promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pechesen indulhat néhány csillagjegy számár a hét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen minden megoldható, csak egy kis plusz energia kell hozzá. Lássuk, hogy mit üzen a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Figyelj jobban magadra, mert ingerlékeny és türelmetlen lehetsz a környezeteddel. Jobb, ha nem vágsz bele semmilyen nagyobb kihívásba még így a hét elején. Ha megpróbálod fegyelmezni magad, akkor egy nyugodt este várhat rád. Próbáld meg kerülni a konfliktusokat, és csak magaddal foglalkozz – töltődj fel végre, ha a hétvégén nem sikerült.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha a napokban konfliktusod volt valakivel, akkor éppen itt az ideje, hogy kibéküljetek. Igazi békére van szükséged ezen a hét elején, hogy minden nyugodt legyen körülötted. Így tudsz a legjobban felkészülni a kihívásokra, amik várnak rád. Lassan pozitívabban fogod látni a dolgokat, csak adj magadnak egy kis időt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jól gondold át, nem feledkeztél-e meg valamiről. Eléggé szétszórt voltál az utóbbi időben. Ha fontos dolog, talán még el tudod rendezni a hét elején, máskülönben ezen fogsz aggodalmaskodni. Utána mindenképpen ki kellene kapcsolnod az agyad, mert nagyon felesleges dolgokkal terhelted le mostanság. Tisztítsd ki a fejedet!

Rák (június 22. - július 22.)

légedetlenkedő emberek bukkanhatnak fel a környezetedben. Jobb, ha semmilyen negatív kritikát nem veszel magadra, mert nem igazán lesz igazuk. Na hagyd senkinek, hogy leszívja a megmaradt energiáidat. Nem sikerült jól a hétvége? Eléggé le vagy merülve, szóval ideje lenne feltöltődnöd. A legfontosabb talán az, hogy kialudd magad rendesen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet van valami konfliktus közted és a párod között, ami már jó ideje húzódik. A hét eleje alkalmas lehet arra, hogy tisztázzatok mindent, és őszintén beszéljetek egymással. Közösen mindent meg tudtok oldani. Ha szingli vagy, akkor lehet inkább nem a társkereséssel, hanem a kihívásokkal kellene foglalkoznod. Az előrehaladás tud a leginkább feltölteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon kiegyensúlyozott lehetsz ma. A vidámság és az öröm uralkodhat körülötted, ha engedsz neki. Fontos, hogy mindenkivel beszélgess őszintén, és ne titkolj el semmit. Ha nem teszed, akkor félreértésekbe bonyolódhatsz. Most a gondokat is félre tudod söpörni az életedből erre a napra. Egy jó indítás pozitív lendületet adhat neked egész hétre.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nincs igazán kedved hozzá, pedig a karriered és a magánéleted kirángat a négy fal közül. Ha a kötelező programok vannak, akkor igyekezz mosolyt festeni az arcodra, és ne kötekedj senkivel. Érdemes átgondolnod, hogy a héten milyen szerepet szeretnél bevállalni. Most sok minden jótékony hatással lehet az előmeneteledre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha este ki szeretnél mozdulni, akkor nagyon is kellemes élményekben lehet részed. Igyekezz sokat kommunikálni a barátaiddal, mert meglepő és izgalmas dolgokra derülhet fény. Vigyázz azért, ne nyúljon nagyon éjszakába a dolog, mert kihívások várhatnak rád. Igyekezz felkészülni mindenre, és vedd elő a rutinodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha megy a szekér, akkor könnyen úgy érezheted, hogy mindenki felsorakozik melletted. Oda is kell figyelned nehogy kihasználjanak. Ez az egész azonban biztonságot nyújt neked. Igyekezz okosan használni ezeket az embereket. A kellő tudás megvan benned ehhez. Persze önállóan is helyt tudsz állni, nem kell tartanod semmitől.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy elég fárasztó nap állhat előtted, de sajnos a folyamatos koncentráció nehézségeket okozhat neked. El kell üldöznöd magad körül a traumákat, amik rossz tapasztalatokat okoztak, és csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Ez más helyzet egy teljesen más időben. Hozd ki magadból a legjobbat – este végre fellélegezhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kényelmetlen érzések gyötörhetnek, mintha elfelejtettél volna valamit. Neked fokozottan kell figyelned arra, hogy ne maradjon kihívás a hét közepére, mert az nagyon megakaszthat. Hazaérve mindenképpen valami pihentető dologgal foglalkozz. Ürítsd ki a gondolataidat, és próbálj meg lazítani. Az aggasztó gondolatokat mind háttérbe kell szorítanod.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy fontos tevékenység állhat ma előtted, amiben kulcsszerepet vállalhatsz. Igyekezz ne csak jól, hanem profin végezni a dolgodat, így nem érhetnek meglepetések. Izgalom lehet benned néhány dolog miatt, de ezeket el kell hessegetned. Próbálj meghallgatni másokat és nyitott lenni, mert ez neked is segíthet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás