promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha okosan kevered a kártyáidat, minden jóra fordulhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegyednek még lesznek feladatai a hétvégén, de ezeken megfelelő hozzáállással hamar túl lehet lendülni. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Hála égnek remekül tudod kezelni a stresszt, így tényleg felszabadulhatsz a hétvégén. Találd meg a megfelelő utat a lelki békédhez, és legyél kiegyensúlyozott. Nagyon kerülnöd kell a negatív embereket, szóval ne hagyd, hogy hatással legyenek rád. Most talán jobb, ha elkerülöd a zajos programokat és otthon töltődsz fel.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben tudod megtalálni az emberekkel a közös hangot a mai napon. Figyelj oda, hogy ebből nehogy feszültség legyen. Ha nagyon muszáj, akkor köss kompromisszumokat, és ne csak arra figyelj, ami neked jó. Bizony, most előtérbe kerülhet az önző oldalad. Jobban kellene figyelned az egészségedre, szóval igyekezz pihenni is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tartalékold az energiáidat, mert lehet még szükséged lesz rájuk. Váratlan probléma gördülhet eléd, de ez valószínűleg nem lesz egetrengető. Egy kis környezetváltozás feldobhatja a hangulatodat. Gondold végig, hogy hova mozdulnál ki a legszívesebben. Kivételesen nem szabad magadban tartanod az érzéseidet – bármi is bánt, mondd ki nyugodtan.

Rák (június 22. - július 22.)

Mindenképpen napold el a fontos döntéseket, mert most nem tudsz logikusan gondolkozni. Nem is csoda, hogy így a hétvégére le van teljesen terhelve az agyad. Az elhúzódó gondoknak azonban pontot kell tenned a végére, és otthon is lenne mit helyrehozni. Ezeket csináld meg, és akkor végre rendben fellélegezhetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ideje lenne végre elengedned magad. Ha megvan rá a lehetőség, hogy pihenhess, akkor ne a gondok járjanak a fejedben. Esetleg ha dolgod lenne, akkor azon próbálj meg minél gyorsabban és hatékonyabban túljutni. Az lenne a legjobb, ha össze tudnád kötni a kellemeset a hasznossal valahogy. Igyekezz minél több időt ágyban tölteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy családi veszekedés robbanhat ki a hétvégén, amit ügyesen kordában tudsz tartani, ha nem merülsz el benne nagyon. Igyekezz elkerülni a rád irányuló golyókat, és akkor minden rendben lesz. Közben akadni fog egy ember a környezetedben, akivel végre tisztázhatod a valódi problémákat. Figyelj rá jól, mert sok mindenben felnyithatja a szemed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Rossz hangulatodban vagy, de azok a dolgok fel tudnak dobni, amik a szívedhez közel állnak. Szóval az lenne a legjobb, ha a munkád elfelejtenéd, és elmerülnél a kedvenc hobbidban, akár egyedül, akár a családdal közösen. Meg kell tenned mindent, hogy erre a hétvégére megszabadulj a kötelezettségektől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás kicsit belepiszkálhat a napirendedbe. A humorod sokat tud segíteni, hogy át tudj vészelni mindent. Most valóban fontos, hogy ne vegyél mindent véresen komolyan. Ha balul sült el valami, hát így történt, majd lesz jobb is. Ne fújd fel, ami bosszant, mert akkor csak még jobban mélypontra kerülsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki egy nehéz beszélgetés várhat rád a hétvégén. Lehet elő kell venned egy dolgot, ami már régóta nyomja a lelked. Mindenképpen szeretnéd kibeszélni magadból, de figyelj oda, hogy ehhez megbízható embert válassz. Ha nem így teszel, akkor nagy káoszt fogsz tudni okozni magad körül, és a problémád is csak elmélyül.

Bak (december 22. - január 20.)

Félre kellene dobnod minden problémát. Ha nem kell dolgoznod, akkor végre használd ezt a hétvégét arra, amire való. Pihenj, töltődj fel, a gondokat pedig hagyd az ajtón kívül. Figyelj oda, hogy ne piszkálódj, mert a közeli környezeted is nyugalomra vágyik. Ha van rá lehetőség, akkor próbálj meg kimozdulni a négy fal közül – nagyon jót tehet egy séta is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet nem úgy indul ez a nap, ahogy eltervezted, de ne engedd ki az irányítást a kezeid közül. Kreatív vagy, és bármiben azonnal tudsz lépni. Azért ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez. A felszabadultság sok problémától tud megkímélni. Képes vagy a békülésre, szóval el tudsz simítani egy régóta húzódó vitát.

Halak (február 20. - március 20.)

Hála égnek nagyon energikusnak érezheted magad. Ez azonban vissza is üthet, főleg akkor, ha nem tudod hogy levezetni. Ha otthon kell maradnod, akkor is próbáld meg feltalálni magadat, és ne ugrálj másoknak az idegein. Úgy néz ki most le kell fárasztanod magad, hogy jobban menjen a pihenés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás