promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: őrülten nagy fejetlenségre kell készülnöd a hét közepén?

Napi horoszkóp: őrülten nagy fejetlenségre kell készülnöd a hét közepén?

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem fog minden simán menni. Lássuk, hogy mire kell számítania a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Csak óvatosan a negatív véleményekkel, nehogy megbánd később, hogy mi hagyta el a szádat. Kicsit harapósabb kedvedben lehetsz, szóval vigyázz, hogy ez nehogy a munkád rovására menjen. Kerüld a csapatmunkát, ha lehetséges, és inkább az önálló feladataidra koncentrálj. Ne nézz furcsán, ha most nem tudnak kiigazodni rajtad.

Bika (április 21. - május 20.)

Szükséged van egy kis időre, hogy az önbizalmad újra a régi legyen. Ne hagyd, hogy az apró hibák elvegyék a kedvedet. Optimistának kell lenned a jövőddel kapcsolatban, különben kedvetlenül, minden mindegy alapon még több rossz döntést hozhatsz. Most becsüld meg az apró örömöket az életedben, mert sokat segíthetnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók sok pozitívumot tudnak hozni a számodra az elkövetkezendő időszakban. Nyitott szemmel kell járnod, hogy fel tudd ismerni a lehetőseket. Még saját magad is meg fogsz lepődni, hogy ezeket kihasználva mennyire gördülékenyen mehetnek a dolgok. Megfelelő koncentrációval egy új oldaladat is megismerheted.

Rák (június 22. - július 22.)

Fel kell ráznod magad, és nem szabad hagynod, hogy a környezeted lehúzzon a mélybe. El kell hárítanod a negatív energiákat. Vigyél némi könnyedséget vagy humort a helyzetekbe, ha ez lehetséges. Most sokan próbára tehetik az alkalmazkodóképességedet, de ne engedd, hogy bárki felhúzzon. Ha higgadt maradsz, akkor nem találnak majd fogást rajtad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most sok dolgot nem szabad feleslegesen erőltetned. Ha az egyik ajtó nem nyílik, akkor ne akarj erőszakkal bejutni rajta, hanem keress egy másikat. Csillapítanod kell a küzdőszellemedet, és lazítani kicsit. Ideje élvezned az életet, különben sok kellemes dolog el fog robogni melletted. Legyél határozott, és tudj néha nemet is mondani az embereknek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Előtérbe kerülhet a közeljövőben a független és kicsit lázadó természeted. A bolygók szerint ez nem baj, mert pont ez hozhat egyensúlyba téged. Használd az akaratodat és az elszántságodat a nehezebb gondok leküzdéséhez. Ha van párod, akkor ideje lenne vele többet kommunikálnod. Őszintének kell lenned, különben nem tudtok támaszai lenni egymásnak, de ez a barátaidra is igaz.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hízelgés igazán jól tud esni neked, de figyelned kell, mert hátsó szándék is meglapulhat a kedves szavak mögött. Főleg akkor gyanakodj, ha olyantól kapod ezeket, akitől egyáltalán nem megszokott, és amúgy is kerüli a társaságodat. A saját problémáiddal és a céljaiddal kell foglalkoznod jelenleg. Este próbálj meg kiszakadni, ahogy éppen kedved van, de az a legjobb, ha kipróbálsz valami újat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érdemes lenne kicsit elszakadnod másoktól, mert a közeli környezeted picit soknak érezhet mostanában, még ha nem is veszed észre. Jobb lenne, ha néhány dologban önállósítanád magad. A lelki feltöltődéshez ugyanúgy kell az egyedüllét olykor, mint a baráti társaság. Lassíts és ne stresszeld túl a dolgokat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók nagyon is kedveznek neked, így ez az idő alkalmas lehet arra, hogy fontos döntéseket hozz meg. Néhány ügy végére amúgy is pontot kellene tenned, ami már elég régóta húzódik. A karriered alakulásában, és a magánéleted terén is jelentős átalakulásra számíthatsz. Lehet önzőnek fognak páran tartani, de jelenleg ne segíts olyanoknak, akik nem érdemlik meg.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon fontos lesz, hogy miképp indítod a hét közepét. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, csak azzal törődj, hogy ne maradj el semmivel. Ha be tudsz lőni egy tempót, és koncentrálsz, akkor nem fogsz belegabalyodni semmibe. Ne keveredj vitába, mert a félreértések miatt nem fogsz tudni győztesen kijönni belőlük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most igazán nem szabad a múlton rágódnod, hanem csakis előre tekintened. A hibáidon már nem tudsz váloztatni, de a jövődön igen. Ez az időszak amúgy is alkalmas arra, hogy ezen morfondírozz picit. Ne hagyd, hogy mások rossz hangulata rád ragadjon. Pozitív hozzáállásra van szükséged, így a depresszió is elkerülhet.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet sok mindenben úgy láthatod, hogy nem felel meg a jelenlegi helyzet neked. Talán itt is az ideje a változtatásnak. A bolygók úgy állnak, hogy sok mindent véghez tudsz vinni. A lényeg, hogy ne bonyolíts túl semmit, mert teljesen felesleges. Csak az időd és az energiáidat pazarolnád így. Ne állj most pihenő-üzemmódba, hanem törj picit előre.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás