Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ha lehet, akkor merj kicsit kockáztatni

Napi horoszkóp: ha lehet, akkor merj kicsit kockáztatni

Élet

Napi horoszkóp: ha lehet, akkor merj kicsit kockáztatni

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha úgy érzed, nem akar rendesen beindulni a heted, akkor legyél merészebb. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél óvatos, mert egy közeli ismerősöd pletykásabb, mint gondolnád, és sok mindent kifecseghet. Válogasd meg jobban, hogy kit avatsz a bizalmadba. Ha van párod, vele sem ártana tisztázni néhány dolgot. Viszont ha szingli vagy, akkor feltámadhat a hódító kedved. A bolygók segítenek, hogy mindenkivel könnyebben tudj kommunikálni.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók azt jelzik, hogy valaki titokban szerelmes beléd, de azt sem árt átgondolnod, hogy esetleg neked vannak-e megvallatlan érzéseid. Nehezen tudsz kiigazodni ezen, mert túlságosan a munkádra, a karrieredre koncentrálsz. Egy kibontakozó románc nem felborítaná az életed, csak újabb inspirációkat adna. Engedj végre az érzéseidnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remekül indulhat a heted, ha nem foglalkozol vagy ragadsz le a kisebb problémáknál. Közben megtapasztalhatod mennyire becsül és szeret a közeli környezeted. Ez végre elégedettséggel tölt el, mert volt szeretethiányod bőven az utóbbi időben. A flörtökkel vigyázz, mert roppant rossz partnereket foghatsz ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Vedd elő a határozott, de mégis finom oldaladat, és akkor bárkit le tudsz venni a lábáról. Bizonyos problémákat nem szabad tovább tologatnod, különben nagyon a fejedre nőhetnek. Ha voltál már nyaralni, akkor végre bele kell vágnod a spórolásba. Okosabban kell költekezned, mert váratlan kiadás ütheti fel a fejét.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mostani nap kicsit döcögősebben indul. A legjobb ötleteid futhatnak zátonyra, ha túlságosan rá akarod erőltetni másokra az akaratodat. Rendkívüli élményekben lehet részed, főleg a szerelemmel kapcsolatban. Ez szingliként is előjöhet egy váratlan partner személyében. Az a legjobb, ha nyitott vagy mindenre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad túl sok mindent akarnod egyszerre. Túlságosan szerteágazódik a figyelmed, az energiáid, és lehet pont a legfontosabb dolgokról fogsz lemaradni. Figyelj oda, mert nagyon bánni fogod. Nagy a csábítás mindenfelől, de mérlegelned kell mik a legfontosabbak. A barátaidat semmiképpen ne hagyd cserben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Túl sok az elintéznivaló? A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy mindent hamar le kell tudnod, mert később több akadállyal kell számolnod. Nem éri meg semmibe belebonyolódni. Ha kikapcsolódásra vágysz este, akkor nyitottnak kell lenned minden újdonságra, mert akkor nagyon érdekes élményben lehet részed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne hagyd, hogy a társadalmi nyomás elriasszon az álmaidtól. Ma úgy kell kikelned az ágyból, hogy bármire képes lehetsz. Igyekezz jobban kifejezni magadat, és az érzéseidet. A barátaid nagy lökést adhatnak, hogy belemerj vágni az új dolgokba. Most akár egy másik arcodat is felfedezheted, szóval fejleszd csak a merész terveidet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hét elején előtérbe kerül a nyitottságod, és szívesen barátkozol másokkal. Még azokkal is jól ki tudsz jönni, akiket amúgy nem szívlelsz. Lehet esélyed is lenne valakivel elásni a csatabárdot. Persze ügyelj arra, hogy ne csak az emberi kapcsolataid kössék le a figyelmed. Minden apróságra figyelned kellene.

Bak (december 22. - január 20.)

Vissza kell szorítanod a keserű énedet, és pozitívan hozzáállnod minden egyes változáshoz. A mai napon is igazán pezsgő lehet a társasági életed, szóval nem árt ezt kihasználnod. Lehet egy beszélgetés alkalmával néhány megoldatlan problémára is választ kaphatsz. A bolygók különleges vonzerővel tudnak felruházni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napodat sajnos behálózhatják a pletykák. Ezekkel nem igazán törődsz, pedig lehet, hogy kellene. Ha résen vagy, és kiszúrsz valami fontosat, akkor azzal elkerülhetsz egy meredek konfliktust a közeljövőben. Próbálj meg este minél jobban feltöltődni, mert a lemerülésed az immunrendszeredet is megbolygathatja.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás nagyon erős kisugárzást tud adni neked. Kedves szavakkal bárkinél bármit el tudsz érni, amit szeretnél. Ez az ellenkező nemre lehet igazán nagy hatással. A csillagok szerint a családi életedben lehet némi változás. A közeljövőben érdekes híreket kaphatsz az egyik rokonodtól.

Borítókép: Profimedia