promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz pozitívan zárni a hosszú hétvégét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem fog minden gördülékenyen menni, de a hangulatodon még javíthatsz. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Lesz néhány ember, aki nem árt megkerülnöd ma, mert kihozhatnak a sodrodból. A közösségi oldalon is akadhat olyan személy, akinek most nem kellene rákattintanod a profiljára. Igyekezz inkább megtervezni a következő hetet, hogy minden gördülékenyen menjen, aztán kapcsold ki az agyad a kedvenc elfoglaltságoddal.

Bika (április 21. - május 20.)

A maximalista énedet próbáld ma félre tenni. Ez most egy olyan nap, amikor nem kell mindennek tökéletesen sikerülnie. Hallgasd meg mások tanácsait, mert a közeli környezeted tényleg a legjobbat akarja neked. Olyan dolgokat láthatnak át, amiket te jelenleg képtelen vagy. Nem szabad többet vállalnod, mint amennyit a mostani energiáddal elbírsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érdekes pletykák kerülhetnek elő a környezetedben, amiket mindenképpen ki kell zárnod. Olyan időszak következik majd, amikor a saját haladásoddal kell törődnöd, nem azt nézni, hogy mások hol botlanak meg. Érdemes várni fejben a fontosabb döntésekkel, mert jelenleg még nagyon a hosszú hétvége hatása alatt vagy.

Rák (június 22. - július 22.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz a mai napon, és jó is, ha engedsz ennek. Sok motivációt gyűjthetsz, de csak akkor, ha a pozitív emlékeket hozod elő. A múltad kínos darabkáit ideje lenne végleg lezárni. Mindenképpen meg kell élned az apró örömöket. Rengeteg szépséget találhatsz a mai napban, ha végre hátra tudsz dőlni, és sodródsz picit az árral.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Előfordulhat ma, hogy nem úgy fogalmazol, ahogy kellene, ami vitákat generálhat. Könnyebb inkább bocsánatot kérni, mint hagyni, hogy elmérgesedjen a helyzet. Nyugodtan ismerd el, ha nem úgy gondoltál valamit, ezzel még ki fog tűnni a határozott éned. Lehet jelenleg nyeregben érzed magad mindenben, de a környezeted érzékenyebb kicsit, szóval figyelj erre.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Éles meglátásaid vannak, és észreveszed a hibákat a saját, illetve mások terveiben is. Csak óvatosan, ha előkerül ez a téma – a véleményed kifejezésével több kárt okozhatsz, mint hasznot. El tudod szomorítani az embereket, ha kemény ítéletet mondasz az erőfeszítéseikről. Győződj meg arról, hogy senkit se fogsz megbántani a kritikáddal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igazán félsz a csalódástól. Sok minden cikázik a fejedben: valami, amin régóta dolgozol talán nem úgy alakul, ahogy kellene? Vagy a szerelmi életedben érzed úgy, hogy rezeg a léc? Inkább jövő héten tiszta fejjel kellene ezeken gondolkodnod. Most a feltöltődésre figyelj, és az apróbb sikereket is ünnepeld meg. Hamarosan teljesen vissza fogod kapni az önbizalmadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szívesen töltöd az időt álmodozással, de ezekből elég jó tervek is kisülhetnek, szóval csak nyugodtan. Picit ingadozik a hangulatod, szóval bánj óvatosabban a környezeteddel, főleg otthon. A bolygók állása hozzásegít, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Picit az érdekek vezérelhetnek, de itt csak arra vigyázz, hogy ne akarj kihasználni senkit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elkaphat egy kis nosztalgia, de nem szabad felhánytorgatnod a hibáidat magadban. Már semmit nem tudsz megváltoztatni, így inkább tekints mindig előre. Remek periódus elé nézel, így semmiképpen se fordulj be. Szabadulj ki otthonról, mert olyan remek élményekben lehet részed, amikre mindig emlékezni fogsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha esetleg magányosnak érzed magad, akkor ne félj megtenni az első lépéseket, hogy ezen változtass. Szinglinként benned lehet az, hogy nehezen találod meg a megfelelő párt, de muszáj vagy kockáztatni. Tereld el a negatív gondolatokat, és legyél nyitott mindenre. Ha épp semmihez nincs kedved, akkor nyugodtan töltsd ágyban ezt a napot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindig fel tudod találni magad, de most nem a megfelelőbben működik a problémamegoldó képességed. Kerüld a feszült helyzeteket, és akkor minden rendben lesz. Most ne próbálj kisebb dolgokra energiát fordítani, mert nem tudnak igazán kikapcsolni. Hódolj a jól bevált hobbidnak, és kapcsold ki az agyad. Legyen ez egy felszabadult nap a számodra!

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet már a jövő hét elején picit többet kell kockáztatnod, szóval készülj fel mindenre. A mai nap legyen a feltöltődésé. Lelkileg és fizikailag is picit helyre kell ráznod magad. Erős pozitív energiákat tudsz utána sugározni, és nem lesz olyan gond, amin ne tudnál túljutni. Legyél nyitott, és ne félj kimondani a véleményedet, mert így sok embert meggyőzhetsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás