promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: megváltozik a párkapcsolatod? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy pozitív irányban változik meg a kapcsolat vagy az érzések. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami hirtelen robban be az életedbe, és változásokkal jár. Aggódalomra azonban semmi ok, hiszen ezek a változások a várva várt boldogságot hozzák el neked. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

2. kártya jelentése:

Hamisság: Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy járj nyitott szemmel, mert a környezetedben van valaki, akiben nem szabad megbíznod. Lehet, hogy nem tudatosan ugyan, de félrevezet és manipulál téged. A lap azt is jelentheti, hogy saját magadnak hazudsz: becsapod magad azért, mert a valódi érzéseid, gondolataid felvállalása bonyolult helyzetet vonna maga után. Párkapcsolati kérdésnél azt mutatja a kártya, hogy nagyon mások vagytok az illetővel, nem azonos az értékrendetek, ami a későbbiekben gondot okozhat. Pénzügyek terén kockázatos befektetésre utal a kártya.

3. kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozol valami után vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseid. Türelmesnek kell lenned, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapd, amit szeretnél. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás