promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad elbizonytalanodnod a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Muszáj leszel hinni magadban, különben el fog kerülni a siker. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Az univerzum kellően lemerítette az energiáidat a héten, szóval el kell felejtened, hogy másoktól vállalj át valami terhet. Igyekezz magaddal foglalkozni, és feltöltődni. Kerüld azokat az embereket, akik nagyon az agyadra tudnak menni. Kihozhatják belőled a feszültséget, és most száz százalékos nyugalomra van szükséged.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók sajnos rossz döntések felé sodorhatnak a hétvégén. Tegyél meg egy szívességet magadnak, és gondold át kétszer, mielőtt elkötelezed magad bármi mellett. Hallgasd meg mindenképpen mások véleményét, mielőtt beleugranál valamibe. Jól mögé látsz az embereknek, szóval észre tudod venni, ha esetleg valaki át akar verni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az energiáid erősen apadnak, szóval ha túl nagy tempót diktálsz, akkor elég könnyen szét tudsz esni. Csak azokra a feladatokra szánj ma időt, amik valóban halaszthatatlanok. Ne vállalj nagy felelősséget, és igyekezz összehozni a kellemeset a hasznossal. Könnyen meg tudod ma mindenkivel találni a közös hangot, így a viták el tudnak kerülni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha a mai napon másokra kell esetleg hagyatkoznod, akkor mindenképpen készíts B tervet. Elég megbízhatatlan a környezeted, szóval a háttérben tartsd a kezedben az irányítást. Az emberek nehezen tudják most megtartani a szavukat, szóval te lehetsz a megbízható és stabil bástya. Este igyekezz kimozdulni és felszabadultan szórakozni kicsit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad engedned, hogy az emberek elvegyék a mozgásteredet. Ahelyett, hogy percre pontosan megtervezed a napodat, inkább legyél laza, és mindenképpen szánj időt az alvásra. Fel kell töltődnöd, és az aktív pihenés inkább csak le tud szívni jelenleg. Igyekezz megbékélni a belső önmagaddal – fontos, hogy elkerüljenek az érzelmi viharok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindenképpen igyekezz szabadidőt biztosítani magadnak a mai nap folyamán. Menekülj el a gondok elől. Az a legjobb, ha az időt öngondoskodásra, vagy egy kis baráti összejövetelre szánod. Most nyugodtan lehetsz kicsit lusta. Ne akarj mereven ragaszkodni a tervekhez, inkább legyél spontán. Ma csak pozitív dolgok történhetnek veled, ha engedsz nekik.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de a mai napon még ez is összejöhet valakinek. Próbáld meg ne magadra venni, mert inkább csak egy félreértés az egész. Legyél türelmes, és akkor senki sem fog tudni beléd kötni. Akkor viszont nyugodtan felemelheted a hangod, ha valaki már régóta nem úgy csinál valamit a környezetedben, ahogy kellene.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bizonytalannak érzed kicsit a jövődet, és ez mostanában elég gyakran megfordul a fejedben. Ez picit gátol is abban, hogy határozott és tettrekész legyél. Nem szabad hagynod, hogy ez az egész érzés elkezdjen fojtogatni. Mindenen lehet változtatni, ne feledd, olyanon meg ne kezdj el pánikolni, ami még nem következett be.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha ki tudtad használni az eléd gördülő lehetőségeket, akkor tényleg gazdagodhattál új ismeretségekkel az utóbbi időn. Mindenképpen tartsd közel őket, mert később szükséged lehet rájuk. Most nem szabad szerénynek lenned, hanem meg kell mutatnod önmagadat. A humorod és az egyéniséged tündököl, amivel a legkeményebb szíveket is meg tudod hódítani.

Bak (december 22. - január 20.)

Picit többet kellene foglalkoznod magaddal. Benned van, hogy mindenkinek szívesen segítesz, de most legyen az a jelszó, hogy segíts magadon. Azzal tudsz a legjobb feltöltődni, ha kiszabadulsz a négy fal közül. A testmozgás a lelkedet is edzésben tudja tartani. Gyakorlatilag bármilyen sport űzése növelheti az elszántságodat és az összeszedettségedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nagyon elszánt vagy, és gördüljön bármilyen probléma eléd, mindenen úgy tudsz túljutni, mint forró kés a vajon. Az egész világgal szembe tudnál szállni, hogy a vélt igazadat megvédd. Azonban fontos, hogy meghallgasd mások véleményét is. Ne legyél túl harapós, különben könnyen megbánthatsz embereket a környezetedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed valami változást szeretnél az életedben. Kicsit emiatt zavar is van a fejedben, jobban kellene rendszerezned a dolgokat. Ha ez megvan, alaposan rágd át magad a dolgokon, és ne ugorj bele semmibe hirtelen. Egyelőre még csak vedd számba a lehetőségeket. Az elhamarkodott lépésekkel nagyot veszíthetsz, és nem éred el a kívánt célt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás