promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
4 dolog, amit, ha megteszel, megkaphatod, amire vágysz!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakran halljuk, hogy a pozitív godolkozás segít bevonzani mindazt, amire vágyunk, ellenben a negatív gondolatok hatására csak még rosszabbra fordul az életünk. Egyszerűen hangzik, mégsem olyan egyszerű megvalósítani az álmainkat, pusztán a tudatunk erejével. Azonban, ha követed az alábbi lépéseket, hamarosan csupa jó dolog fog történni veled.

  1. Fogalmazd meg pontosan a vágyaidat!
    Sokszor csupán azon múlik, hogy sikeresen bevonzod-e, amit szeretnél, hogy pontosan tudod, mire van szükséged és azt konkrétan megfogalmazod. Ne csak általánosságban kérj szerelmet, pénzt vagy egészséget, gondold végig a részleteket: miért van rá szükséged, milyennek képzeled el a vágyott életet? Érdemes minden nap újra és újra végiggondolni, ezáltal egyre jobban sikerül beleélni magad és elhinni, megvalósul, amit kérsz.

    [[cikk1]]
     
  2.  Szeresd magad!
    Ha nem bízol a képességeidben, nem vagy elégedett önmagaddal, azzal csak a negatív energiákat növeled, és esélyed sem lesz a vágyott életre. Minden reggel mondd el magadnak a tükör előtt, mi mindent szeretsz magadon, mik az erősségeid, milyen tuljdonságaid miatt szeret a környezeted.
     
  3. Légy boldog és hálás!
    Lehet, hogy nem érkezett még el a szerelem az életedbe, esetleg nehézségek adódnak a munkahelyeden. Mégse arra fókuszálj, ami nincs, hanem arra, ami van: közhely ugyan, de nagy igazság, hogy észre kell venni az élet apró örömeit! Adj hálát minden este a családodért, a barátaidért és mindazért, ami jó érzéssel töltött el a nap folyamán. Ha így teszel, napról napra boldogabb leszel, és ez a pozitív kisugárzás segít bevonzani azt, amire igazán vágysz.

    ​[[cikk2]]
     
  4. Akard, de ne mindenáron!
    Nem lehet ölbe tett kézzel ülni, és várni, hogy mindent megkapjunk. Tenni kell érte! Ugyanakkor a görcsös akarás negatív energiákat szül, és az sem megoldás, ha túlhajtod magad, mert a fáradtság sem segít. Próbáld úgy felfogni a jelenlegi állapotot, mint egy állomást, ami rengeteg tanulási lehetőséget ad, és amit nem lehet kispórolni az életedből, mielőtt eléred a célodat.  
     
  5. Segíts másokon!
    Minden nap tegyél valami jót valakivel. Nem kell nagy dolgokban gondolkozni, sokszor elég a kedvesség is: egy mosoly vagy egy ölelés, mikor szomorúságot látsz, ha türelmes vagy az emberekkel és meghallgatsz másokat. Azon felül, hogy jó érzés jót tenni, te is ezt kapod vissza a környezetedtől az univerzum törvénye szerint.

    ​[[cikk3]]
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás