promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami rosszat tartogat számodra a péntek 13-a?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet csak egy kis lendületre van szüksége a csillagjegyednek. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Te most pont akkor tudsz jól teljesíteni, ha nyugodtabb a tempó. Ha kapkodsz, akkor nem várt helyen hibázhatsz a hétvége előtt, és azt elég nehéz lesz helyrehozni. Sok ember próbára teheti a türelmedet, de ne hagyd magadat kizökkenteni. A közeli környezeteddel legyél picit megértőbb, mert valószínűleg most ők sincsenek csúcsformában.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem árt napirendre tűzni néhány fontos beszélgetést. Ha nem kommunikálsz a környezeteddel, akkor nem kulcsfontosságú dolgok mellett mehettek el. Készülj fel, hogy olyan témák is előkerülhetnek, amit sosem vitattatok meg a családtagokkal, barátokkal, pedig bizony kellett volna. Most a múltat úgy tudod lezárni, hogy felszakítanál régi sebeket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók abszolút nem sürgetnek, de te tudatosítsd magadban, hogy haladnod kell előre. Mindenképpen iktasd ki a lusta énedet. Amit meg tudsz oldani, azt semmiképpen ne haladsz későbbre. Minél több terhet veszed le a válladról, annál jókedvűbb és felszabadultabb leszel. Vigyázz, hogy mások ne vegyék el a motivációdat.

Rák (június 22. - július 22.)

Az univerzum igyekszik felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szabad mindenhez túl erősen ragaszkodnod. Pozitív változás érkezhet az életedbe, de a fejedben lévő rendetlenség ezt eléggé vissza fogja tartani, és persze az is, ha nem tudod rendesen elengedni a múltat. Teremts helyet a friss kalandoknak, amikről már régen álmodsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad mindent túl komolyan venned. Olyan időszak érkezhet az életedbe, amikor meg kell tanulnod kicsit elengedned magadat. Az öngondoskodás fontos lesz a közeljövőben, mert ha túlterheled magad, annak katasztrofális következményei lehetnek. Jelentőségteljes, hogy ne legyél túl kemény magaddal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos, hogy ne legyél makacs, és hallgass a közeli barátaidra. Az iránymutatás most több helyről is érkezhet, ami segíthet megoldani a gondjaidat. Stabilan kell tartanod az érzelmeidet, és határozottságot kell sugároznod. Tudod, hogy akkor sem szabad pánikba esned, ha valami nem jön össze elsőre. Ha ma produktív tudsz lenni, akkor nyugodt hétvége várhat rád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Érzékenyebb lehetsz, és nem veheted jó néven más embereknek a véleményét, főleg, ha nem állnak túl közel hozzád. Pedig meghallgathatnád őket, mert lehet sok mindenben igazuk van. A bolygók felerősíthetik a csökönyös énedet, és csak akkor tudod észrevenni, hogy rossz úton jársz, amikor már túl késő. Lassíts a tempón, az tényleg sokat segíthet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előfordulhat, hogy túl sok dolgot akarsz egyszerre megcsinálni. Oda kell figyelned, mert elég hamar ellőheted azt a bizonyos puskaport. Ha nem ügyelsz a tartalékenergiáidra, akkor úgy eshetsz bele a hétvégébe, mint akin átment egy úthenger. Fontos érezned, hogy mi a tempó, ami még kényelmes a számodra. Ne hagyd, hogy bármit is rád erőltessenek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha jól tudtad keverni a kártyáidat, akkor kezd helyrejönni körülötted minden, de még akadhatnak problémák. Muszáj, hogy szép fokozatosan haladj, mert a kapkodással nem érsz el semmit. Csak óvatosan mindennel, és attól se riadj vissza, ha segítséget kell kérned, vagy éppen csapatban kell dolgoznod.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás miatt Fortuna igazán kegyes lehet hozzád. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan kockáztathatsz, és olykor feltehetsz mindent egy lapra. Gyűjts bátorságot, hogy belevágj valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartottál. Fel kell venned a tempót, mert gyorsulni fognak az események körülötted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van párkapcsolatod, akkor az következő időszakban nagyon kijöhet rajtad a birtoklási vágy, így könnyen féltékenyé válhatsz. Ez nem tesz jót nektek, így törekedj inkább a harmóniádra. A munkádban rejtett energiák szabadulhatnak fel, de azokat neked kell tökéletesen beosztanod, hogy hasznuk is legyen. Hétvégén olyan programot válassz, ami tényleg ki tudja kapcsolni az agyad.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha sok a feladatod, akkor az eléggé szétszórttá tehet. Jobban járnál, ha most kivételesen felírnál mindent, és követnéd a fontosabb feladatokat és teendőket. Meglátod, így még gyorsabban is tudsz haladni. Fogadd el olykor a segítséget, mert így el tudod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Az este mindenképpen a feltöltődésé legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás