promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: nem árt felkészülni a legrosszabbra is a héten
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még akkor is érdemes koncentrálnia a csillagjegyednek, ha alapból jól mennek a dolgaid. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned ezen a héten.

Kos (március 21. - április 20.)

Vigyázz, mert az érzelmeid becsaphatnak ezen a héten. Ha túl jó szívű vagy mindenkivel, akkor valaki bizony hátba fog támadni. Lehet kis időre néhány felmerülő probléma miatt félre kell tenned a személyes dolgaidat. Később már belevághatsz abba is, hogy megvalósítsd az álmaidat, viszont a hét közepén semmiképpen ne pörgesd túl az agyad, és igyekezz minél jobban kikapcsolódni. Később nagy kihívások jöhetnek, de újult erővel fogsz belecsapni. 

Bika (április 21. - május 20.)

Nem a legjobban fognak menni a héten a dolgok, ha a szerelmi életedről van szó. A pároddal vitáitok lehetnek, ha meg szingli vagy, akkor csak fárasztó emberek kerülhetnek az utadba. A barátaidra azonban számíthatsz. Eddig is remekül kezelted a társasági kommunikációt, de ez most csak erősödni fog. Remek tanácsokat tudsz adni, meg tudsz nyílni lelkileg, és kiválóan fogadod be a másik mondandóját is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit jobban el kellene engedned magadat a héten, különben a stressz fog rajtad uralkodni. Úgy érzed a nap végén szükséged van egy pohár borra? Hát, akkor ne mondj rá nemet. Ha van partnered, akkor elmélyülhet a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, akkor nyugodtan nézz szét a társkeresőkön, mert jelenleg nagyon erős a kisugárzásod, és bárkit meg tudsz fogni. A munkádban nagy szükséged lesz a kreativitásodra. Igyekezz több energiát belevinni a problémák megoldásába.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha valamilyen vitás kérdésed van a partnereddel, vagy valamelyik barátoddal, akkor ez a hét a megfelelő arra, hogy megbeszéljétek. Ha nyugodt vagy, akkor mindenben bölcsen tudsz dönteni, de még akár másokat is ki tudsz békíteni. Próbálj meg előre tervezni, mert sok mindennel elúszhatsz. Készülj fel néhány hangulatingadozásra. Néha magabiztos leszel, máskor meg félénk, aki nem mer kockáztatni. Találd meg az egyensúlyt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon erősen felkeltetted valakinek az érdeklődését, de még nem is tudsz róla igazán. Csak akkor lehet belőle szerelem, ha az illető fog lépni. Bár ettől te még kutakodhatsz magadban, ki lehet az. Komoly kapcsolatra lenne szükséged, ez lelkileg is nagyon megerősítene, szóval ne kezdj bele semmilyen kalandba. A héten rengeteget fejlődhetsz lelkileg, de ehhez muszáj nyitottnak lenned. Persze maradj hű az érzéseidhez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egyre jobban alakulnak az eltervezett dolgaid, de azért jobban kellene figyelned magadra. Egy kis pihenés nem ártana neked. A munkát vagy a szórakozást is képes vagy túlzásba vinni. Jobb lenne, ha pörgés helyett teret engednél egy nagy alvásnak a héten. Meglátod, utána olyan leszel, mintha kicseréltek volna. Ha megint elmélyülsz valami új projektben, akkor előfordulhat, hogy túlstresszeled magad. Most új ismerősökre bukkanhatsz, akik segíthetnek neked az előrejutásban. Mindenképpen mozdulj ki a hétvégén, hogy rájuk tudj találni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az érzelmeid a csúcson járnak. Ezt mindenképpen ki kellene használnod a partnereddel. Ha szingli vagy, akkor a tüzességeddel bárkit le tudsz venni a lábáról. Ilyen hangulat ritkán van nálad, szóval engedj teret neki. Egyáltalán nem baj, ha a héten kicsit többet foglalkozol magaddal, valamint a vágyaiddal. Ápold a baráti kapcsolataidat, mert lelkileg sok mindenben tudnak támogatni. Nemsokára lehetőséged lesz a legjobbat kihozni magadból.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most családi körben tudod igazán otthon érezni magadat a következő pár napban. Egy kis nyugalomra lenne szükséged, hogy jobban át tudd gondolni a dolgokat. Ha valaki vitázni akarna, akkor könnyen le tudod fegyverezni a héten, de csak akkor, ha tényleg higgadt vagy. Közben van néhány feladat, amit nem szabad tovább halogatnod. Ha minden kötél szakad, akkor kérj segítséget a megoldásukhoz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kiegyensúlyozottnak kell lenned a héten, különben hamar félrecsúszhatnak a dolgok körülötted. Meg kell tanulnod a sok stressz közben is elengedni magad. Ha sok feladatod van, lehet nem fogsz bírni velük, és a kapkodás miatt elfelejtesz dolgokat. A koncentráció nagyon fontos lesz. Mindenképpen kerüld a nyílt összetűzéseket, mert csak rosszul fognak elsülni. Igyekezz jól beosztani az idődet, mert az nem nagyon ment mostanában.

Bak (december 22. - január 20.)

Kitűnő hangulatban kerülhetsz, képes téged elönteni a belső harmónia. Érdemes is lenne megtalálnod a belső békédet a héten, mert ez rengeteget segíthet, hogy kiürítsd a fejedből a sok stresszt. Áldozz időt a hobbidra a maradék fennálló idődben, bármi is legyen az. Ne csak álmodozz, hanem lépj a tettek mezejére. Most sok mindent véghez tudsz vinni, amik pozitív változásokat hozhatnak az életedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A romantika kerülhet előtérbe ezen a héten az életedben. Lehet valakiért epekedsz, aki nem érdemelne ekkora figyelmet. Jobban át kellene gondolnod a párválasztásaidat. Ha úgy érzed elakadsz, akkor nyugodtan kérj segítséget a barátoktól. Ha kapcsolatban vagy, akkor viszont jobban kellene figyelned, hogy ne hűljön ki a dolog. Képes vagy lerombolni, amit eddig felépítettetek az oda nem figyeléssel. A munkádban remekül tudsz teljesíteni a héten, csak kerüld a felesleges vitákat.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbálj több időt tölteni a barátaiddal a héten. Nem is lenne baj, ha végre megosztanád velük a mélyebb gondolataidat, mert remek tanácsokat tudnak adni, ha valamilyen probléma gyötör. Most nehezen tudod megtalálni magadban az arany középutat. Az apróbb sikerek helyre tudják tenni az önbizalmadat. Az a legfontosabb, hogy bízz magadban, és így bármit el tudsz érni. Legyél kicsit rugalmasabb, ez sok problémán át tud lendíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás