promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: érdemes messziről elkerülni az éles konfliktusokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai napnak a feltöltődésről kellene szólnia, és nem a vitákról. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Figyelj oda, mert néhány emberrel lekezelő lehetsz, és nagyon nem érdemlik meg. Ha bal lábbal keltél fel, akkor elég sok hangulatváltozás keresztezheti az utadat. Talán délután nem is ártana kicsit elvonulnod a többiektől. Sok minden cikázhat a fejedben, de meg kellene engedned magadnak egy kis lazítást – a gondokkal ráérsz a hét elején foglalkozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Néhány pletyka kerülhet a füledbe, de ezek nagyon becsaphatnak. Csak azt sztorit fogadd el, amire már van konkrét bizonyíték. Amúgy is érdemesebb lenne a saját házad táján sepregetned. Gondold végig, hogy mik azok a célok, amiket el szeretnél érni a jövő héten. Ha ezek megvannak, akkor sokkal magabiztosabb leszel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

El kell fogadnod, hogy nem leszel túl energikus ezen a napon, de ez talán nem is olyan nagy baj. Talán végre megengedhetnél magadnak egy kis lustálkodást. A testednek és az elmédnek is szüksége lenne egy kis regenerálódásra. Egy mély beszélgetés közelebb vihet néhány családtagodhoz. Gondolkozz el rajta, hogy kinek lenne érdemes megnyílnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy túl érzékenyen állsz hozzá néhány kérdéshez, de a következő nap már teljesen másképp fogod gondolni. Szóval ez lebegjen a szemed előtt, mielőtt felesleges vitákba bonyolódnál. Semmiképpen ne merészkedj olyan területre, amiben még nincsen tapasztalatod. Vissza kell fognod a kalandvágyadat, mert az most csak kényes szituációkba sodorhat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az önbizalmad újra sínre kerülhet. Meg kell találnod a belső boldogságodat, és kihasználni a benned rejlő lehetőségedet. Még arra is igyekezz mosolyogni, aki morcosan néz rád. Nagyon fontos, hogy senkitől se vedd át a negatív energiákat. Most olyan határozott vagy, hogy néhány félreértést is tisztázhatsz a családoddal. Sok dolog van, amiben inkább neked van igazad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók igazán kedveznek neked, és meg tudod szüntetni a zűrzavart magad körül. Fel kell venned a harcot, ha nem érzed jól magadat az otthoni környezetedben. Muszáj, mert különben nem fog megváltozni semmi, amit szeretnél. Fontos, hogy a többiek is igazodjanak a te igényeidhez. Az este végre ideje lenne hátra dőlnöd. Még az is segíthet, ha hamarabb fekszel le aludni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma felütheti a fejét néhány probléma, de ezeket igyekezz a legrövidebb úton megoldani. Lényeges, hogy ma nem akarj semmit se túlbonyolítani. Nemsokára új célok üthetik fel a fejüket a karrieredben, de a magánéletedben is. Csak akkor tudsz bátra nekirugaszkodni ennek az útnak, ha teljesen fel vagy töltődve. Este egy kis séta ki tudja tisztítani a fejedet. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jó eséllyel pontot tudsz tenni valami családi probléma végére. Nem szeretsz közvetítő lenni, pedig jelenleg remekül menne neked ez a szerep. Ha nem is tudsz mindent megoldani száz százalékosan, a környezeted elég sok mindent megért, és átlát. Este nyugodtan lehetsz picit önző, és csak azzal foglalkozz, ami téged kapcsol ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég sok mindenben tovább szeretnél lépni az életben, és ezek a gondolatok egyre erősebbek lesznek. Úgy néz ki muszáj leszel kockáztatni, különben távolodni fogsz ezektől a céloktól. Jövő héten olyan kihívás vár rád, amikor is szükséged lesz a vakmerőségedre. Nem mersz mindent maradéktalanul bevállalni, pedig lehet, hogy kellene.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy átgondold a céljaidat. Elég sok mindent akarsz egyszerre, és a sok út egyre ziláltabbá fog tenni. Főleg a lelkedet tudja megtépázni ez az egész. Egy dologhoz kellene ragaszkodnod, és azt következetesen végig vinni. Egy barát, vagy közeli családtag segíthet abban, hogy merre kellene haladnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Fontos, hogy továbbra se cselekedj semmiben elhamarkodottan, és legyél türelmes. Ha lelkesen és keményen dolgozol, akkor minden célod végre megvalósulhat. Ne törődj azokkal a barátokkal sem ismerősökkel, akik nem hisznek benned. Ez a téma elő is kerülhetett a hétvégén. Foglalkozz és építkezz azokkal, akik végig melletted álltak. Legyél visszafogott a költekezésben, később szükség lehet a pénzre.

Halak (február 20. - március 20.)

Továbbra is azzal jársz a legjobban, ha a saját érzelmeidet igyekszel rendbe tenni, néhány dologban pedig ideje lenne pihenőt tartani. Ne akarj túl sokat markolni, és haladj mindenben fokozatosan. Ha a tennivalókat előre ütemezed, akkor jobban át tudod őket gondolni, és el is tudod engedni a fantáziádat. Ez jó hatással lehet a kreativitásodra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás