promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: hamar magadra kell találnod, hogy ez ne egy kellemetlen hét legyen
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegyednek nehéz felébredni a hosszú hétvégéből, de muszáj lesz, mert a hét közepe már teljesen új kihívásokat tartogathat. 

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók arra ösztönöznek, hogy minél jobb teljesítményt nyújts, de nem szabad belemenned a felesleges versengésbe. Ne figyelj a többiekre, próbálj meg saját magadra koncentrálni. A lázadó éned kiléphet a reflektorfénybe, és el tudja érni azt, amit szeretne. Viszont azért figyelj oda, hogy a szabályok szerint játssz. Igyekezz megosztani a motivációdat a közeli környezeteddel. Hétvégén erősen lemerülhetnek az energiáid, szóval inkább nyugisabb programokat szervezz.  

Bika (április 21. - május 20.)

A nyár vége felé elkezdhet teljesen átalakulni a hangulatod, és ha jól tudod lezárni, akkor pozitív irányba. Ne feledd, hogy van még időd: igyekezz minden alkalmat kihasználni a szórakozásra. Még egy kis vacsoraestből is tökéletes nyári élmény lehet, amire jó lesz visszaemlékezni. Most az élet apró örömei nagy hatással tudnak rád lenni. Fejezd ki kreatívan magad, és mutasd meg a héten, hogy mi tesz egyedivé.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A karriered jó irányba haladhat a bolygók szerint, de azért magadra sem árt időt áldoznod. Csináld azt, amit szeretsz, azokkal az emberekkel, akiket szeretsz. A nyár néhány szempillantás alatt el fog múlni, és valószínűleg bánni fogod, ha nem használtad ki rendesen. A felesleges költekezést próbáld meg visszafogni. Váratlan kiadások üthetik fel a fejüket, amik főleg akkor lehetnek izzasztóak, ha pont ebben a hónapban tervezted be a hosszabb kikapcsolódásodat.  

Rák (június 22. - július 22.)

Szokták mondani, hogy az otthon ott van, ahol a szív. A bolygóállás sokat segíthet, hogy a héten néhány dolgot rendbe tegyél a közeli környezetedben. Fontos, hogy az otthoni légtér megfelelő legyen a számodra. Meg tudod teremteni a harmóniát, és ez szükséges is ahhoz, hogy a karrieredben jól tudj teljesíteni. Sok gyors változás jöhet, amikhez alkalmazkodnod kell. Ha ügyesen szervezkedsz, akkor nem lehetnek előtted buktatók.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad bezárkóznod, és többet kell kommunikálnod a héten. Gondold végig, hogy mik azok az érzések, valamint gondolatok, amiket elnyomsz magadban. A barátaid sokat tudnak segíteni abban, hogy új erőre kapj. A bolygóállás növeli a vonzerődet - aki az utadba kerül, azt tényleg könnyen el tudod kápráztatni. A szingli oroszlánoknak ez elég sok mozgásteret fog adni. A héten muszáj leszel az érzelmi, valamint az anyagi szükségleteidre összpontosítani, mert így lehetsz boldog.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem tudtad magadat kipihenni a hétvégén, akkor nehezebben indulhat minden. Próbáld meg ezt a hét közepéiig behozni. Jelölj ki egy olyan estét, ami csak a tiéd, és kényeztesd magad. Igazából ezt akkor is megteheted, ha jól sikerült a hosszú hétvége. A sok munkának hamarosan meglesz a gyümölcse, szóval ne ijedj meg attól, ha nem látod még a sok projektednek az eredményét. Sok múlhat azon, hogy mennyire vagy képes csapatban dolgozni. A hétvége valami váratlan fordulatot hozhat, de még az nem rajzolódik ki, hogy mi lesz az. Készülj fel mindenre!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szeretnél már az új kezdetre koncentrálni, főleg akkor, ha ezen a nyáron még nem látod át pontosan, hogy merre is szeretnél haladni. Gondolj végig a lehetőségeket, és beszélj át mindent a szeretteiddel is. Ez a hét nagy lendületet adhat a változáshoz, az igazi megújuláshoz. A társadalmi és a pénzügyi életben is magasabbra tudsz jutni, ha merész vagy. A bolygók megnövelik az önbizalmadat, szóval ne félj szokatlan dolgokat kipróbálni a héten. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Óvakodj a stressztől, és mindig igyekezz apró szüneteket beiktatni, ha éppen dolgozol. Fontos, hogy ne vegyél mindent véresen komolyan. Pont ez lesz az a hét, amikor kicsit el kellene lazulnod. Azért fogsz tudni jó döntéseket hozni a fontos dolgokban, mert nem jár ezerfele az agyad. Foglalkoznod kell a saját igényeiddel, mert az öngondoskodás hozhatja vissza igazán az életkedvedet. Ha türelmes leszel, akkor nemsokára mindent megkaphatsz, amire vágysz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok volt a nyüzsgés a hosszú hétvégén? Akkor igyekezz visszavenni picit a tempóból. A barátaiddal persze továbbra is tartsd a kapcsolatot, mert igazán jó hatással tudnak rád lenni. Most valaki ki is tud hozni az érzelmi gödörből, szóval hallgassa a tanácsaira. A stressz nagyon befolyásolhatja a munkádat. Rá kell jönnöd, hogy milyen taktikával tudod kizárni a legtöbb zavaró tényezőt az életedből. Az apróbb változtatások az életedben a helyes útra tudnak terelni.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók most leginkább a karrieredre tudnak hatással lenni. Lehet fog jönni egy olyan lehetőség, aminek nagyon fogsz örülni. Igyekezz kihasználni a társadalmi kapcsolataidat, hogy előrébb juss. A héten sok minden lökést adhat ahhoz, hogy elérd a hosszú távú céljaidat. Okosan oszd be az energiáidat, hogy jusson mindenre. A hosszú hétvége után te is nehezebben tudsz magadhoz térni, de a szerda lesz a szerencsenapod, amikor fel tudsz támadni mindenben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kreativitásod csúcsra a juthat, főleg akkor, ha ki tudatd magadat pihenni a hosszú hétvégén. Az tud igazán felpörgetni, ha valami új dologgal foglalkozhatsz. Persze közben vigyázz, hogy a már éppen futó dolgaidat ne hanyagold el. A bolygók kellő kitartást fognak sugározni feléd, hogy mindent okosan be tudj fejezni.  A romantika az ellenséged lesz ezen a héten, és ha van párod, ezt bizony meg fogja érezni. Add a tudtára, hogy most nagyobb lelki és szellemi szabadságra van szükséged.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók azt súgják, hogy ezen a héten bízhatsz a megérzéseidben, de azért csak óvatosan. Ha valami megoldás túl könnyen kerül eléd, azért kezdj el gyanakodni. A karma kifejtheti a jó hatását – akivel tettél valami jót, azt most kamatostul visszakaphatod. Igyekezz csak olyan emberekkel körülvenni magadat a szabadidődben, akik a legjobbat tudják kihozni belőled. A mostani héten megtalálhatod azt az énedet, aki mindenkivel remekül ki tud jönni. Legyél nyitott az új kapcsolatokra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás