promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: elpártolhat tőled a szerencse a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek jobban oda kell figyelnie, mert a bolygók állása miatt sok gond szakadhat a nyakukba. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban kellene kicsit figyelned az egészségedre. Ha megteheted, akkor mindenképpen pihenj többet. Szükséged van a feltöltődésre, különben még a legkönnyebb feladatok is kifoghatnak rajtad a hétvégén. Az őszi fáradtság eluralkodhat rajtad, de egy kis mozgás meg vitamin kúra igazán helyre tud rázni. Kommunikációban a csúcson lehetsz, csak ne fecsegj feleslegesen.

Bika (április 21. - május 20.)

Otthon sem kellene elhanyagolnod a dolgokat, és ezt te is jól tudod. Ha van valami, amit már régen meg kellett volna csinálnod, akkor ne halogasd tovább. Egy csipetnyivel türelmetlenebb lehetsz a környezeteddel. Ha van párod, akkor ő ezt fokozottan észre fogja venni. Mindent ki lehet javítani, szóval ha nem sikerül valami, akkor ne kapd fel a vizet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Akadnak ma még feladataid? Akkor semmiképpen se kapkodj, és iktass be apró szüneteket. Felesleges hajszolnod magadat, ha nincsenek határidők a nyakadban. Az a legjobb, ha össze tudod kötni a kellemeset a hasznossal. Néhány embernek ingadozó lehet a hangulata körülötted, de te maradj higgadt, bármi is van.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha meghívást kaptál a barátoktól, akkor semmiképpen se utasítsd vissza. Már éppen itt lenne az ideje annak, hogy kimozdulj kicsit a négy fal közül. Ősszel szeret bezárkózni az ember, de neked pont egy kis pezsgésre lenne szükséged. Új embereket ismerhetsz meg, akik akár még a karriered fellendítésében is segíthetnek. Legyél most nyitott.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma új utakra akadhatsz rá, és elkezdhetsz fejlődni. A kalandozós éned kerülhet előtérbe – szeretnél új helyszíneket, új embereket megismerni. Vigyázz, mert azért ebben is meg kell húznod a határt. Mindenképpen csak olyanoknak nyílj meg, akik megérdemlik. Anyagiakban jobban kell figyelned. Gondold végig, hogy hol csorog ki a kezeid közül a pénz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindenképpen rá kell venned magadat, hogy kiszabadulj a szürke hétköznapokból. Ha van is feladatod a hétvégén, mindenképpen legyen időd magadra. Mozdulj ki a pároddal vagy a barátaiddal, és igyatok meg valamit. A környezetváltozás most abszolút fel tud dobni. A lustálkodás ráér este is, most inkább szárnyalj kicsit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jelenleg tele lehetsz energiával, amit jól kell tudnod hasznosítani. A sablon feladatok nagyon ki tudnak zökkenteni, szóval igyekezz újítani, más utakat keresni. Most a kreativitásod nagyon jól fel tud pörgetni. Ami még hátráltathat, az az, hogy kevés a bátorságod. Te most ne félj semmitől, mert a bolygók segíteni fognak mindenben a hétvégén.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Akkor érezheted igazán nyeregben magadat, ha tudsz alkalmazkodni másokhoz a hétvégén. Igyekezz háttérbe szorítani a duzzogásodat, és ne keresd a konfliktust senkivel. A magánéletedben elég sok bonyodalom adódhat. Ezeket csak akkor tudod megoldani, ha teljes mértékben őszinte vagy. Még akkor se ferdíts, ha az kegyes hazugságnak tekinthető.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha van párod, akkor ideje lenne több időt töltened vele, és tisztáznotok is kellene néhány vitát. Szingliként jelenleg most tényleg nincsenek kötöttségeid, szóval a munkádra, a karrieredre, na meg a szórakozásra koncentrálhatsz. A bolygók nem is állnak úgy, hogy rá tudj találni az ideális párra, szóval jobb, ha ebbe veted bele magadat.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég könnyen konfliktushelyzetekbe keveredhetsz, még úgy is, ha nem te idézted elő a problémát. A riválisaid is feltűnhetnek a közeljövőben, akik szívesen áskálódnának, furkálódnának ellened. Most lehet szövetségest kell találnod, hogy meg tudd állítani őket. Pletykák is felröppenhetnek, de az őszinteséged mindenkit meg fog győzni arról, hogy nem igazak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit vissza kell fognod magad, mert hajlamos vagy a túl nyers kommunikációra. Az nem baj, ha kimondod amit gondolsz, de jobban oda kellene figyelned, hogy ezt miképp teszed. Embereket üldözhetsz el magad mellől ezzel, akikből később jó ismerősök válhatnak. Vedd elő a türelmesebb, kedvesebb énedet a hétvégén.

Halak (február 20. - március 20.)

Könnyen ki tud csúszni a lábad alól a talaj, ha nem koncentrálsz eléggé. Főleg az otthonodon kívül kellene jobban odafigyelned, mert hibákat véthetsz. Ha ez bekövetkezik, akkor hatalmas zűrzavar támadhat körülötted, amit nagyon nehéz lesz helyrehozni, szóval inkább előzd meg. Ne akarj mindent bonyolultan megoldani a hétvégén, inkább törekedj az egyszerűségre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás