promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy bekebelezzenek a gondok a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz elűzni az összes fekete felleget a fejed fölül. Lássuk, hogy mit jósol erre a napra a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Remek hatással lehet rád, ha sokat kommunikálsz ma a barátaiddal. Ki fognak rángatni a rosszkedvedből, és tudnak motiválni, hogy fényesebben lásd a jövőt. Este igyekezz elmerülni a kis világodban, és hozz elő mély gondolatokat. Vannak dolgok, amik fejben dőlnek el, és pont olyan az is, ha nem tudsz túllépni esetleg egy problémán.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé el tudod rontani a napodat, ha túl akarod bonyolítani a dolgokat. Próbálj meg egyszerűsíteni – hidd el, nem mindig kell mindennek száz százalékosnak lennie. Ezt a hétvégét nem szabadna pörgéssel töltened, hanem pont meg kell nyugodnod picit. Válassz olyan elfoglaltságot, ami el tud lazítani. Talán még a telefonodat sem ártana kikapcsolnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás negatív hatással lehet rád a hétvégén. Kötözködő hangulatban lehetsz, és semmihez sincs túl nagy kedved. Próbálsz kifogásokat keresni ahol csak lehet, és a legtöbb kihívást lehetetlennek gondolod. Most csak túl kell valahogy élned ezt a napot, ha kihívások vannak előtted, holnap pedig igyekezz ellazulni, valamint kiengedni.

Rák (június 22. - július 22.)

A héten sok gond üthette fel a fejét, így meglepően fáradt lehetsz, de ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a rosszkedv. Fontos lenne, hogy ne másokat okolj ezért, és ne vezesd le senkin a feszültséget. Pedig jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy otthon kiemelkedőn tudnál teljesíteni, mindenki felfigyelne. Próbálj meg koncentrálni!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Otthon végre elülhet a vihar, de lehet te is kellesz hozzá, hogy megoldj néhány problémát. Óvatosan, mert a legkisebb dolgok miatt is kirobbanhat a vita. Ha van párod, akkor nem ártana megpróbálnod valahogy az ő kedvében is járni. Ha van rá lehetőséged, akkor próbálj meg előre dolgozni. Jobb lenne spórolnod, váratlan kiadás ütheti fel a fejét később.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kezelj fenntartással minden információt, mert félreértéseket szülhet. Csak olyasmiknek adj hitelt, amikben valóban megbizonyosodtál. Szellemileg és fizikailag is elég fáradt lehetsz. Mindenképpen otthon próbálj meg feltöltődni a négy fal között. Jelenleg még a kellemesebb programok is csak jobban kimeríthetnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szakmailag kitűnően veszed az akadályokat, de érzelmileg csalódás érhet. A rátermettségednek hála túl tudsz jutni minden akadályon. Maradj erős, és nem lehet semmilyen probléma. A bolygók elűzik a jelenlegi depressziódat. Tele lehetsz életkedvvel, erővel, és még a szerelem is rád találhat. Persze előbb a kihívásokon kell túljutnod, mert ezek adják az energiád nagy részét.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Végre kezd eltűnni a rosszkedved, legalábbis ha hagyod neki. Mindenkivel meg tudod találni a közös hangot, szóval legyél nyitott. A jelenlegi bolygóállás egy picit bizonytalanná tehet, de sok minden ad majd jeleket, hogy jó úton haladsz. Nehezebben viseled a kritikát, de ne vágj vissza hirtelen felindulásból senkinek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kis dolgokban szerencsés lehetsz, míg a nagyokkal nem igazán kell foglalkoznod. Ez az időszak arra jó, hogy fokozatosan haladj a kitűzött célok felé. A kitartásod hamarosan meg fogja hozni a gyümölcsét, és feltöltődhetsz, megnyugodhatsz. Költekezésben picit szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne zárkózz el a kihívások elől, mert jót tehetnek neked, de a bizonytalanokat inkább engedd el. Válaszd ki a legfontosabb feladatokat a hétvégén, és mindenképpen ezekre összpontosíts. Feleslegesen semmiképpen nem szabad fecsérelned az energiáidat. Jelenleg szerencsés időszakod van, így ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha szakmai szinten kínálkozik valami új lehetőség, akkor azzal mindenképpen élned kell. Ne félj, ha picit más, mert meg fogod kapni a kellő segítséget hozzá. A másik nem körében erős a kisugárzásod. Ha ismerkedni szeretnél, akkor itt az ideje lépni, főleg a hétvégén. Az apróbb ügyeken igyekezz hamar túllendülni, mert különben a fejedre nőhetnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Az utolsó pillanatokra hagyhatsz dolgokat, ami nagyon rossz megoldás. Ami kötelező, azon lendülj túl hamar, minél gyorsabban. Közben azon is el kell gondolkoznod, hogy túl sokat vállalsz. Ha nem marad időd a pihenésre, a kikapcsolódásra, akkor eléggé besokallhatsz. Ne vállalj át senkitől terheket, kisebbeket se, mert nem fogsz tudni velük megbirkózni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás