promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas hüllő sokkolta a turistákat egy thaiföldi szálloda medencéjében - videó
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Békésen lubickolt egy óriás varánusz Thaiföldön egy szálloda medencéjében. A hotel alkalmazottai elkezdték kergetni a hatalmas hüllőt, amiről egy videó is készült. 

Thaiföldön meglehetősen gyakran találkozni hatalmas varánuszokkal. Nemrégiben például egy közel két méteres szalagos varánusz sétált be egy helyi bolt ajtaján, majd a polc felé vette az irány, amelynek aztán felmászott a legtetejére. A látvány annyira sokkoló volt, hogy rögtön tele is lett az internet a hatalmas hüllővel.

A varánuszról készült képeket itt nézheted meg:

[[galeria1]]

Ezúttal Bangkok egyik szállodájának medencéjében bukkant fel egy másik példány, amely kisebb volt ugyan, mint a "bolti rongáló" társa, de így is nagy pánikot keltett a thaiföldi turisták körében. A hatalmas hüllő valószínűleg a meleg elől menekült a vízbe lehűteni magát.

A szálloda alkalmazottai végül elkapták az állatot, és visszavitték a természetbe. Az elfogás pillanatairól videó is készült. 

A komodói varánusz a ma ismert legnagyobb termetű gyíkféle. Testhossza 4 méteres is lehet, testtömege átlagosan 70 kilogramm. A varánuszok az Indonéz-szigetvilág lakói. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás