promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: konfliktusok, vagy felhőtlen nyugalom vár rád?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége előtt igyekezz helyre tenni a dolgokat. Lássuk, hogy mit jósol a mostani bolygóállás a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit rosszul érezheted magadat, ha nem jön össze minden elsőre, de túl kell jutnod a bizonytalanságon. Ha feladod, akkor a problémák elkezdenek tornyosulni, és akkor már csak nagyon nehezen fogsz elbírni velük. Valahogy muszáj leszel a csökkenteni a nyomást magad körül. Összpontosíts a munkára, és próbáld meg kizárni a zavaró tényezőket!

Bika (április 21. - május 20.)

Sok személy idegesíthet magad körül, de ne hagyd, hogy bárki miatt felforrjon az agyvized. A munkádban és otthon is találkozhatsz konfliktusokkal. A bolygók azonban ösztönöznek arra, hogy túl tudj lendülni bármilyen kihíváson. Ne ijedj meg, mert minden küzdelem, amibe belefutsz, az nem lesz kilátástalan.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van párkapcsolatod, akkor jobban oda kell figyelned a társadra. A nézeteltéréseket tisztáznotok kell, különben a feszültség fel fog titeket őrölni. Sok változás kerülhet elő az életedben, amik remek hatással lehetnek rád. Nagyobb hangsúlyt kell fektetned a céljaidra, mert így érheted el a boldogságot is.  

Rák (június 22. - július 22.)

Az együttműködés másokkal stabilitást hozhat az életedbe. Dolgozd ki a részleteket, hogy miket kell véghez vinned a hétvége előtt, hogy utána teljesen felszabadulhass. A gondokon hamar túl tudsz jutni, ha előhozod magadban a múltbéli tapasztalataidat. Mindenben ragaszkodj a véleményedhez, és ne engedd, hogy bárki befolyásoljon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem mindenben tudod megtalálni felhőtlenül a boldogságodat, de ez egy ilyen időszak. Arra kell a legjobban figyelned, hogy ne ess depresszióba. Igazán jól haladsz, és magadat is egyre jobban tudod felfedezni. A hibáidat kijavítva a környezetedet is le fogod tudni venni a lábáról. Próbáld meg tisztázni, hogy mik a valódi értékek az életedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg tudtál haladni a dolgaiddal, mert ha nem, akkor az nagyon stresszessé tehet. Próbálj meg ütemezni, az tényleg sokat segíthet. Hétvégén próbáld meg valami újdonság felé terelni magadat. Változtass a környezeteden, vagy magadon. Ez fel tud pezsdíteni, és az önbizalmadnak is jót tesz majd. Már most elkezdheted a tervezgetést a fejedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé feszültnek érzed magad, de nem szabad hagynod, hogy a depressziód visszatérjen. A jelenlegi bolygóállás rosszabb hatással van rád, mint a többi csillagjegyre, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Te ismered magad igazán, hogy mivel tudod feldobni a napodat. Tereld ezek felé magad. Ügyelj a szavaidra, mert a szókimondásod lehet megsérthet valakit a környezetedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók olyan hatással vannak rád, amik előhozzák az álmodozós énedet. Ezzel nincsen semmi baj, engedd csak szárnyalni a fantáziádat. Lehet elő fog kerülni egy régi terved, amit meg akartál valósítani, de eddig nem volt lehetőséged rá. Most szerencsés lehetsz a közeljövőben, szóval belefoghatsz valami újdonságba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerelem és a társasági élet kiemelten fontos lehet számodra mostanában, szóval ne engedd magadat otthon begubózni. Az egész depresszióssá tehet, amivel a közeli környezeted idegeire mehetsz. Értékes barátságokat köthetsz, ha kimozdulsz, azonban vigyázz az olyan emberekkel, mint te. A nyilas a nyilassal most nem igazán tud rendesen kijönni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te akarod, akkor könnyen vitába keveredhetsz mindenkivel. Pedig jobb lenne, ha figyelnél végre a kompromisszumokra. Tájékozódj mindenről előre, mert minden információ segíthet, hogy megtervezd előre a hétvégédet. Ne próbálj túl sok programot vagy feladatot egymásba sűríteni, mert az nem fog jól elsülni.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás segítségedre lehet, hogy megoldj egy régóta húzódó ügyet, vagy kibékülj valakivel. Használd ki az adódó alkalmat, és figyelj minden árulkodó jelre, ami előre lendíthet. Legyél optimista, ne csak most, hanem a hétvégén is. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, vagy bárki elrontsa a kedvedet. Kiváló lehetőségek fognak kínálkozni, csak vedd észre őket.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki Fortuna végre rád fog mosolyogni, szóval készülj szokatlan dolgokra. Valaki, akiről nem is gondoltad volna segíteni fog téged mindenben. Néhány közeli ismerősöd között elmérgesedhet a viszony, de te jobb, ha ebből kimaradsz. A fontos vásárlásokat, vagy tervezéseket hagyd későbbre. Ezen a hétvégén fel kellene töltődnöd, munka nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás