promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbálj kiskapukat keresni, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Abból nagy baj nem lehet, ha bevetsz egy kis trükközést a cél érdekében. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A karriered jó irányba halad, szóval el kellene kezdened foglalkoznod azzal, hogy rendbe tedd a magánéleti problémáidat. Akadhat köztük könnyen helyrehozhatóak, de nagyon bonyolultak is. Inkább az előbbivel kezd, hogy meglegyen a sikerélményed, valamint a lendületed. Egy új ismeretség új ajtókat nyithat ki számodra, szóval ne zárkózz el semmitől.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán érzed jól magadat, ha nem tudod kielégíteni az intellektualitásodat. Igyekezz olyan emberekkel körülvenni magadat, akik erre vevők. Le tudsz engedni, ha nincsen pezsgés körülötted, de itt is meg kell találnod a kompromisszumokat. A munkádban is akkor érzed jól magadat, ha kihívásokat teljesíthetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Még mindig benned van, hogy új utakat keresgélj, de lehet ez nem a megfelelőbb alkalom. Maradj a állandó dolgoknál, mert jelenleg a biztonsági játék tudja teljesen megadni a nyugalmadat. Ettől még a kreativitásodat ne szorítsd háttérbe, de ne akard velük megváltani a világot. Ideje lenne kikapcsolnod az agyadat – az estét fordítsd egy kis szórakozásra.

Rák (június 22. - július 22.)

Az anyagi kérdésekben még mindig bizonytalan vagy, de azért vigyázz, hogy nehogy előjöjjön a spórolós éned. Ha mindenképpen muszáj, akkor magadnál húzd meg a nadrágszíjat, és ne a környezetednél, mert ezek vitákat generálhatnak. Igyekezz jobban koncentrálni a munkádra, mert eléggé szétszórt lehetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél. Ha van párod, akkor vele legyél türelmesebb.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet a munkahelyeden, de az otthonodban harmónia uralkodik. Utóbbi nem csoda, mivel bőven tettél ezért, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a hajtós napért.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a hét közepén foglalkozz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Késések, pontatlanságok, félreértések bonyolíthatják a napodat. Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan. A hét közepén tudsz majd fellélegezni kicsit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A közeljövőben olyan híreket kapsz, amik pozitívan befolyásolhatnak mindent az életedben. Nem szabad mindig a saját érdekeidet nézned, mert így hamar elveszíthetsz olyan embereket, akik fontosak számodra. Erre oda kell figyelned. Szeretnéd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, de ez sajnos nem lesz így. Ha sokat vársz, a problémák csak fel fognak tornyosulni.

Bak (december 22. - január 20.)

Most nagyon erős a jellemed, és segíthetsz is valakinek, hogy rátaláljon önmagára. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, és tudod jól, hogy az önzetlenség sem áll távol tőled. Az illetővel egy szorosabb barátság is kialakulhat, szóval ne utasítsd el a dolgot. Fel fogod ismerni, ha eléd gördül az egész szituáció. Közben ne feledd te is rendbe tenni a lelkedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem fog jól indulni a napod, ha minden erőddel ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Lehet muszáj leszel olyan emberrel is kompromisszumot kötni, akivel nem vagy túl jóban. Nézd azt, hogy így gyorsabban végezhetsz minden feladatoddal, és utána felszabadultan vághatsz bele abba, amibe te szeretnél. A jó kedved a környezetedre is remek hatással lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha van párod, akkor erősen felerősödhet benne a féltékenység. Most a bolygók úgy állnak, hogy elég vonzó lehetsz a másik nem számára, szóval ezen ne lepődj meg. A flörtnél azért ne menj tovább, még ha kínálkozik is a helyzet, mert semmi idő alatt összeomolhat minden körülötted. Könnyen tudsz alkalmazkodni mindenhez, így a munkahelyeden sem lesz nehézséged.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás