promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok csillagjegy ismét visszatalálhat a helyes útra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ideje kicsit fellélegezned a hétvégén, de ehhez az is kell, hogy ne kerüljön eléd valami váratlan probléma. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Kivételesen rossz hatással van rád a mostani bolygóállás. Úgy láthatod a világot, hogy semmi se jó, és sokakat kritizálhatsz. Vissza kell ebben fognod magad, és élvezni kicsit az élet apró örömeit. Akkor is kötekedő lehet a hangulatod, ha nem alszod ki magad rendesen. Szánj időt a feltöltődésre, mert akkor sokkal gördülékenyebben mehet minden.  

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvége már itt van, de neked nem szabad elmenekülnöd a gondok elől. Ha van valami halaszthatatlan feladatod, akkor mindenképpen fejezd be a mai nap folyamán. Utána annyira felszabadult leszel, hogy minden életkedved vissza fog térni. Ügyesen tudod irányítani a dolgokat, csak legyél igazán határozott.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Forrnak benned a kreatív energiák, és a problémamegoldó képességed is a csúcson van. Igyekezz kihasználni a jó szériádat. Sok mindent véghez vihetsz ezen a hétvégén, ha nem csak lustálkodással vagy szórakozással töltöd az idődet. A döntés a te kezedben van. Este mindenképpen kapcsold ki a telefonodat, és picit elvonulva töltődj fel.  

Rák (június 22. - július 22.)

Erősen leharcoltnak érezheted magad, főleg, ha egy kemény hét van mögötted. A bolygók kivételesen nem tudnak segíteni, mert inkább csak blokkolják az energiáidat. Néhány extra órát lehet be kellene áldoznod a napból, hogy ismét fel tudd tölteni a belső akkumulátoraidat. A családdal végre meg fogsz tudni beszélni egy problémát, ami régóta húzódik, de neked kell nyitnod feléjük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Fel kell készülnöd, mert sok mindenben nem fogod megkapni a hozzád közelállók támogatását. Lehet túl merész tervekkel állsz elő? Ha ez így is van, akkor sem szabad feladnod az álmaidat. Pont most jött el az az idő, amikor valami újdonságra van szükséged. Olyan ajtók nyílhatnak meg előtted, amiken már régóta be akarsz lépni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Van még valami befejezetlen ügyed? Akkor minél hamarabb tegyél pontot a végére, mert csak így lesz nyugodt a hétvégéd. A konfliktusokat kivételesen te tudod gerjeszteni, szóval inkább kerüld a kényes témákat a közeli környezetedben. Legyél türelmes, és hallgasd meg másik problémáit is. Szingliként óvatosan ismerkedj, mert olyanokkal találkozhatsz, akik csak első ránézésre illenek hozzád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hiba csúszhat a számításaidba a mai nap folyamán, így lehet sok mindent újra kell tervezned. Előfordulhat, hogy egy családdal tervezett program is meghiúsulhat. Ne keseredj el, mert mindenre lehet találni B tervet, és semmi sem a világvége. Legyél nyitott ma mindenre, és a legkisebb dolgot is örömmel csináld.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Olyan dologban kell majd részt venned, amivel magadnak, és másoknak is jót tehetsz. Ettől még fel kell mérned a kockázatait is a dolognak. Döntési helyzetbe kényszerülhetsz, de a szívedre kell hallgatnod. Ennek a napnak a végét mindenképpen pihenéssel töltsd, és próbálj meg időben nyugovóra térni. Nagy kihívások állhatnak előtted a következő napon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit lassan akar beindulni a napod, és az ágyból is igen nehezen akarsz kikászálódni. Változékony a hangulatod, és oda kell figyelned, hogy ezzel ne ingereld fel a környezetedet. Szerencsére ma nem kell sietned sehova, és vissza vehetsz a tempóból minden téren. Törekedj a nyugalomra. Hamarosan jobban fogod érezni magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Fontos neked, hogy minden rendben legyen körülötted, mert csak így tudsz ellazulni. Azért csak azt csináld meg, ami rendkívül fontos a boldogságodhoz, ne most kezdj bele átalakítani mindent magad körül, mert az stresszt fog szülni. A főzést nyugodtan átengedhetnéd másnak ma, vagy rendelj valamit internetről.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Próbálj ma nem rivalizálni senkivel, főleg a hozzád közelállókkal. Felesleges belemenned bármilyen hatalmi harcba, mert ez csak szörnyű konfliktusokat fog szülni, amik sokáig elhúzódhatnak. Inkább próbálj békíteni a környezetedben, és gyors megoldást találni a problémákra. Próbáld meg nyugodtan kiélvezni ezt a napot.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit többet kellene törődnöd a pároddal. A héten nagy kihívások várnak rád, ő pedig lehet elhanyagolva érzi magát. Rendbe kell tenned a környezetedet magad körül, hogy utána a nagyobb célokra tudj koncentrálni. A gasztronómia körül forog ma az agyad, valamilyen különleges étel ki tudja elégíteni minden vágyadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás