Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

4 dolog, amit, ha megteszel, megkaphatod, amire vágysz!

4 dolog, amit, ha megteszel, megkaphatod, amire vágysz!

Élet

4 dolog, amit, ha megteszel, megkaphatod, amire vágysz!

Élet

TB 07:37

Gyakran halljuk, hogy a pozitív godolkozás segít bevonzani mindazt, amire vágyunk, ellenben a negatív gondolatok hatására csak még rosszabbra fordul az életünk. Egyszerűen hangzik, mégsem olyan egyszerű megvalósítani az álmainkat, pusztán a tudatunk erejével. Azonban, ha követed az alábbi lépéseket, hamarosan csupa jó dolog fog történni veled.

 1. Fogalmazd meg pontosan a vágyaidat!
  Sokszor csupán azon múlik, hogy sikeresen bevonzod-e, amit szeretnél, hogy pontosan tudod, mire van szükséged és azt konkrétan megfogalmazod. Ne csak általánosságban kérj szerelmet, pénzt vagy egészséget, gondold végig a részleteket: miért van rá szükséged, milyennek képzeled el a vágyott életet? Érdemes minden nap újra és újra végiggondolni, ezáltal egyre jobban sikerül beleélni magad és elhinni, megvalósul, amit kérsz.


   
 2.  Szeresd magad!
  Ha nem bízol a képességeidben, nem vagy elégedett önmagaddal, azzal csak a negatív energiákat növeled, és esélyed sem lesz a vágyott életre. Minden reggel mondd el magadnak a tükör előtt, mi mindent szeretsz magadon, mik az erősségeid, milyen tuljdonságaid miatt szeret a környezeted.
   
 3. Légy boldog és hálás!
  Lehet, hogy nem érkezett még el a szerelem az életedbe, esetleg nehézségek adódnak a munkahelyeden. Mégse arra fókuszálj, ami nincs, hanem arra, ami van: közhely ugyan, de nagy igazság, hogy észre kell venni az élet apró örömeit! Adj hálát minden este a családodért, a barátaidért és mindazért, ami jó érzéssel töltött el a nap folyamán. Ha így teszel, napról napra boldogabb leszel, és ez a pozitív kisugárzás segít bevonzani azt, amire igazán vágysz.


   
 4. Akard, de ne mindenáron!
  Nem lehet ölbe tett kézzel ülni, és várni, hogy mindent megkapjunk. Tenni kell érte! Ugyanakkor a görcsös akarás negatív energiákat szül, és az sem megoldás, ha túlhajtod magad, mert a fáradtság sem segít. Próbáld úgy felfogni a jelenlegi állapotot, mint egy állomást, ami rengeteg tanulási lehetőséget ad, és amit nem lehet kispórolni az életedből, mielőtt eléred a célodat.  
   
 5. Segíts másokon!
  Minden nap tegyél valami jót valakivel. Nem kell nagy dolgokban gondolkozni, sokszor elég a kedvesség is: egy mosoly vagy egy ölelés, mikor szomorúságot látsz, ha türelmes vagy az emberekkel és meghallgatsz másokat. Azon felül, hogy jó érzés jót tenni, te is ezt kapod vissza a környezetedtől az univerzum törvénye szerint.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria