Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: csak olyan célokat tűzz ki, amiket teljesíteni is tudsz

Napi horoszkóp: csak olyan célokat tűzz ki, amiket teljesíteni is tudsz

Élet

Napi horoszkóp: csak olyan célokat tűzz ki, amiket teljesíteni is tudsz

Élet

Ezo Terézia 21:01

Lehet néhány csillagjegy túlságosan is sokat akar a hét közepén. Érdemes inkább lassan, de biztosan haladni, nehogy kudarc legyen a vége. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehéz helyzetben is fel tudod találni magadat, szóval ne stresszelj rá semmire. Csak akkor okozhatsz magadnak gondokat, ha feszült vagy, mert türelmesen minden gördülékenyen haladhat. Igyekezz tartalékolni az energiáidat, mert még sok kihívás lesz előtted a héten. Arra is számíts, hogy meg kell harcolnod az igazadért.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki ellentétek törhetnek felszínre valakivel a környezetedben. Nem kellene erős támadásba lendülnöd és indulatosnak lenned még akkor sem, ha nagyon neked van igazad. Nem ártana, ha elővennéd a megértő énedet, mert akkor fogod tudni könnyen elrendezni ezt. A pénzügyeiddel kapcsolatban jó hírek érkeznek hamarosan.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lassan jönnek a változások az életedben, de rendkívül pozitívak lesznek, és hosszú időre meg fogják határozni a kiegyensúlyozott hangulatodat. Erőteljesen kell megfogalmaznod magaddal szemben a vágyaidat. Az álmok hamarosan valóssággá válhatnak. A sikerek meg fogják növelni a magabiztosságodat.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán alszol jól mostanában. Ha már nagyon régen tart az álmatlanság, és a rossz alvás, akkor nem ártana szakértő segítségét kérned. Egyre rosszabbul teljesíthetsz ha fáradt vagy, és be fog indulni a lejtmenet. Ezt mindenképpen időben meg kell akadályoznod, mert utána nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hullámzó a kedélyállapotod, szóval nem árt kétszer is meggondolnod mit mondasz. A hanyagul odadobott sértések eléggé visszaüthetnek, aztán magyarázkodhatsz, hogy te nem úgy gondoltad. Ezt leszámítva elemedben érzed magadat egész nap, de az energiáid végesek, okosabb lenne jobban beosztanod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nyitott vagy az új ismeretekre, ami teljesen felszabadíthat. Ha új dolgokat szeretnél tanulni, akkor igyekezz olyat választani, ami a munkádban is hasznos lehet. Szívesen szereznél friss kapcsolatokat, de ezt inkább most csak interneten teheted meg. Ott viszont kereshetsz olyan csoportokat, ahol felszabadultan beszélgethetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nemet kell mondanod azokra a dolgokra, amiket nem szívesen csinálsz. Most előfordulhat valaki a környezetedben, aki állandóan rád akarja erőltetni az akaratát. Ha pont a párod az, akkor még inkább le kell vele ülnöd beszélgetni. Szedd össze magad, és állj ki mindenben a saját véleményed mellett. Ha nem így teszel, szép lassan bele fogsz törődni minden rosszba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontos, hogy minden helyzetben próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a lelki nyugalmadat. Remélhetőleg nem az a célod, hogy valami botrányos cselekedettel felhívd magadra a figyelmet. Kétszer is fontold meg mit mondasz ki, de azt is, miképp cselekszel. Ez nem csak a kényes helyzetekre vonatkozik, hanem mindenre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit érzékenyebben reagálsz a dolgokra, ami a heted elejét is befolyásolhatja. A munkahelyeden is úgy érezheted, hogy túl vagy terhelve. Próbálj meg változtatni a megszokott felálláson, és ha lehet, kicsit kreatívabban megoldani a feladatokat. A játékossággal sok stressztől meg tudod magadat szabadítani.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha fontos terveket tudtál összerakni a napokban, akkor azokba nem árt a héten belevágnod. Most van benned elég erő és kitartás, hogy be tudd indítani a dolgokat. Ha sikerül, akkor úgy minden gördülékenyen megy magától. Legyél óvatosabb, mint eddig, mert néhány rosszindulatú ember arra vár, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók sugározzák feléd a szerencsét, amit érdemes kihasználnod. Most valóban a kezedbe tudod venni az irányítást. Az is eldőlhet, hogy milyen új irányt vesz az életed. Nincsen igazán ínyedre, ha egy helyben toporogsz. Azon sem árt elgondolkozni, hogy ki az az ember, aki visszahúz. Olyan személyekkel kell jelenleg körülvenned magad, akik tudnak inspirálni.

Halak (február 20. - március 20.)

Kellemes változás van a levegőben, de a bolygók azért figyelmeztetnek, hogy kerüld a szócsatákat. Hiába van igazad, most úgy alakulhatnak a dolgok, hogy nem fogsz belőlük győztesen kijönni. Ha valakinek más a vélemény, inkább hagyd rá, és foglalkozz a saját életeddel. Zárd ki azokat a dolgokat, amik hátráltatnak.

Borítókép: Profimedia