Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: várható változás a szerelmi életedben? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: várható változás a szerelmi életedben? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: várható változás a szerelmi életedben? – napi jóslás

Élet

TB 05:49

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése: 

Üzenet: Olyan üzenetet kaphatsz, ami változást hoz az életedbe. Fontos információ birtokába juthatsz, amit ügyesen kell használnod. A lehetőség adott, hogy megoldást találj a jelenlegi problémádra. A lap jelezhet költözést, utazást. Azt is mutatja, hogy most nem szabad kényelmesen hátradőlni, mozgásban kell maradni, tenni kell azért, hogy jól alakuljanak a dolgok. Szerződéskötésre, üzlet lebonyolítására ideális a mai nap.

2. kártya jelentése:

Özvegy férfi: A lap apafigurát mutat, férfi hozzátartozót, egy érett férfit, aki idősebb nálad. Mély érzelmi kötődést, elköteleződést is jelent. Párkapcsolati kérdésnél rövid távú viszonyt jelez, vagy a meglévő kapcsolat kiüresedését, amelyben már nem vagy boldog. Ideje elengedni, meggyászolni a múltat. A jelenlegi problémádra a megoldást egyedül te tudhatod, neked kell meghoznod egy fontos döntést. Ne várd most mástól a segítséget, viszont kikérheted egy megbízható barát tanácsát, aki rávilágíthat néhány fontos részletre. Pénzügyek területen a mostani állapot csak átmeneti, változásra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Szerelem: Erős érzelmeket táplálsz valaki iránt, és úgy tűnik, viszont szeretnek, kötődnek hozzád. Vállalnod kell a kapcsolatot minden körülmények között, akkor is, ha teljesen más, mint amilyent elképzeltél magadnak. Elképzelhető, hogy egy nem működő kapcsolatból kell kilépni ahhoz, hogy helyet adj a boldogságnak. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy vigyázz rá, mert a hétköznapok rohanása a legnagyobb szerelmet is kikezdheti. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, most nem érdemes más állás után nézni. Pénzügyekben erőteljes változásokra lehet számítani.

Borítókép: Profimedia