promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy ügyes hétkezdéssel előnyt szerezhetsz magadnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kitartónak és érzelmileg stabilnak kell lenned. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A szerencse nem állt melletted mostanában, de ez hála égnek változhat. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen mértékben hátradőlhetsz, inkább azt, hogy el fognak kerülni a váratlan fordulatok, amik megnehezíthetik a heted elejét. A kalandozást ne erőltesd, és nem is kellene most sokat kockáztatnod. A munkádban is a rutinodra támaszkodj.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha ki tudtad pihenni magadat a hétvégén, és az agyadat is kikapcsoltad, akkor remek hétkezdést tudsz produkálni. Odafigyelve hamarabb letudhatod a napi rutinfeladatokat, és lesz időd olyan dolgokra, amiket elhanyagoltál. Egy kis mozgást sem ártana végre beiktatnod. Fontos, hogy ne csak lelkileg, hanem testileg is egészséges legyél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Igyekezz elengedni a múltadat, mert ez most eléggé bekavarhat a jövődbe. Rossz döntéseket hozhatsz, szóval jobb, ha egy határozott baráttól kérsz tanácsot. Ugye te sem akarod elkövetni a régi hibákat? A jelenlegi bolygóállás szép lassan el fogja tüntetni a bizonytalanságodat. A jelenlegi évszak miatt is érzékenyebb lehetsz picit lelkileg.

Rák (június 22. - július 22.)

Minden az apró változásokkal kezdődik. Ne akard már az elején gyökeresen megváltoztatni az életedet, mert az úgy sem fog menni. A kis sikerélmények tudnak most előrevinni. Ne hagyd, hogy letörjön, ha valami nem sikerül rögtön. Több tapasztalatot kell szerezned az élet más területein is. Vigyázz, mert most csak a közeli barátaidban szabad megbíznod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány váratlan akadály kerülhet eléd, de nem szabad ezek miatt pánikba esned. Próbáld meg felismerni az esetleges veszélyeket, és igyekezz időben reagálni rájuk. Remélhetőleg nem áll előtted ügyintézés, mert az nagyon felőrölheti a maradék türelmedet. Este még akkor is igyekezz pihenni, ha maradt még munkád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kapcsolatod elég vékony jégen táncolhat, ha nem fektetsz bele elég energiát. Ha elhidegülésről van szó, akkor tudod jól, hogy nem csak a másikat okolhatod érte. Ezt mindenképpen helyre kell hoznod. A munkáddal kapcsolatban közben meg kell őrizned a hidegvéredet, és akadnak olyan szituációk, ahol ki is kell várnod. A kapkodással elsüllyesztheted magadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Feltörőben vannak az energiáid. Az is sokat segíthet, hogy egy régóta húzódó ügyre végre pontot tehetsz. Ha sikerülne befejezned, akkor fellélegezhetnél, és visszakapnád a szabadidődet is. A kapcsolataidban próbálj a jó dolgokra koncentrálni, akár a párodról, akár a barátaidról van szó. Ne keresd mindenkiben a hibát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Továbbra is arra figyelmeztetnek a bolygók, hogy jobb lenne spórolnod. Eléggé elszaporodhatnak a pénzügyi terheid a közeljövőben, amikre fel kell készülnöd. Semmiben sem szabad fejjel menned a falnak. Legyél megfontolt és kimért, az most valóban sokat segíthet. Igyekezz hamar befejezni a feladataidat, mert elcsúszhatsz velük.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki most több benned a bizalmatlanság a kelleténél. Vigyáznod kell, hogy ez nehogy rossz döntések felé sodorjon. Ettől függetlenül nem baj, ha nem fecseged ki a terveidet, főleg, ha valami komolyabb dologra készülsz. Összeszedettebbnek kell lenned, kicsit szétszórt vagy mostanában. Minél hamarabb vissza kell találnod önmagadhoz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad, hogy a makacs éned kerüljön előtérbe. Ezzel nem csak mások, de a saját életedet is megnehezítheted. Ezt szorítsd háttérbe és akkor remekül fognak alakulni a dolgaid. Most fontos lenne, hogy ne csak a saját problémáiddal törődj, hanem másokat is meghallgass. Ezzel még te is értékes tanácsokat kaphatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon lendületes vagy, és minden energiáddal a munkádra tudsz koncentrálni. Oda kell figyelned, mert a gyors tempód hibákat eredményezhet. A lendületnek igyekezz a jó oldalát kihasználni, és ne magad alatt vágni a fát. A kommunikációd nagyon toppon van, és kiváló a meggyőző képességed. Ezzel elég jól a saját malmodra tudod hajtani a vizet.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé labilis lehetsz mostanában, főleg ha a párkapcsolatodról van szó. Két lehetőség van: vagy megerősödik a kötelék köztetek, vagy ellenkezőleg, és teljesen bizonytalanná válik minden. A bolygók ráadásul azt jelzik számodra, hogy egy új személy kerül be az életedbe. Ha szingli vagy, akkor ebből új szerelem lehet, de a másik esetben csak megkavarja a fejedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás