promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nyugodt, vagy katasztrofális hétvége vár rád?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek igyekeznie kell, hogy elkerülje a nagyobb zűrzavarokat. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók kellő energiát sugároznak feléd, hogy pozitív változásokat érj el. Főleg az egészségedre kellene jobban figyelned. Meg kellene szabadulnod valamelyik káros szenvedélyedtől. Ez egy aprócska dolog is lehet, mint mondjuk az éjszakai nassolás. Kerüld a stresszt, és igyekezz feltöltődni a következő hétre.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy maradnak még mára feladataid, amiket be kell fejezned. A nap előrehaladtával a tempó lelassul körülötted, és így te is nagyobb szabadságot fogsz kapni. A Hold segít abban, hogy jobban el tudj merülni a párkapcsolati kérdésekben. Szingliként is jobban átláthatod, hogy milyen partnert szeretnél magad mellé.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha vannak még elintéznivaló ügyeid, akkor nagyon kell koncentrálnod. A lazítás nem lesz jó, szóval ne dőlj hátra, különben sosem fogsz végezni. Otthon egy picivel feszültebb lehetsz, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. Igazából nem kellene túl nagy kompromisszumokat kötnöd, hogy megőrizd a békét.

Rák (június 22. - július 22.)

Tudd le gyorsan a teendőidet, ha esetleg vannak, és szabadulj fel végre. Ez az, amire most igazán szüksége van a lelkednek. A szabadidődben olyan tevékenységet válassz, ami afféle gyermeki örömöt válthat ki belőled. A fárasztó gondokat dobd félre egy kisebb időre. Ha állandóan csak ezeken agyalsz, akkor be fogsz sokallni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Igyekezz előhozni a vidám oldaladat, ha esetleg időközben a fiók mélyére rejtetted. Nem csak neked, de a környezetednek is pozitív hozzáállásra van szüksége. Nagy zűrzavart okozhatsz magad körül, ha hagyod, hogy eluralkodjanak rajtad a problémák. A bolygók energiát sugároznak, hogy ügyesen meg tudja oldani mindent – használd ki!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez ideális nap lehet a komoly beszélgetésekhez. Úgy érzed valamelyik családtagoddal, vagy barátoddal nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene. Üljetek le, és kommunikáljatok őszintén erről. Igyekszel az egyensúlyra törekedni, de ez nem mindig jön össze. A bolygók segítenek átlátni, hogy mihez, esetleg kihez kell alkalmazkodnod a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különösen ezen a hétvégén, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Akkor lehet rendben a hétvégéd, ha nem vállalod túl magad. Ez az elmúlt napokban is fontos lett volna megfogadnod. A hétvégén ki kell kapcsolódnod végre. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod a mély gondolataidat, vagy problémáidat. Gondold végig ki az, akiben igazán megbízhatsz, és találkozzatok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygól megfelelően fognak állni ezen a hétvégén, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Bak (december 22. - január 20.)

A romantika erősen szerepet fog játszani a hétvégédben. Tölts sok időt együtt a pároddal, és nyugodtan találkozz a barátaiddal is, akik mindig megértenek, és beszéljétek át, ha valami probléma üti fel a fejét. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy tényleg ki tudj kapcsolódni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hétvégén, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltöd, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Továbbra is kerüld a konfliktusokat, azokból csak vesztesen kerülhetsz ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás