promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nagy kihívásokat tartogathat a hét közepe
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek fokozottan kell figyelni, különben a szakadék szélére kerülhet. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nem szabad túl nagy kockázatokat vállalnod, különben koppanhatsz egyet. Támaszkodj a legtöbb dologban a rutinodra és a tapasztalataidra. Most még a kiskapuk se tudnak úgy túllendíteni a problémákon, ahogy azt te szeretnéd. Remek lenne, ha olykor el tudnád terelni a gondolataidat a munkáról és a gondokról. Egy kis társadalmi élet jót tenne, szóval mozdulj ki.

Bika (április 21. - május 20.)

Könnyebben tudsz haladni, ha mindent szépen megtervezel magad körül. Ha előre gondolkozol, akkor remekül sülhet el ez a nap. Mint egy felszabadult sakkjátszma, csak az ellenfeled itt az élet. A bolygók azt tanácsolják, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket. Apróbb vitákba csöppenhetsz, de nem szabad hagynod, hogy ezek felidegesítsenek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most kommunikatívabb vagy, és sok gondot tényleg meg tudsz szavakkal is oldani. Használd ki ezt a képességedet, mert rengeteg energiát meg tudsz vele spórolni. Figyelj oda, mert előkerülhetnek olyan emberek az életedben, akikben nem bízhatsz meg. Ha olyan személy, akivel már ezer éve nem beszéltél, de hirtelen feltűnik, akkor bizony gyanakodj.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad hagynod, hogy az idegesség eluralkodjon rajtad. Tudod jól, hogy mindent meg tudsz oldani, csak néha az idő az ellenséged. Ha eltűnik a higgadt éned, akkor csak még mélyebbre kerülhetsz a képzeletbeli gödörben. A múltban is el kellene már engedned néhány dolgot, és ideje a jelennel, illetve a jövővel foglalkoznod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Valaki erősen fel fog figyelni rád. Lehet ez a főnököd, de akár egy ismeretlen is, aki iszonyatosan meg fog téged kedvelni. Igyekezz kimozdulni, mert a bolygók segítenek, hogy a csúcson legyen a pozitív kisugárzásod. Elég olykor csak megszólalnod, és rögtön le tudod venni a lábukról az embereket. Ha ezek mellett alázatos is vagy, akkor bármit elérhetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem kellene elhanyagolnod az egészségedet. A bolygók most kellő motivációt biztosítanak, hogy el tudd hagyni az egyik rossz szokásodat. Biztosan van még olyan dolog, amin változtatnod kellene, mivel tökéletes ember nem létezik. Így a hét közepén lehetnek melléfogásaid, de ne keseredj el, ha nem úgy megy valami, ahogy eltervezted – másodjára minden sikerülni fog.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezebben fog indulni a hét közepe, mint szeretted volna, de ez abszolút nem jelent végig sikertelenséget. Délelőtt hátráltathatnak dolgok, és izzasztó szituációkba is belefuthatsz, de aztán minden rendben fog jönni körülötted. Ügyelj a harmóniádra, és ne akadj ki, különben hibákba eshetsz. Utána maradj a megszokott rutinodnál.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy vártatlan meghívásból akár egy randi is kialakulhat. Ha szingli vagy, akkor engedj a csábításnak, mert jól jöhetsz ki a dologból. Lehetőleg semmilyen fontos kérdésben ne dönts egyedül, inkább avasd be a közeli barátaidat, vagy a családodat a problémáidba. A munkádban ideje lenne kicsit lassítani, mielőtt túlhajszolod magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Váratlan események jöhetnek, amik érzelmileg felkavarhatnak téged. Váratlanul szerelembe is eshetsz, de a bolygók állása szerint ez csak fellángolás, szóval csak óvatosan. Jó esélyeid lesznek, hogy legyőzz néhány akadályt. Mivel ezeket te gördítetted az utadba, csak te tudod helyrehozni. Higgy magadban, és akkor remekül fogsz boldogulni.

Bak (december 22. - január 20.)

Vitás helyzeteket tudsz rendezni, de oda kell figyelned, mert mások erőszakossága rád ragadhat. Nem szabad, hogy elragadjanak az indulataid. A jelenlegi bolygóállás kalandokba sodorhat. Nem csak vállalod, de kifejezetten keresed is a kihívásokat. Persze ne kezdj bele egyszerre túl sok dologba, és a fejedet se veszítsd el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Türelemre és kitartásra van szükséged, hogy sikereket tudj elérni, de az energiáid a csúcson lesznek. Ha egy ötleted nem jön be, akkor nem kell azonnal elkeseredned, sem feladnod. Hallgass nyugodtan a megérzéseidre, mert jelenleg bármi sikerülhet. Az erő és az elkötelezettség sok mindenben segítségedre lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Előfordulhat, hogy feszültnek és nyugtalannak érezheted magadat, ennek pedig meg kell keresned a valódi okát. Olyan dolgok miatt nem szabad szoronganod vagy dühöngened, amit úgy sem tudsz megváltoztatni. Fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat. A bolygók segítenek abban, hogy az anyagi dolgaidat jobban kézben tudd tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás