Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: egy rém peches nap vár a csillagjegyedre?

Napi horoszkóp: egy rém peches nap vár a csillagjegyedre?

Élet

Napi horoszkóp: egy rém peches nap vár a csillagjegyedre?

Élet

Ezo Terézia 21:01

Egyik csillagjegynek sem kell aggódnia, mert mindenre van megoldás. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Próbálj meg őszintébb lenni a közeli környezeteddel. A bizalmatlanságod miatt elveszítheted néhány ember szimpátiáját, szóval erre figyelj oda. A bolygók most kivételesen megemelhetik a vonzerődet. Ha valakit le akarsz venni a lábáról, akkor itt az idő. A munkádban azonban kicsivel jobban kell összpontosítanod, hogy gördülékenyen menjen minden.

Bika (április 21. - május 20.)

Néhány ügyre nem tettél pontot anno, amik felszínre kerülhetnek a következő napokban, és nagyon felboríthatnak mindent körülötted. Ezeknek jobban tennéd, ha utánajárnál, mielőtt óriási galibát okoznak. Ha ügyes és talpraesett vagy, meg tudod előzni a súlyosabb gondokat. Viszont azt se hagyd, hogy folyamatosan a gondokon járjon a fejed. Este mindenképpen kapcsolódj ki.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre elintézhetsz egy problémát, amit már nagyon régóta halogatsz. Nehezen indulsz neki, de nagy kő fog leesni a szívedről, ha végre sikerül. Egy váratlan találkozásban lehet részed a közeljövőben, és úgy néz ki, hogy még életedben nem láttad az illetőt, de nagyon fel fogja kelteni az érdeklődésed. Rajtad múlik, hogy barátként akarod-e megtartani, vagy többet szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)

A kedvességed és a szenvedélyed picit háttérbe fog szorulni így a hét közepén. Ezt a környezeted is észreveszi, de hát a természetedet nem tudod meghazudtolni. A mostani bolygóállás megkeményítheti a szíved, de az akaratodat is. Ezt ki tudod használni, mert most nem tudnak elintézetlen feladatok maradni utánad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végre kiegyensúlyozott a lelki állapotod, amit ki tudsz vetíteni az emberi kapcsolataidra is. Ne hagyd, hogy bonyolult kérdéseket erőltessenek ma rád, a megoldást inkább bízd a környezetedre. Az lenne a legjobb, ha ki tudnál kapcsolódni. Hódolj a hobbidnak, vagy tölts el egy kis időt a barátaiddal. Ha valamilyen megoldandó probléma jár a fejedben, az csak le fog húzni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy múltbéli rossz döntésed zavaros, és kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Mindent helyre lehet hozni, és tényleg csak annyit kellene tenned, hogy tisztázol néhány félreértést. Iktasd ki ezt a dolgot, és akkor valóban igazán boldog lehetsz. A munkahelyeden is jól alakul minden. Ha álláskeresésben vagy, akkor az egyik barátod nagy segítségedre lehet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az igyekezeted a csúcson van, azonban nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Ellenkező esetben elkezd majd nőni benned a feszültség, ami a lehető legrosszabbkor törhet elő. Ha van párod, akkor vele is türelmesebbnek kellene lenned. Nem varrhatsz senki nyakába olyan dolgot, ami nem az ő felelőssége, hanem a tiéd, ezt ne feledd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha ügyesen forgattad a lapjaidat, akkor nagyon jól feltöltődhettél, és ne félj, a pozitív korszakodnak még ezzel nincsen vége. Előkerülhet a tapintatosságod, amivel a közeljövőben meg tudsz akadályozni egy konfliktust. Nem kell a hőst játszanod, egyszerűen csak add magad. Érzékenyebb vagy lelkileg, és figyelj oda, hogy ezt ne használják ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le. Igyekezz kipihenten belevágni a hét második felébe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a mai nap folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat, és teljesen igaz ez az estédre is. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhányan szívességgel tartoznak neked, amiket ne felejts el behajtani. A túl jó szíved sok mindent elengedhet, ami nem jó dolog. Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni.

Borítókép: Profimedia