promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a nő is tud válni: megmaradtak a házak, a kocsik, de még a gyémántgyűrű is
Borítókép:  instagram.com/christinahaack
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christina, az ingatlanos tévésztár már el is kezdte a harmadik férjjelölt behálózását.

A szépséges Christina Haack az Adok-veszek ingatlant (Flip or Flop) című házfelújító műsort az első férje, Tarek El Moussa oldalán csicseregte végig, de az álompár 2018-ban a válás mellett döntött. A HGTV csatorna sztárja azonban ettől nem roppant össze, sőt hamarosan új műsorral jelentkezett (Christina on the Coast).

Még a válása évében rátalált a szerelem is, mégpedig az Autókereskedők (Wheeler Dealers) műsor sármos szerelője, Ant Anstead személyében. 2018-ban gyorsan össze is házasodtak,

hogy aztán idén ez a frigy is zátonyra fusson.

Most kiderült, hogy a céltudatos hölgy hírében álló Christina ismét jó vásárt csinált, hiszen a nevén maradt öt ház, a 16 darab gyémánttal díszített (8,5 karátos) jegygyűrű, valamint két autó. Nem járt rosszul a második férj sem, aki hét luxusjárgánnyal, illetve a vállalkozásai megtartásával vigasztalódhatott.

A nő ingatlanai közül kettő számít valóban saját tulajdonnak, míg a maradék három felújításra és eladásra váró ház lehet, vagyis hamarosan készpénzre tudja azokat váltani. Nem egy szentimentális típus, hiszen az Ansteaddel közösen lakott (és szintén nála maradt) Newport Beach-i luxusingatlant máris eladásra kínálja.

Ami a kocsikat illeti, Christina beérte egy Range Roverrel és Bentley-vel, míg második ura privát garázsában Range Rover, Land Rover, Lotus, Alfa Romeo, Ford Mustang és Comet járgányok sorakoznak majd, és persze az az 1958-as Porsche, amelyet éppen a nejétől kapott a 40. születésnapjára. Naná, hogy megtartja!

A 38 éves Christina egyébként a két férjétől származó három gyermekét neveli, és természetesen ma sincs társ nélkül. Új párja, Joshua Hall szintén ingatlanügynök, akinek elsősorban Austinban vannak érdekeltségei. Ant Anstead pedig a színésznő Renée Zellweger oldalán keresi a boldogságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás