Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: tele van lehetőségekkel ez a nap

Napi horoszkóp: tele van lehetőségekkel ez a nap

Élet

Napi horoszkóp: tele van lehetőségekkel ez a nap

Élet

Ezo Terézia 05:35

Próbáld meg ezeket kihasználni, még akkor is, ha rosszabbul indul a reggeled. Nézzük, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Engedd kicsit szabadon a kreativitásodat. Ha ezt megteszed, akkor ez egy nyugodt nap lehet a számodra, mert a nagyobb problémákra is könnyedén meg fogod találni a megoldást. Nehezebben indulhat a nap, de a délutáni órákban igazán aktív tudsz lenni. Pörögj is fel, mert akkor az estédet magadra és a szeretteidre tudod áldozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad meghátrálnod a kudarcoktól, és mindenképpen motiváltnak kell maradnod. Kisebb bukkanók előkerülhetnek, de ezeket lazábban kell kezelned, és ha muszáj, akkor újra neki futni az adott feladatnak. Próbálj meg türelmes lenni, mert most ez lehet a sikerednek a kulcsa. Mások most nem fognak megoldani semmit se helyetted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tudatosítsd magadban, hogy képtelenség lesz ma mindenben megtalálni az örömödet. Olyan feladatok szakadhatnak a nyakadba, amikhez semmi kedved. Igyekezz gyorsan és határozottan túllendülni rajtuk, mert csak ezután lélegezhetsz fel. Kicsit érzelgősebb vagy, szóval ne vedd magadra, ha kritika ér. El kell fogadnod, hogy most nem vagy a csúcson.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne engedd magadat befolyásolni. Abszolút jók a meglátásaid, szóval támaszkodj nyugodtan a megérzéseidre a mai napon. Teljesen kizökkenhetsz, ha mások rád fogják erőltetni az akaratukat. A mai napon és este is igyekezz az élet pozitív dolgaira koncentrálni. Meg tudod találni az apró örömöket, ami fel tudják vidítani a lelkedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez egy kiváló nap lehet a számodra, ha okosan osztod be az energiáidat. A bolygók sikeres szériát jósolnak neked, szóval még a szerencse is melletted fog állni. Ez kell is, mert belekerülhetsz néhány döcögős helyzetbe. Csak rajtad múlik, hogy ezekből hogyan fogod kivágni magadat. Élvezed a jelent, és ne akard túlgondolni a dolgokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok feszültség gyülemlett fel benned, de nem a jelenlegi bolygóállás miatt. Oda kell figyelned, hogy ezt ne a közeli környezeteden vezesd le. Nagy szükség lesz a türelmedre és a józanságodra. Ha le tudtad zárni ezt a napot, vagyis inkább túl tudtad élni, akkor végre koncentrálhatsz magadra. Az se baj, ha bezárkózol, és csak az otthoni hobbidnak szenteled az időt egy nagy feltöltődéssel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad nyomás alá kerülnöd, szóval nem ártana kerülnöd a stresszes helyzeteket, valamint a felesleges vitákat. Csináld a dolgod, és csak akkor kerülj reflektorfénybe, ha nagyon muszáj. Sok érzelem gyülemlett fel benned a közelmúltban, amit csak a megfelelő emberrel szabad megosztanod. Picit jobban fel kell majd oldódnod, hogy ellepjen a boldogság.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A sablonos feladatok az őrületbe tudnak kergetni, de ezeket is meg kell csinálnia valakinek. Ne keresd állandóan a kihívásokat, inkább érd be ma kevesebbel. Hagyj magadnak időt, hamarosan kiélheted a kreativitásodat. Nem érdemes túl magasra tenni a lécet, mert akkor csalódást okozhatsz magadnak. Tudod jól, hogy a te teljesítményednek is vannak határai.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit túlterheltnek érezheted magadat az utóbbi időben. Most jobban meg fogod érezni az őszi fáradtságot magadon. Igyekezz többet mozogni, és az elmédet is mindig frissítsd fel valamivel. A barátaid és a közeli munkatársaid is nagyon jól fel tudnak rázni, szóval kommunikáljatok néha felhőtlenebb dolgokról is.

Bak (december 22. - január 20.)

Néha nem árt elhagynod a komfortzónádat. Egy gondnak nem csak sablonos megoldásai lehetnek, ezt ne feledd. Találékony tudsz lenni, de előfordulhat, hogy kicsit be vagy lassulva. Önts magadba egy kis merészséget, aztán haladj előre, ahogyan csak tudsz. Az este végre megnyugvást hozhat, szóval kapcsold ki az agyad teljesen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban jársz, ha most nem keveredsz bele felesleges bonyodalmakba. Ha mégis, akkor igyekezz higgadtan megbeszélni a problémákat. A csapatmunkát semmiképpen ne utasítsd el, mert így lehet jobban fogsz tudni haladni, mintha egyedül cipelnéd a terheket. Érzelmi téren fontos, hogy biztonságban érezd magad – kerüld el azokat az embereket, akik ezt nem tudják kielégíteni.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás háttérbe fog szorulni a romantikus éned. Ha van párod, akkor ezt meg is érezheti. Add a tudtára, hogy most valami másra vágysz, és nem lesz probléma. Mindenképpen maradj közel azokhoz, akik támogatást tudnak neked nyújtani. A munkádban kiválóan tudsz teljesíteni, főleg, ha szabad kezet kapsz a problémák megoldására.

Borítókép: Profimedia