promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az izraeli hadsereg termelte ki ezt a kőkemény szépséget
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A katonából lett fitneszoktató gyúr, lő, és a rajongóit oktatja.

Az izraeli hadseregben teljesített sokáig szolgálatot a 27 éves Orin Julie. Ma már békésebb foglalkozást űz, fitneszoktató vált belőle, aki hetente 6 napon keresztül edz, hogy inspirálja bő 600 ezer Instagram-követőjét.

A hosszú hajú szépség kőkeményen tréningezik, hogy megtartsa a katonaságnál megszerzett fizikai állóképességét, de ugyanakkor a fegyverekhez sem akar hűtlen lenni. Így születnek meg azok a szokatlan Insta-fotók, amelyeken általában géppuskával vagy pisztollyal pózol.

Az odahaza a „fegyverek királynőjeként” is ismert modell nemcsak az erőszakot hirdeti, hanem részben jó célt is szolgál mindezzel. Nők ezreinek próbálja megtanítani, milyen egyszerű, de hatékony fogásokkal tudják megvédeni magukat.

„Az edzés mindig is az életem része volt, de igazából a hadseregnél kezdtem el keményen sportolni, és azóta sem tudok leállni”

– mondta a formás energiabomba. Az eszközökben pedig nem válogat, hiszen a súlyemeléstől a nyújtáson és bokszon át a kardióig mindent bevet, hogy csúcsformában maradjon. Úgy véli, hogy a sport a testi és lelki bajok ellen egyaránt kiváló.

„Amikor le vagyok törve, akkor egyszerűen tréningezni kezdek, és máris sokkal jobban érzem magam. Ez jobb bármilyen gyógyszernél”

– vallja a lány. Véleménye szerint több nőnek kellene a példáját követni, például a fegyverhasználat elsajátításában is. Elismeri, hogy az ereje, izmai néha megfélemlítenek másokat, de ő kifejezetten büszke a testére.

Orin egy-egy tréningje nagyjából két órán keresztül tart, és az edzéstervébe még az – inkább idegnyugtató – jógát is beiktatja. Hetente kétszer-háromszor jár el lőgyakorlatokra, és egyelőre férj, család nélkül is elégedett az életével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás