promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miután kirobbant a bugyiharc, nehéz napok köszöntöttek a nőkre
Borítókép:  Diary Doll
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megromlott a viszony két barátnő között, ezért bukott el egy forradalmi termék.

A tévés Carol Smillie és az ex-teniszező Annabel Croft valaha a legjobb barátnők voltak, ám egy üzleti perpatvar miatt – úgy tűnik – végleg megromlott a viszonyuk. A harc néhány speciális bugyi miatt robbant ki.

A két hölgy még 2012-ben hozta létre közös üzleti vállalkozását. A Diary Doll olyan női alsóneműket készített, amelyek egy rejtett vízálló betéttel rendelkeztek, így a gyengébb nem képviselői a nehéz napokon is biztonsággal tudták hordani azokat.

Fotó: Diary Doll

A bugyik sikerének titka az volt, hogy a fentiek ellenére pontosan ugyanúgy néztek ki, mint a hagyományos fehérneműk. Dizájnosak, vágykeltőek voltak, ráadásul egyszerűen moshatók, jól szellőzők és nem gyűrődők.

Mivel csak Nagy-Britanniában mintegy 1,5 millió olyan nő él, akik számára óriási kihívást jelentenek a „piros betűs” napok, ezért a ruhadarabokra óriási volt a kereslet. A két cégtulajdonos nem is a pénzen veszett össze, inkább azon, merre fejlesszék a vállalkozásukat.

A tévés Carol az idők során egyre nagyobb hatalomra tett szert a cégen belül, és idővel lényegében kiszorította belőle barátnőjét. Pedig hajdan sülve-főve együtt voltak, még vakációzni is közösen jártak, most viszont már nincsenek beszélő viszonyban.

A nagy törés 2017-ben következett be, Carol ekkor kötött szerződést a High Street TV-vel egy új márka, a Pretty Clever Pants futtatására, amivel lényegében megtorpedózta a Diary Dollt. Nem csoda, hogy Annabel és a férje emiatt berágtak rá.

Ha megnézzük a Pretty Clever Pants weboldalát, akkor ugyanazt a fotót találjuk rajta Carolról, mint a Diary Doll esetében, csak erről már hiányzik a barátnője. A cégbemutatóban sem közli Annabel nevét, ami a pimaszság csúcsának tekinthető.

A végső csavart az jelentette a történetben, hogy időközben Carol is karriert váltott, egy ideje polgári szertartásokat végez, vagyis nem-egyházi temetéseken, esküvőkön és névadókon teljesít szolgálatot, a forradalmi bugyik ötletét a sutba dobva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás