promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kotnyeles anyós mindenkinek elfecsegte a szülők nagy titkát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harmadik gyermekével várandós a nő, aki teljesen kiborult a férje anyjára.

Egy anyuka nemrég azon kesergett a weben, hogy anyósa az engedélye nélkül máris fűnek-fának elmesélte, hogy fogják hívni a születendő gyermekét. Mindez felveti azt a régi kérdést, hogy mihez van joga egy nagyszülőnek.

Az anyának leginkább az fáj, hogy ő akarta mindezt megosztani a családtagokkal, ám a kedves anyós idejekorán lelőtte a poént. Ez még akkor is bosszantó, ha a szülőknek ez már a harmadik gyermekük lesz.

A férj és feleség egy elhunyt családtag előtt tisztelegve találták ki az új jövevény nevét, ezért is lett volna különösen fontos számukra, hogy tőlük érkezzen a nagy bejelentés. A mérges anyuka most azon gondolkodik, hogy csak azért is megváltoztatják a születendő csöppség nevét.

A Netmums oldalon megosztott történettel az volt a célja, hogy tanácsot kérjen szülőtársaitól. A kisfiú egyébként középső névként az anyai nagypapa nevét kapta volna, aki éppen egy évvel ezelőtt hunyt el.

„A férjem focit nézett a családtagjaival, és néhány ital után elárulta nekik, hogyan döntöttünk a név ügyében. Amikor az anyósom rákérdezett nálam erre, teljesen sokkot kaptam amiatt, hogy honnan tudhatta meg”

– mesélte a nő, egy kicsit rápirítva hites urára is. Az anyós még aznap elment egy baráti partira is, ahol szintén közhírré tette az érkező unoka teljes nevét. Ez lett sok az anyukának, aki talán kissé érzékenyen viszonyult a dologhoz.

„Furcsán hangozhat, és talán a hormonok miatt van, de azóta folyton sírok. El is mondtam az anyósomnak, hogy mérges vagyok rá, és a név megváltoztatását tervezem. Még a saját anyámmal sem közöltem a nagy hírt, amit közben már mindenki megtudott”

– panaszkodott a nő. A legtöbb szülő persze azt javasolta neki, hogy ragaszkodjon a névhez, ha már tisztelgésnek szánta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás