promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: szerezd vissza a magabiztos éned, különben bajba kerülhetsz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A határozottság sok csillagjegynél elengedhetetlen lesz. Lássuk, hogy mit jósol a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A másokkal való kapcsolattartás és a felszabadult beszélgetések segíthetnek abban, hogy elűzzék a gondterheltségedet. Sokat könnyítene a lelkeden, ha közvetlenül tudnál beszélni az érzelmeidről valakivel. Kényelmesebben kell kezelned a problémákat, szóval ne hagyd, hogy túl sok feszültség tornyosuljon fel benned.

Bika (április 21. - május 20.)

A közeljövőben felszakadhatnak a múlt sebei. Ha otthon egy nyugodt környezetet tudsz teremteni, akkor az sokat segíthet a felejtésben. Csak óvatosan nyílj meg, ha erről van szó, mert nem biztos, hogy mindenki meg fog érteni. Lesznek kérdések, amikben döntésképtelen lehetsz, de nyugodtan támaszkodhatsz a párodra, vagy a barátaidra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jelenleg sok lehet a dráma körülötted, de a bolygók kiegyensúlyozottságot sugároznak feléd. Te vagy az az ember, aki békét tud hozni a környezetébe, és mindenkit meg tud nyugtatni. A rutinod is sokat segíthet, mert valószínűleg már kerültél ilyen helyzetbe. Legyél résen, mivel feltűnhetnek olyanok a környezetedben, akik csak ki akarnak használni.

Rák (június 22. - július 22.)

Hamarosan választ fogsz kapni, hogy valóban a helyes utat választottad-e. Ha majd úgy érezd, valami hiba van a számításaidban, akkor még nem lesz késő változtatni. Közben felül kell vizsgálnod a pénzügyi helyzetedet. Biztosan benned van, hogy kicsivel többet költenél, de gondold át jól, hogy ezt megteheted-e.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jelenleg sugározhat belőled a határozottság, de ezt nem mindig tudod egészséges szinten tartani. Úgy érzed valamivel folyamatosan táplálnod kell az egódat. Ne ess át a ló túloldalára, mert ez nem igazán fog tetszeni a környezetednek. Lehet csak félreértések sorozata lenne ez, de ne akarj felesleges konfliktusokat okozni magad körül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad leállnod, bármiért is küzdesz. A bolygók sugározzák feléd az energiákat, amiket okosan használva el tudod érni a célodat. Néhány negatív ember megpróbálhatja elvenni a kedvedet az egésztől, de engedd el a füled mellett azt, amit mondanak. Értékes tapasztalatokkal gazdagodhatsz, amiket be kell majd építened a személyiségedbe, hogy erősebb legyél lelkileg.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vannak sebek, amik nehezen tudnak gyógyulni, de már csak egy kis baráti segítségre van szükséged, és minden rendben lesz. Tiszta lappal kell indulnod, még akkor is, ha egy megterhelő időszakon vagy túl. Szerezd vissza az önbecsülésed, mert fontos, hogy elfogadd magadat olyannak, amilyen most vagy. Ami régen aggasztott, az hamarosan már csak a múlt lesz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem könnyű beismerni, ha tévedtél valamiben, de néha ezt is meg kell tenni, ha meg akarod őrizni a nyugalmat magad körül. Most akkor tudsz a legjobban teljesíteni, ha száz százalékosan higgadt maradsz. A félelmeid gátolhatnak abban, hogy előrébb juss, de az apró sikerek vissza fogják adni a magabiztosságodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobban oda kell figyelned az álmaidra az elkövetkezendő pár napban, mert súghatnak valamit. Ha rendesen átgondolod őket, akkor előfordulhat, hogy meg fogod találni bennük a választ egy kérdésre, amit már régóta keresel. Nagyon fontos, hogy újra magadra tudj találni. Olyan emberekkel vedd most körbe magad, akikben megbízol.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet nem mindig értitek meg egymást a családoddal, de most remek támaszt tudnak nyújtani. Olyan tanácsot kaphatsz tőlük, ami valóban a segítségedre lesz. Intenzívebbek lehetnek az érzéseid a következő napokban, és ezt fel kell tudnod dolgozni. Igyekezz többet pihenni, mert kialvatlanul harapósabb kedved lesz, és a stressz is jobban megvisel majd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szükséged lenne egy kis öngyógyításra. Nagy a hajtás körülötted, amit általában szeretsz, de azért időnként neked is kell egy kis nyugalom. Ne szervezz túl sok programot a hét maradék részére, inkább igyekezz feltöltődni. A kisugárzásod a csúcson van jelenleg, szóval szingliként igazán tarolhatsz. Elég komoly érzelmeket tudsz kiváltani az ellenkező nemből.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani időszakban keményen meg kell dolgoznod azért, hogy teljesíteni tudd minden kötelességedet, de utána nagyon édes lesz a győzelem. Nemsokára fellélegezhetsz, csak legyél kitartó és türelmes. A konkrét eredmények stabilitást fognak adni, amire nagy szükséged van. A bolygók azt jelzik, hogy felerősödhetnek a szerelmi energiák körülötted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás