promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: fontos leckét kaphatsz az élettől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pofonokat, vagy szép reményeket ígér a mostani bolygóállás? Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma ki kell mindent adnod magadból, hogy ragyogni tudj, és fellélegezve zárhasd a napot. Mérlegelned kell azért magadban, hogy mi az, amit el tudsz érni, és mi az, amit hanyagolnod kell. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, valamint a sikerélményekre, különben magadba fordulhatsz. Próbálj meg önmagad lenni minden szituációban.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma meglehetősen érzékeny lehetsz minden megjegyzésre, de azért figyelj oda, hogy ne vágj vissza csípősen ezekre. Fontos szempont a heted elején, hogy mennyire tudsz határozott lenni, és ez az érzelmeidre is vonatkozik. Ha ez is stabil lábakon áll, akkor nem lehet téged kizökkenteni semmivel, és jöhetnek futószalagon a kisebb és nagyobb sikerek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eddig nyugodtan hallgathattál mások véleményre, de tudod, hogy minden változik. Most a külsős személyek eléggé rossz irányba terelhetnek, így duplán gondold át, hogy mit is tanácsolnak neked. Okosan oszd be az energiáidat, ne akarj egyetlen problémára túl sokat pazarolni. Már a hét elején kapsz apró jeleket, hogyan tudod sikeresen leküzdeni az akadályokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma feltűnhetnek olyan emberek, akik nagyon nem akarják, hogy beérj a célba. Ragaszkodnod kell a saját elképzeléseidhez, és bizony olykor meg kell küzdened az igazadért is, ha muszáj. A bolygók azt súgják, hogy legyél nyitott, és válassz nyugodtan kreatív megoldásokat. A barátaid tudnak a leginkább feltölteni lelkileg, szóval kommunikálj velük többet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezebben indulhat be ez a nap, szóval igyekezz minél előbb kitisztítani a fejedet. Ha megcsúszol a dolgaiddal, akkor még késő este is a fejedben fog táncolni a stressz. A kitartásod a csúcson van a jelenlegi bolygóállás szerint. Egy kis halomból akár hegyeket is tudsz építeni, ha elhatározod magad valami mellett. Muszáj lesz ezt kihasználnod!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma ösztönösen elmenekülnél néhány kihívás elől, de ez nagyon rossz döntés. Ezek a feladatok vagy gondok később fel fogják ütni a fejüket, és még nagyobbak lesznek. Ne legyél lusta, és igyekezz kihozni magadból a maximumot. Előkerülhetnek apró kiskapuk, szóval használd ki azokat a lehetőségeket, amiket az élet kínál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fel tud olykor dühíteni, ha nem megy minden úgy, ahogyan te szeretnéd. Te is csak ember vagy, így el kell fogadnod, hogy nem rendelkezel olykor a kellő tudással. Engedd olykor, hogy segítséget kapj. Közben ne hagyd, hogy megzavarják a hangulatodat a környezetedben lévő emberek. Meg kell találni a lelki békédet, valamint harmóniádat, különben bekebelez a szürkeség így a nyár közepén.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobban járnál, ha picit óvatosabban válogatnád meg a szavaidat a kommunikációd során. Eléggé visszaüthet az, ha lazán állsz hozzá mindenhez. Csalódást tudsz okozni, főleg ha új emberekkel találkozol, és még nem értik teljesen a lényedet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned. Több időt tölts pihenéssel, és kevesebbet a munkával és szórakozással a mostani időszakban.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad pánikba esned, bármilyen akadály is gördüljön eléd. Nagyon könnyen tudod kezelni a stresszt ebben az időszakban. Hagyd, hogy a nyár picit feltöltsön, és nézd mindennek a pozitív oldalát. Fektess energiát azokba a feladatokba, amiket korábban mellőztél. Azt viszont tartsd szem előtt, hogy elő kell venned egy teljesen másik hozzáállást.

Bak (december 22. - január 20.)

Mostanában elkerülnek a problémák, ha ügyesen forgatod a lapjaidat. Ha szinglinként tengeted a napjaid, akkor készülj fel, és főleg ne sirasd az exed, mert egy sokkal jobb vár rád. Viszont nem zárkózhatsz be, nyitottnak kell lenned mindenre. Nem szabad félned attól, ha másokkal kell nyíltan beszélned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet nem igazán vetted észre, de sokkal érettebbé váltál az elmúlt időszakban. Ehhez lehet szükség volt arra, hogy megoldj néhány bonyolult helyzetet. Sok minden történt veled, de próbáld meg a rossz dolgokból is levonni a tanulságokat. Helyesen is tennéd, mert nem kerülnél bele még egyszer ugyanabba a csapdába.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne legyél a képzeleted rabja, mert mostanában túlságosan álmodozó vagy. Fordíts kellő figyelmet a valóságra, és rá fogsz jönni, hogy karnyújtásnyira van tőled néhány cél, amit kitűztél magad elé. Cselekedj időben, mert ha későn kapcsolsz, néhány dologról lemaradhatsz. Mivel ma pozitív energiákat sugárzol, így keresd a társaságot, és szabadulj ki a négy fal közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás