promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: hátráltatni, vagy inkább motiválni fognak a bolygók?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előfordulhat, hogy nem lesz rád jó hatással a jelenlegi bolygóállás. Lássuk, hogy mire kell számítania a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagy érzelmi zavart tapasztalhatsz, amik befolyásolhatják a döntéseidet. Inkább kérd ki a közeli emberek véleményét, ha bizonytalan vagy magadban. Ha semmi sem fog egyértelműnek tűnni, akkor várd meg, amíg elmegy a vihar a fejed fölül, és tisztán át tudsz látni mindent. Rugalmasnak kell lenned ma, különben csak egy helyben fogsz toporogni.

Bika (április 21. - május 20.)

Meg kell akadályoznod, hogy konfliktusok alakuljanak ki körülötted. Nem tudod ezeket jól kezelni, és hamar kicsúszhat a kezed közül az irányítás. Ha úgy érzed nem vagy nyomás alatt, akkor minden remekül alakulhat. A mai feladatok után inkább ne szervezz semmilyen programot, mert otthon tudsz igazán feltöltődni. Vonulj el kicsit mindenkitől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók az álmodozó énedet hozzák előtérbe, így nem tudod jól kezelni ma a feszültséget. A rutinfeladatok sem szabad lazán venned – inkább figyelj oda, mert a hibák még inkább ki fognak zökkenteni, vagy ami rosszabb, nem is fog érdekelni az egész. Teremt egyensúlyt, és lásd át, hogy mik azok a gondok, amiket egy kis időre a szőnyeg alá söpörhetsz.  

Rák (június 22. - július 22.)

A gyors tempó ma nem fog működni, mert a kapkodásból káosz lehet. Direkt szélsebesen akarod letudni ezt a napot, vagy sok gond nyomja a válladat? Mindegy melyik kerül elő, lassan, de biztosan kellene haladnod. Rossz irányba haladsz, ha elhanyagolod a magánéleti problémákat. Ha lenne mit megbeszélned egy adott illetővel, akkor azt ma este mindenképpen tedd meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az érzelmeid rossz irányba sodorhatnak. Most van az a pont, amikor egyedül nem igazán tudod átlátni, hogy merre haladj tovább. Kiszakadhatsz a valóságból, de tudod jól, hogy ez nem fog megoldani semmit, és előbb vagy utóbb szembe kell nézned azzal, ami nyomaszt legbelül. Vissza kell hoznod azt az énedet, aki pozitívan tud látni mindent, és élvezi az életet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindenkivel előfordulhat, hogy falakba ütközik néha, de nem szabad, hogy ez elvegye a kedvedet. Nem is érzed magadat olyan aktívnak, de gondolj bele, hogy nem tudsz mindig száz százalékon pörögni. A bolygók alapból jó és rossz napokat is hozhatnak számodra a héten. Ne félj, mert nemsokára ismét jön a felemelkedés.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé rossz hangulat uralkodhat a környezetedben, de jó kedvre tudsz deríteni mindenkit. A munkában ésszerű ütemben haladj, és semmiképpen ne terheld túl magad. Hajlamos lecsapni rád a fáradtság, így töltődj fel, amivel csak tudsz. Esténként picit foglalkozz a hobbiddal, vagy ha meg is kell oldanod valamit, kösd össze a kellemeset a hasznossal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kifejezetten produktív állapotban leszel ebben az időszakban, amit muszáj lesz kihasználnod. A művészi értékek is felerősödnek, de a munkahelyeden is nagyon kreatív tudsz lenni. Lehet valamilyen újítással fel is tudod magadra hívni a figyelmet. Könnyen el tudod érni a kitűzött célokat. Érdemes elővenned néhány problémát, ami régóta húzódik.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nem tudod felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akard azt azonnal megoldani. Nem szabad kapkodnod, mert a feje tetejére állíthatsz mindent, és több kárt okozol, mint hasznot. Ha szükséges, akkor kérd ki a barátaid véleményét. Most sok konfliktusod lehet a családoddal. Akkor is állj ki az elveid mellett, ha nem értenek egyet veled.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók erősen hathat rád, és fáradékonynak érezheted magad, de vissza tudod szorítani. Több időt kellene töltened a mozgással, főleg akkor, ha alapból ülő munkát végzel. Nem szabad semmiben sem lebecsülnöd magad, sőt, olyan periódus közeledik, ahol nagyon is meg fogod tudni mutatni a tehetséged. Készülj fel a kihívásokra!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet úgy érzed, hogy bal lábbal keltél fel, és nem ez a te szerencsenapod, de csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Nem szabad kétségbe esned, mert mindent helyre tudsz hozni, ha esetleg hibázol. A legfontosabb, hogy bízz önmagadban. Ha szingli vagy, akkor később sikerülni fog felkeltened egy kiszemelt személy érdeklődését.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha túl sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor teljesen felesleges. Mindenkinek jó a véleménye, és te is igazán kiegyensúlyozott lehetsz, csak olykor butaságokat tudsz bebeszélni magadnak. Ha kimozdulsz, még néhány új kapcsolatra is szert tehetsz. Ezek igazáb jól fognak jönni a később.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás