltani kellett, sőt ennek birtokában is csak negatív teszteredménnyel lehetett beengedni az ünnepségre.

A New York államban megkötött frigy legszerencsésebb résztvevője az egyiptomi-amerikai Nayel Nassar díjugrató volt, vagyis a vőlegény, aki ezzel a világ egyik leggazdagabb családjának tagjává vált.

A bulin a Coldplay játszott, az ételeket az egyik legpuccosabb helyről szállították, a boldog menyasszony pedig legalább kétszer öltözött át az emlékezetes nap során. Kellett is, hiszen az egyházi és a civil esküvőt is ugyanazon a helyen tartották. A hölgy menyasszonyi ruhája egy Vera Wang alkotás volt.

„Kihívásokkal teli évet élünk, egyrészt a járvány, másrészt pedig a családom átalakuló helyzete miatt. De az egymás iránt érzett szerelmünk mindvégig változatlan maradt. Egy álmom vált valóra azzal, hogy az esküvőt a legközelebbi barátaink és a családtagjaink körében tarthattuk meg”

– utalt az orvostanhallgató Jennifer diplomatikusan arra, hogy a szülei 27 év házasság után éppen idén augusztusban váltak el. Az ifjú asszony által az Instagramra kirakott képen az édesanya, Melinda az első sorban üldögél, Bill Gates azonban sehol sem látható.

A lagzin azonban természetesen felkérte a lányát, és Elton John romantikus dalára (Can You Feel the Love Tonight) lejtettek egy táncot. Jennifer az újdonsült férjével is táncolt, mégpedig a Yellow Lights című számra, amelyet a barátjuk, Harry Hudson írt és adott elő számukra.

„Az előkészületek során kapott legjobb tanács talán az volt, hogy mindig emlékezzünk rá, ez a nap rólunk és a szerelmünkről szól. Ezt észben is tartottuk, de persze arra is törekedtünk, hogy a családtagjaink és barátaink remekül érezzék magukat”

– mondta Jennifer. A hírek szerint az egyiptomi származású vőlegény miatt egy titkos muszlim esküvőt is tartott a pár. A ceremónia helyszínéül szolgáló farmot Bill Gates vásárolta 15,82 millió dollárért (ez nagyjából 5,7 milliárd forint).

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás