promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kétszer is gondold át, ha fontos döntés előtt állsz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek most tényleg megfontoltnak kell lennie. Lássuk, hogy mire kell odafigyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ügyesen haladhatsz a céljaid felé, de lehet nem éppen úgy, ahogyan elképzelted. Emiatt ne ess pánikba, mert a végeredmény így is úgy is remek lesz. Ma kifejezetten aktív, és tetterős lehetsz. Ezzel meg tudod lepni a környezetedet, szóval csak ügyesen. Most olyan kompromisszumokat köthetsz, amiket el se tudtál képzelni, hogy létrejöhetnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehetnek buktatói ennek a napnak de nem szabad pánikba esned, mert a bolygók téged támogatnak. Igyekezz kézben tartani, és letudni mindent az este előtt, mert csak így lehetsz teljesen stresszmentes. Egy örömteli hír is van a láthatáron, ami igazán fel fog dobni. A magánéletedben is kedvező fordulat várhat rád, szóval élvezd ki ezt a sikeres szériát.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenképpen óvatosabban kell bánnod a pénzzel. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Nem most van itt az ideje, hogy túlköltekezd magadat, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket. Hamar ideérhet a hó vége, és ha nem spórolsz rendesen, akkor kicsúszhat a pénzügyi irányítás a kezed közül.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé bele tudsz temetkezni a munkába, szóval nem igazán foglalkozol a külső behatásokkal. Azonban ez megfelelő irány, mert az igyekezeted igazán gyümölcsöző lehet. Remek terveid vannak, és nem csak a karrieredben, hanem a magánéletedben is. Azt talán te is látod, hogy utóbbiban nem ártana végre helyretenni néhány dolgot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás remek hatással van a kapcsolataidra. Próbálj meg többet kommunikálni a munkahelyeden kívül is. Neked is vannak olyan problémáid, amiket kibeszélnél magadból, ráadásul remek tanácsokat tudsz adni. Ha te is hozzáteszel, akkor harmónia fog uralkodni a családodban. Erre nagy szükség is van ebben a káoszban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán élsz mostanában társasági életet, és a munka körül forog minden. Igazából ez nincs is ellenedre, és az sem árt, ha félre tudsz tenni egy kis pénzt. A bolygóállás támogat téged, szóval nyugodtan hozhatsz döntéseket fontosabb kérdésekben is. Még azt is könnyen el tudod simítani, ha valami vita robban ki a környezetedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most kicsit elszaladhat veled a ló. Ha balszerencse uralkodik körülötted, azt többnyire magadnak köszönheted. Nem tudsz megfelelően kijönni az emberekkel, pedig meg kellene teremtened a harmóniát. Tudatosítsd magadban, hogy nem minden úgy van, ahogy te akarod. Ha valaki ellent mond neked, ne azzal kezdd, hogy leharapod a fejét.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem kell félned semmitől, mert ez a nap csendesebb lesz, mint a többi. Igazából nem is bánod, ha egy kis unalom van körülötted a sok pörgés után. Este is inkább pihenj, nem szabad túlhajszolnod magadat semmivel. Ha új feladatok felé szeretnél fordulni, akkor inkább várj velük egy picit, és gondolj át mindent alaposan. Felkészülten jobban fog menni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem igazán szeretnél ma senkivel se foglalkozni önmagadon kívül. Ha nem érkezik eget rengető segélykiáltás senkitől, akkor ezt nyugodtan megteheted. A feladataid elvégzése után az lenne a legjobb, ha ki tudnád kapcsolni az agyadat végre. Persze ha kitűztél valami célt, abban ne lankadjon a kitartásod.

Bak (december 22. - január 20.)

Van néhány viharfelhő feletted, de a könnyed stílusoddal könnyedén el tudod űzni őket. A szellemességed könnyen át tud vezetni a szürke hétköznapokon. Mindenben szerencsés lehetsz, de a szerelem áll az első helyen. A pároddal meg tudjátok beszélni a problémákat, ha pedig szingli vagy, akkor nagyon erős lehet a vonzerőd. Ne fogd vissza, és vesd is be.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki nem igazán lesz nyugtod, mert egy elég erős terhet akaszthat a nyakadba valaki. Elkerülni nem fogod tudni, de segítséget kérhetsz majd a megoldásához. Igazából olyan dologról van szó, ami nem is fog nyugodni hagyni, amíg a végére nem érsz. Este mindenesetre igyekezz a pihenés felé fordulni, mert fel kell töltődnöd.

Halak (február 20. - március 20.)

Könnyen erős dilemmák közepén találhatod magadat. A döntéseid nagyban fogják befolyásolni a jövőt, úgyhogy nem ártana mások tanácsát is kikérned. Azzal most ronthatsz az esélyeiden, ha a kisebb problémákat lebecsülöd. Később egy nagy feladat is próbára fog tenni, de ha a helyén van az eszed és a szíved, akkor vajmi könnyű lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás