promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vajon hallgathatsz az ösztöneidre a hét utolsó napján?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz hamar letudni, ha vannak még feladataid, aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a hétvégén, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Bika (április 21. - május 20.)

Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltötted, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Egy jó film, sorozat, könyv is ki tud kapcsolni.

Rák (június 22. - július 22.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belső körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra ma, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új lehetőségek kerülnek eléd a mai napon, de az is lehet, hogy te szeretnél valami nagyobb változást az életedben. Nyugodtan keresd fel a barátaidat, akik mindig megértenek, és beszéljétek át a dolgot. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy az az agy ki is kapcsoljon a hét utolsó napjára picit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem vagy a megfontoltság példaképe. Nem ártana lassítanod és megfontoltabbnak lenned. Elég sokat aggodalmaskodtál mostanában, szóval igyekezz kikapcsolni az agyadat. Néhány kérdéssel valóban feleslegesen kínzod magad. A hét utolsó napján igyekezz elővenni a lazább énedet, és kerüld a provokatív szituációkat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól alakulhatnak a dolgaid, ha taktikus vagy. Hamarosan olyan ajtók nyílhatnak ki előtted, amikre már régóta vártál. Nyugodtan tervezz előre most, mert ez nagyon jól megy neked. Mindenben addig kell ütnöd a vasat, amíg meleg. Azért vigyázz, mert ha a lelkesedés túlságosan magával ragad, akkor nem fogsz tudni tisztán látni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hét utolsó napján a háttérben kellene maradnod, mert könnyen konfliktusokba keveredhetsz. A legfontosabb, hogy legyél türelmes minden családtagoddal. Mindenben és mindenkiben az újdonságot keresed, de ezt a vágyadat nehéz kielégíteni a jelenlegi helyzetben. Otthon kellene megtalálnod a változatosságot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad pesszimistán hozzáállnod az új kihívásokhoz. Ezt igyekezz tisztázni a fejedben a hét utolsó napján. A szerelemben nem árt, ha óvatos vagy, főleg ha még az elején tart a dolog. Az emberismereted nincsen a toppon, hiába vagy megfontolt. A szerencsés véletlenek nagy szerepet fognak játszani az életedben.

Bak (december 22. - január 20.)

Lassan a családodban helyre fog állni a harmónia. Ha volt bármilyen konfliktus köztetek, akkor azt igyekezzetek rendezni a hétvége zárásaként. Tényleg irigylésre méltó boldog hangulatban vagy, így bármit meg tudsz oldani. Ez az időszak azonban nem jó arra, hogy új tervekbe vágj bele. Ezekkel várnod kellene a jövő hét közepéig.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán akarsz kimozdulni otthonról, pedig nem ártana kicsit megmozgatnod magad. A rossz közérzeted arra is visszavezethető, hogy nem mozogsz eleget mostanában. Akár egy rövid séta is nagyszerűen fel tudna tölteni. Ha szingli vagy, és vonzódsz valakihez, akkor nem ártana tisztázni vele az érzéseidet.

Halak (február 20. - március 20.)

Még a hét utolsó napján is alaposan a kezedbe kell venned az irányítást. Akadnak olyan problémák a környezetedben, amiket csak te tudsz megoldani, szóval ne várj másra. Mindenki figyelmesen hallgat a tanácsaidra, szóval ügyesen tudod keverni a kártyáidat. A bolygók úgy állnak, hogy mindenben meg tudod találni a szerencsédet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás