promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez igen: szép gesztussal ér véget a Doc Martin sorozat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tíz évad után búcsúzik a faragatlan orvos, de előtte még lesz egy nagy dobása.

Az 59 éves Martin Clunes bő másfél évtizede bújik rendszeresen a vértől iszonyodó, kissé faragatlan orvos, Doc Martin szerepébe. A 2004 óta műsoron lévő széria – most úgy néz ki – elérkezett az utolsó, 10. évadához.

Ennek forgatása hamarosan elkezdődik, és legkésőbb 2022-ben vetíteni is kezdik Angliában. A főszereplő nemrég megható gesztust tett azzal, hogy meghívott magukhoz egy 10 éves kisfiút, akinek így lehetősége nyílik majd belesni a kulisszák mögé.

A Pride of Scotland (vagyis Skócia Büszkesége) díjat több mint két évtizede ítélik oda az arra érdemeseknek. Közéjük tartozik a 10 éves Aaron Hunter is, aki lényegében fél szívvel született, de egy orvosi beavatkozásnak köszönhetően végre talán normális életet élhet.

A kisfiú óriási rajongója a Doc Martin sorozatnak, ezért hatalmas örömet jelent számára, hogy megjelenhet a forgatáson. A főszereplő egy személyre szabott üzenetben adta át neki a meghívást.

„Szia, Aaron, itt Doc Martin Clunes beszél. Szeretnék gratulálni a díjadhoz, igazi szupersztár vagy! Annyi doktort láttál már életedben, hogy alig hiszem el, hogy a tévében is szeretsz nézni egyet. De örülök, hogy így van!”

– köszöntötte a színész a bátor srácot, aztán meghívta őt a széria utolsó évadának egyik forgatási napjára Cornwallba. A Doc Martin Anglia egyik legsikeresebb tévésorozata, amely alkalmanként 10 millió nézőt vonz a képernyők elé a szigetországban.

Fotó: prideofscotland.org

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás