promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: roppant kellemetlen hét lehet ez, ha nem koncentrálsz eléggé
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hála égnek a legtöbb csillagjegyet inkább segíteni fogja a bolygóállás, és nem hátráltatni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok mindenen szeretnél változtatni az életedben, és ez a hét pont megfelelő lehet hozzá, csak legyen meg benned az elhatározás. A hét közepére minden rendeződhet és a dolgok gyakorlatilag maguktól el tudnak intéződni. Ne stresszelj rá semmire, és minden gördülékenyen fog haladni. A lényeg, hogy ne engedd senkinek, hogy elrontsa a hangulatod. Ha van párod, akkor lehetnek párkapcsolati vitáitok, de ezt is ügyesen tudod rendezni.

Bika (április 21. - május 20.)

Erős lehet a kommunikációd ezen a héten, amit mindenképpen igyekezz kihasználni. Mindenképpen okosan kell gazdálkodnod az energiáiddal. Ha túlhajtod magadat, azzal több kárt tudsz okozni, mint hasznot. Lépcsőzetesen haladj mindennel, és ne kapkodj. Ha fontos dolog előtt állsz, akkor jól gondolj át mindent. A karriered jó irányba haladhat ezek után, és az ötleteid is be fognak érni, csak legyél türelmes.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet bele fogsz futni néhány kellemetlen élménybe, de nem szabad, hogy ez elvegye a kedved. Főleg a hétvége előtti időszak lehet húzósabb. Ami a szíveden, az a szádon. Ilyen beállítottságú vagy, de ez most problémákhoz vezethet. Már a közeli környezetedben konfliktust okozhat ez az egész, szóval fogd vissza magad. Legyél diplomatikusabb, és ne ugorj bele rögtön minden vitába. Szükséged lenne a nyugodt környezetre, szóval erre törekedj.

Rák (június 22. - július 22.)

Szerencsés időszak várhat rád a hét elején, legalábbis a jelenlegi bolygóállás ezt súgja. A hét új energiákat, és akár egy új ismertséget is hozhat az életedbe. Szükséged van a társaságra, na meg a felüdülésre. Talán még egy új szerelmet is az utadba sodorhat az élet, ami mellett nem kellene elmenned. Most jól érzed magadat, ha másokról tudsz gondoskodni. Tedd is meg, mert kamatostul visszakapod majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Fontos, hogy ne legyél önző, és ne akard mindenben mások elég helyezni magadat. Jól tudsz most csapatban működni, szóval használd ki. Eléggé zavarba jöhetsz attól, ha nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, pedig abszolút nem kellene. Legyél picit lazább, mert egy jó B terv is sikert hozhat számodra. Egy szerelem ütheti fel a fejét, de lehet nem kellene belemenned. Jobban át kell gondolnod, hogy az illető hozzád való-e, mert eluralkodhat a rózsaszín köd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne félj kicsit jobban kimutatni az érzéseidet a hozzád közelállóknak. Meglátod, hogy ez új kapukat nyithat ki az életedben. Jól vigyázz, mert könnyen kellemetlen és nehéz helyzetben találhatod magadat. Akadnak problémák amikből nem látod a kivezető utat. Ez a nyugtalanság eléggé megerőltető lehet a számodra. Pedig sok esélyt kaphatsz, de leleményesnek kell lenned, és észrevenni őket. Ha végképp nem megy, akkor kérj segítséget a barátaidtól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lesznek napok a héten, amikor mindenképpen lassítanod kell. A hibás döntések most könnyen felboríthatják azt, amit eddig építettél. Figyelj oda a munkádra, mert amit most háttérbe szorítasz, azt nagyon nehezen fogod tudni pótolni. Mindenben legyél picit óvatosabb, főleg a pénzügyekben. Kemény csatározásokba futhatsz bele, ha nem vigyázol. Őrizd a pozíciódat, amit kiharcoltál magadnak, mert lehet valaki feni rá a fogát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobban kell figyelned az egészségedre, és amennyire lehet, kerülni a stresszt. Az a legjobb, ha igazán boldog emberekkel veszed körbe magadat. Óriási energiák szabadulhatnak fel benned, szóval igyekezz ezeket kihasználni. Sokat és jól tudsz teljesíteni, ráadásul egy régóta húzódó feladat végére is pontot tehetsz. A környezeted ki is fogja fejezni a megbecsülését. A jelenlegi vetélytársaid annyi hibát vétenek, hogy simán előrébb tudsz lépni a ranglétrán.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A héten oda kell figyelned jobban a vágyaidra. Ne hagyd, hogy olyan dolgot erőltessenek rád, amit te nem szeretnél. Hála égnek a váratlan és nehéz helyzetek el fognak kerülni, de azért az érdekeidet meg kell majd védened. Hallgathatsz nyugodtan a megérzéseidre, mert nem fognak cserben hagyni. Mindenben legyél higgadt, és gondolj át mindent. A könnyed és játékos természeted is sok mindenben segíthet, de azért ne ess túlzásokba.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad félned az ismeretlentől. Ezen a héten vedd elő a bátrabb oldalad, és vállalj be olyan dolgokat, amiket régen nem mertél. Ez olyan energiákat szabadíthat fel benned, amire nagyon szükséged van. A szingli bakoknak elég nagy szerencséjük lehet a szerelemben. Végre megismerkedhetsz azzal az emberrel, akire már régóta vágytál. Azért legyél óvatos, mert tudod jól, hogy más az álmodozás, és más a valóság. Nem fontos semmibe se beleugranod, de ha mégis, akkor tartsd a kezedben az irányítást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A fontos döntéseket fontold meg alaposan, és ne siess el semmit. A sietség, kapkodás, és a türelmetlenség lehet rád a jellemző, de tudod jól, hogy ez abszolút nem lesz kifizetődő. Ha senki nem hajlandó kompromisszumot kötni, akkor kénytelen leszel egyedül megoldani a problémákat. Az okos meglátásaid rengeteg mindenben segíthetnek. A bolygók sok kellemes dolgot hozhatnak az életedbe, szóval használd ki őket.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok kaland kerülhet az utadba a héten, de ezekkel nem árt vigyázni. Ha felelőtlen vagy, akkor az most nagyon visszaüthet. Eléggé felerősödhetnek a Hold hatására az érzelmeid, de szívügyekben elég rossz döntéseket hozhatsz, szóval azzal csak óvatosan. Előtérbe kerülhet a család. Legszívesebben mindent elrendeznél a szeretteid helyet, de hagynod kell, hogy egyedül oldják meg a problémákat. A vitákat kerüld, és legyél mindenkivel megértő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás