promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vigyázz, nehogy apróságokon húzd fel magad
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden felesleges szócsata megakaszthatja a napodat. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Pozitív változások uralkodhatnak ezen a napon, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned mindenre. Kicsit megvisel az ősz, legszívesebben csak bezárkóznál, pedig ez rossz ötlet. Ki kell szabadulnod, mert most tudsz igazán élni. A pénzügyeid is hamarosan helyre fognak billenni, de azért még ne kezdj bele eszeveszett költekezésekbe.

Bika (április 21. - május 20.)

Az elkövetkező napokban elég romantikus hangulatba kerülhetsz, de az is lehet, hogy az érelmeidnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne akarj olyan dolgot magadra erőltetni, amihez nincsen kedved. Kalandokba sem érdemes vágnod, mert kínos szituációkat szülhetnek, ráadásul magadat, és mást is becsapsz vele. Fordítsd az érzelmeidet a komolyabb célok felé.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érzelmesen, de határozottan át tudsz látni mindent. Érdemes megvizsgálnod magadban a kapcsolataid minőségét. Lehet van olyan ember a körödben, aki már rég nem érdemli meg azt a figyelmet és odaadást, amit kap. Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lenned a környezetedben élőkkel. Sok kritikát fogalmazhatsz meg mostanában, amik lehet jogosak, de nem találod a megfelelő hangsúlyt.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit sok feszültség gyülemlett fel benned, és könnyen veszekedésbe keveredhetsz. A lenyugvás után sok dolog felszínre törhet benned, és a jó irányba terelhet. Túl kell tenned magadat a nehézségeken és minden rendben lesz. Próbálj meg vigyázni a pénzedre, mert hamarosan egy nagyobb kiadás zúdulhat a nyakadba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olyan érzésed van, mintha peches szériád lenne, és mindenkinek szerencséje van, csak neked nem. Erre most nincsenek hatással a bolygók, hanem te lehetsz az egésznek az előidézője. Össze kell kapnod magad és feltárnod a gondjaidat. Ne kapkodj, mert ez az első lépés a bajok megoldásában – ha ezeket nem rakod tisztába, akkor a szerencsére se várj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok a dolgod, és elég könnyen a kimerülés szélére sodorhat az intenzív munka, szervezkedés. Elő szokott fordulni nálad, hogy rosszul méred fel a korlátaidat. Nehéz elfogadnod, de ha romlani fog a teljesítményed, akkor az a fáradtságodnak köszönhető. Most próbáld meg külön venni a kötelezettségeidet és a pihenést, mert ezek egybemosódhatnak.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé nyomaszthatnak a pénzügyi gondok, amikre jobb lenne, ha minél hamarabb megoldást találnál. Az otthonodban is vannak dolgok, amiket elhanyagolsz, és ha nem figyelsz jobban, akkor egyszerre szakadhat minden a nyakadba később. Egyszerűbb lenne, ha csinálnál egy listát, hogy mik azok a feladatok, amik megoldásra várnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A közeljövőben meggyűlhet a bajod a hivatalos dolgokkal. Lehet azt fogod érezni, hogy jobb a sarokba dobni az egész ügyet, vagy kiskaput keresni, de ezek rossz megoldások. Kapd össze magad, és ha muszáj, akkor kérj segítséget a megoldáshoz. Ha figyelmetlen és laza leszel, akkor egy kellemetlen és kedvezőtlen helyzetben találhatod magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki sikerül végre jókor jó helyen lenned, és ezzel sok gondodat le fogod tudni. A szerencsére végre melléd állhat, és igyekezz ezt száz százalékosan kihasználni. A szerelemben viszont legyél óvatos: egy olyan ember környékezhet meg, aki csak ki akar használni. Ha lelkileg sebezhető vagy, akkor főleg zárd be mindenki előtt most az ajtót.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem kell semmitől tartanod, mert olyan kihívások fognak eléd kerülni, amiket szívesen teljesítesz, sőt, még fel is tudsz dobódni tőlük. Az is körözhet a fejedben, hogy vannak dolgok, amiken változtatni szeretnél. Csak rajtad múlik, hogy akarsz-e fejlődni. Izgalmas napok állhatnak majd előtted. A rosszból is próbáld meg a legjobbat kihozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé pánikolós hangulatodban vagy. Ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted, akkor ne keseredj el. Most képes vagy más megoldásokat találni. Legyél mindenre nyitott, és mozgasd meg a fantáziádat. Este jöhet a jól megérdemelt pihenés a barátokkal, vagy a családdal. A jelenlegi helyzet miatt ehhez jelenleg nem feltétlenül kell kimozdulnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre tisztázni tudod a megoldhatatlannak hitt problémákat. Gondolkodj is el, hogy miket kell elővenned, mert ha sokáig hagyod állni őket, el fognak burjánzani. Közben hasznot húzhatsz egy régebben megkötött üzletből, vagy egy adósságból. Ha utóbbi van a dologban, akkor nem is ártana visszakérned, mert mindketten meg fogtok róla feledkezni. Most jó érzéked van a pénzügyekhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás