promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: még van időd kijavítani, ha félresiklott valami
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne mondj le a terveidről, még akkor sem, ha nem indult túl jól a hét. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ideje lenne picit magaddal foglalkoznod. Nem is számíthatsz semmi jóra, ha valaki miatt kezességet vállalsz, szóval ezt mindenképpen kerüld el. A hangulatváltozásod még meg lehet. Erősen fel tud menni benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezed. Kicsivel türelmesebbnek kell lenned magaddal, és a környezeteddel is.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy érzed a családodban mindenki saját magával van elfoglalva. Ha önzőséget tapasztalsz, akkor legyél te is az. Nincsen kőbe vésve, hogy neked kell magadra vállalnod minden terhet. Segíts annak, aki bajban van, de azért ne ess túlzásokba. Ha magadra koncentrálsz most, akkor az meg fogja hálálni magát.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jobb lesz nyitva tartanod a szemed, mert hamarosan kaphatsz egy jelet az élettől. Ha ügyesen összerakod, akkor meg fogsz tudni előzni egy elég nagy kalamajkát. Figyelj az apró részletekre, mert olykor azokban van a lényeg. Amúgy is erős benne az ösztönösség, szóval használd ezt ki. Szívügyekben is legyél merészebb.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jól működnek ma a megérzéseid, szóval nyugodtam hallgass rájuk. A munkahelyeden vitás ügybe keveredhetsz, ha valakinél túlveszíted a húrt. Ha nem vagy vezető pozícióban, akkor okosabb lenne meghúznod magad. Túlórákat ne nagyon vállalj be mostanság, mert túlságosan ki fogsz merülni. Közben ne gondolj túl semmilyen helyzetet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagy szükséged lesz arra, hogy két lábbal a földön maradj. Az érzelmeid erősen elhomályosíthatják a kitűzött céljaidat. Tölts több időt a gondolataiddal, mérj fel helyzeteket. Ez elég sok mindent megoldhat, majd meglátod. Tiszta fejjel már nem úgy fogod látni, hogy a konfliktusok, amik körülvesznek megoldhatatlanok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég jó ötleteid támadhatnak a héten, és a kreativitásod valóban a csúcson lesz. Ezt kihasználva elég sok problémát meg fogsz tudni oldani, még olyanokat is, amikbe eddig beletört a bicskád. Legyél lelkes, valamint precíz, és akkor megállíthatatlan leszel. Ne félj új dolgokba kezdeni, sőt, most igazán szükséged is lenne erre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon oda kellene figyelned a pénzügyeidre. Váratlan kiadások üthetik fel a fejüket, szóval nem ártana spórolnod kicsit. Az még kicsit odébb van, hogy javuló tendenciát mutass ebben. Több időt kellene szánnod a meghitt együttlétekre. A rohanás elég feszültté tud tenni. Minden problémát meg lehet beszélni, csak adj rá lehetőséget.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé gyanakvó lehetsz, és megkérdőjelezhetsz mindent, amit mások mondanak neked. Ne keress ellenségeket, inkább igyekezz szövetségesekre bukkanni, akik előrevihetik a napodat. A problémákat minél hamarabb le kellene tudnod. Ebben sokan lehetnek a segítségedre, de csak akkor, ha nem mindenben és mindenkiben a hibát keresed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Olyan információk juthatnak a birtokodba, amik nem igazán tartoznak rád. Jól meg kell fontolnod, hogy mihez kezdesz velük. A legokosabb az, hogy ha elzárod magadban. Ne élj vissza semmivel, és ne pletykálkodj. Egyre kiegyensúlyozottabban működik a környezeted, és te is igazodsz mindenhez, nem kellene ezt elrontani.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki, hogy nehéz döntések fognak előtted állni. Jól át kell gondolnod egy barátságot, ami több, mint valószínű, hogy hazugságokon alapszik. Nem igazán tudod jól megfontolni, ki a barát, és ki az ellenség jelenleg. Előfordulhat, hogy páran csak ki akarnak használni. Ezeket az embereket a legjobb minél előbb magad mögött hagyni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Alaposan felpöröghetnek az események körülötted. Sűrű programra kell számítanod a mai napon, de jól fogod magadat érezni. Most még díjazod is, ha élet van körülötted. Este nem ártana kimozdulnod a barátaiddal egy rövid időre, mert üdítő társaságot jelenthetnek. Igyekezz megfelelően gazdálkodni az időddel, és ne szalassz el semmit.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma igazán elemedben érezheted magadat. A munkádban sok lehet az újdonság, és a kihívás, de ha pont üres járat van, te akkor is fel tudod dobni magadat valamivel. Igyekezz kihasználni a jó szériádat, mert elég sok hátrányt az előnyödre tudsz fordítani. A kihívásokat is inkább erőpróbának fogod fel, mint nehézségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás