Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: jó vagy rossz fordulat vár rád a hét utolsó napján?

Napi horoszkóp: jó vagy rossz fordulat vár rád a hét utolsó napján?

Élet

Napi horoszkóp: jó vagy rossz fordulat vár rád a hét utolsó napján?

Élet

Ezo Terézia 21:21

Igyekezz feltöltődni, főleg, ha már a következő hét elején kihívások várnak rád. Lássuk, hogy mit jeleznek a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Figyelj oda, mert elkövethetsz néhány olyan hibát, ami régebben felborította a napodat. Ha koncentrálsz, akkor érezni fogod, hogy mit nem érdemes tenni. Ne akarj energiákat pazarolni a felesleges dolgokra. Idegörlő lehet néhány rutinfeladat, de utána egy nyugodt este vár rád. Próbálj meg hamarabb ágyba bújni.

Bika (április 21. - május 20.)

Előjöhetnek olyan pillanatok, amikor nem túl jól irányítod az érzelmeidet. Csak arra figyelj, hogy kis dolgokon ne kapd fel a vizet. A felesleges viták csak elronthatják ezt a napot, ami remekül alakulhat. Kommunikálj sokat a barátaiddal, mert olyan ajtók nyílhatnak ki a lelkedben, amikről nem is gondoltad volna, hogy léteznek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem fogd vissza magadat, mert még mindig forrnak benned a kreatív energiák. A bolygók segítenek neked abban, hogy tudj és merj változtatni a dolgokon. Zárd le ezt a hetet, és a következő legyen egy új kezdet. A sikernek egy teljesen új magaslatát tudod elérni, hogy ha elég kitartó vagy. Este dőlj hátra, és álmodozz kicsit, hogy mit szeretnél elérni.

Rák (június 22. - július 22.)

Anyagilag eléggé lemerítheted a tartalékaidat. Ha nincs más lehetőség, akkor bizony bele kell törődnöd, és spórolásba kezdeni ott, ahol tudsz. Ebben az esetben nem is zavar annyira, ha éppen otthon be kell gubózni, mert legalább nem költesz feleslegesen. Bármi is üti fel a fejét, tartanod kell magadat a terveidhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szívesen kiszakadnál a hétköznapokból, de elég nehezen megy. A rutin tevékenységek uralkodnak, és őrlik fel minden idődet. Ettől függetlenül ha ezeken túl vagy, akkor csinálhatsz valami szokatlant. Ez nagyon is fel tudna dobni. Legyél merész az ötletek terén. Töltődj is fel, mert a jövő héten új kihívások várnak rád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munka már eléggé az agyadra mehetett a héten. Ha több felé próbálsz szakadni, és mindenkinek megfelelni, akkor az nagyon fel fog őrölni. Talán érzed is magadon, hogy türelmetlenebb vagy a kelleténél. Szükséged lenne egy kis változatosságra. Vedd rá a környezetedet, hogy legalább ezt a napot másképpen töltsétek, mint szoktátok.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindenki picit feszültebb a környezetedben, ami elég sok vitához vezethet. Igyekezz lehűteni a kedélyeket. Megvannak erre a profi módszereid, csak elő kell merészkedned a csigaházadból. Ha a humorérzéked nem hagy el, akkor máris nyeregben érezheted magadat. Igyekezz megtalálni a nyugalmat az otthonodban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé megviselt a pörgés, amit érzel is magadon. A hét is jelentősen lemerített, így az a legjobb, ha ezt a napod sem aktív pihenéssel töltöd. Ha úgy van kedved, akkor még délbe se kellj ki az ágyból. Néha mindenki tarthat egy ilyen napot, te sem vagy kivétel. Amúgy is egy szép napra számíthatsz, ha a családod körében töltöd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán nyitott vagy a szerelemre. Ha kapcsolatban vagy, és esetleg problémátok van, akkor meg tudod beszélni a pároddal. Jobb is, ha megteszed, mert olyan időszakod van, amiben pozitívan tudsz te is változni. Szingliként nyugodtan keresd a lehetőségeket, mert szerencsés időszak mutatkozik ebben. Akár az igazit is megtalálhatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Buzog benned az alkotási vágy, és meg is van ehhez minden energiád. A lényeg, hogy ne legyél befordulva. Kedvező időszak lehet ez bármilyen kreatív tevékenységhez, de azért előtte szabadulj ki picit a hétköznapok sivárságából. Ma mindenképpen szentelj időt valamelyik hobbidnak, mert ez tud a legjobban feltölteni a jövő hétre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet akadt egy kis konfliktus a családon belül, de kezd helyrejönni minden körülötted. A legjobban akkor töltődhetsz fel, ha otthon tudsz szöszmötölni kicsit. Biztos van olyan dolog, amit szívesen megújítanál, átrendeznél. Ne akarj persze mindent a saját szájízed szerint alakítani, engedj másoknak is beleszólást.

Halak (február 20. - március 20.)

Jobban tennéd, ha ma kimozdulnál a négy fal közül, még ebben az őszi időben is. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik sokkal másabbak, mint akikkel tartani szoktad a kapcsolatot. Új világokat mutathatnak neked, amire szükséged is lenne. Vágysz az érdekességekre, és az élményekre. Kiszabadulhatsz végre a hétköznapok megszokott mókuskerekéből.

Borítókép: Profimedia