promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: gondold át kétszer is a fontos döntéseket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kellene elcsúsznod most egy banánhéjon, ha eddig jól alakult a heted. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit nehezebben indul a napod, de ne aggódj, mert utána vissza tudod szerezni a lendületed. Hozd ki a legtöbbet a lehetőségekből, amik hirtelen eléd kerülnek. Figyelj oda, hogy ne vállald túl magad – általában önzetlen vagy, de most tényleg csak a saját feladataidra koncentrálj. Ha ellágyul a szíved, akkor mentsd ki valahogyan magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Vedd elő a taktikus énedet, mert így sok tehertől tudsz megszabadulni hirtelen. Persze ne kockáztass nagyot, csak pont annyit, amennyit szükséges. A határozottságod ismét elkezdhet utat törni magának. Új és izgalmas emberekkel léphetsz kapcsolatba, és ha nem is kedvez annyira ez az őszi idő, azért próbálj meg kimozdulni a négy fal közül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érdemes összeszedni a gondolataidat. Ha valami hibás lépést csináltál az elmúlt napokban, akkor azt próbáld meg kijavítani. Az optimizmusod most visszaüthet, mert néhány dologban elbízhatod magad. Lehet energikus és lendületes vagy, de ezek mellett legyél megfontolt is. Akadnak problémák, amiknek ma mindenképpen pontot kellene tenned a végére.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé ki tudsz kelni magadból, és változékony a hangulatod. Az az igazság, hogy jelenleg magadban kell keresned a hibát. Könnyen vitákba tudsz keveredni, de aztán rájössz, hogy ezek a dolgok csak neked fontosak, és már mindenki elengedte a füle mellett. Találj vissza önmagadhoz, mert ez nem te vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy ember iránt egyre mélyebb ragaszkodást érezhetsz. Magadban kell eldöntened, hogy fel vagy erre készülve, vagy sem. Nem szoktál félni a csalódástól, így az a legjobb, ha átengeded magad ennek az érzésnek. Most még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha az lejtmenetben van. Ragadj meg minden lehetőséget.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ingoványos talajra léphetsz, és kihasználhatják a nyitottságodat. Az a legrosszabb amit tehetsz, ha bepánikolsz. Te is ugyanúgy oda tudsz csapni, csak sokan még nem ismerik ezt az énedet a környezetedben. Védd csak meg magad, mert rátalálsz majd magadban ehhez a tökéletes eszközökre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jó lenne, ha nyitott szemmel járnál, mert végre kihasználhatnál egy lehetőséget, ami mellett mindig elmész. Ha feltűnik, akkor elég motiváltnak kell lenned ahhoz, hogy belevágj. A merészséged sok kaput nyithat ki előtted, amit eddig bezártnak hittél. A bolygók remek időszakot jósolnak neked, így ne félj semmi új kihívástól.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok mindent teszel a környezetedért, hogy minden rendben menjen, de nem érzed azt, hogy ezeket visszakapnád. Olykor benned van az önfeláldozás, de bármikor elszakadhat emiatt nálad a cérna – valljuk be jogosan. Ügyelj arra, hogy mindenki kivegye a részét a terhekből, és ne cipelj mindent egyedül a hátadon. Ne feledd, a felelősség sem mindig a tiéd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyre kimerültebb vagy. Ha nagyon sok problémával foglalkozol egyszerre, az igazán fel tud őrölni. Csinálnod kellene egy fontossági sorrendet, és amit lehet, azt halaszd későbbre. Igazán rád férne egy kis kikapcsolódás és pihenés. Az is jót tehet, ha otthon vonulsz el egy kicsit, és szentelsz a hobbidban egy kis időt.

Bak (december 22. - január 20.)

Egyre többet jár a jövő a fejedben. Kicsit felzaklat a jelenlegi helyzet, de meg kell nyugodnod, és nem is ártana kibeszélned magadból valakivel. Sok dolog miatt fáradt és meggyötört lehetsz. Gondolkodj el, mi az, amitől új erőre tudsz kapni, és azzal próbáld meg körülvenni magadat. A terveidet részletekbe menően dolgozd ki, csak úgy érhetnek célt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindig benned van, hogy szeretsz gyors döntéseket hozni, de a közeljövőben ez nem lesz eredményes, sőt, bizonyos szempontból hátrányt fog okozni neked. Az lenne a legjobb, ha mindent alaposan átgondolnál. Mindegy mit sodor eléd az élet, hozz megfontolt döntéseket, főleg a munkáddal kapcsolatban. Amire kell, arra inkább aludj egyet.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki vissza kell verned majd egy hirtelen jött támadást. Még nem tudni melyik részről fog érkezni, de ha higgadt tudsz maradni, akkor remekül kezelheted és könnyen háríthatod. Készülj fel mindenre, mert nehéz feladatok állhatnak előtted. Ha valaki segítséget kér, most sajnos tudnod kell nemet mondani. Magadra kell minden energiáddal összpontosítanod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás