promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos ezreket fizetünk érte, miközben a lábaink előtt hever a fiatalság titka!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vagyonokat költünk vitaminokra és mindenféle szerekre, abban a reményben, hogy egészségünket megőrizzük, miközben egy igazi nagyágyú hever a kertünkben.

Lehet sokaknak nem mond az a név semmit, hogy kövér porcsin vagy népiesebb nevén disznóporcsin, de hogy mindenki látott már ilyet az egészen biztos.

Sokan marékszámra kapkodjuk be a mindenféle vitaminokat, miközben a megoldás és a hőn áhított egészségmegtartás egyik fontos eleme ott lapul szinte mindenki kertjében. A legtöbben mégis gazként tekintenek rá és minden elkövetnek annak érdekében, hogy kiirtsák. Pedig, ha tudnák, hogy egy igazi elixír, biztosan másképp bánnának vele.

Sokszor sok helyen halljuk, hogy az omega-3 zsírsavak mennyire fontosak.

Megdöbbentő tény, de bizony nem tudunk annyi halat enni, amennyi ebben az igénytelen gaznak tűnő növényben megterem.

Emellett gazdag vasban, C- és E vitaminban, kalciumban, magnéziumban, foszforban és még béta-karotint is tartalmaz. Mi ez, ha nem igazi vitaminbomba. Mondjon búcsút mindenféle kence -ficének és botox kezelésnek, a porcsin lassítja az öregedést, antioxidáns és immunerősítő hatású, külsőleg pakolásként pedig nagyszerű izomgörcsök oldására.

Készíthetünk belőle friss salátát, főzeléket, kiváló főtt, sült húsokhoz és grillezett ételekhez. Tározzon be most télire, a porcsin fagyasztással és befőzéssel is jól tartósítható.

Forrás: Profimedia

Most biztosan sokan szörnyülködnek, hogy mekkora hülyeség a kerti gazt úgy kínálni, mint valami gourmet fogást, de ez egy igazi nagyágyú, kipróbálni pedig mindent ki kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás