promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irány Afganisztán!  – gondolta az őrült egyetemista, éppen a legjobbkor
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rossz célpontot választott, háborúba csöppent, de járt már ő Csernobilban is.

A 21 éves Miles Routledge egyetemista és ismert katasztrófaturista. Az előbbivel nincs semmi gond, az utóbbival viszont annál inkább. Járt már Csernobilban is, most pedig úgy határozott, hogy Afganisztánt keresi fel, ahol a tálibok katonai szervezete éppen a napokban vette át a hatalmat, jókora káoszt okozva az ázsiai országban.

Fotó: Miles Routledge

A srácot emiatt a brit sajtó simán „lehülyézte”, amiben persze jócskán van igazság. De úgy néz ki, hogy csalánba nem üt a ménkű, mert Miles nemrég jelezte, hogy biztonságban van, annak ellenére, hogy

a brit nagykövetség állítólag cserben hagyta őt Kabulban.

Az egyetemista azt mondta, egyáltalán nem reagáltak a telefonjaira és e-mailjeire, miközben a radikális iszlamista csoport tagjai folyamatosan özönlöttek be a fővárosba. Az ENSZ egyik menedékhelyén sikerült meghúznia magát, körülbelül 50 brittel, amerikaival és törökkel együtt.

„Itt már biztonságban vagyok, az emberek nagyszerűek. Boldogok lehetünk, jól vagyok, miközben az afgánok többségének sokkal rosszabb sors jutott. Imádkozzatok értük, én is így teszek ma este”

– üzente meg a srác az ismerőseinek. Miles bizonyára megijedt, hiszen elismerte, hogy akár meg is halhatott volna Afganisztánban, és ezúttal tényleg túllőtt a célon. Az utazását ugyanakkor egy tesztnek fogja fel, ugyanis – mélyen vallásos emberként – kíváncsi arra, vajon meddig terjed ki az isteni gondoskodás hatalma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás