promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ez a nap is tarthat veszélyeket a csillagjegyed számára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz a harmóniára törekedni a hét utolsó napján. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Hajlamos lehetsz túlbonyolítani dolgokat főleg otthon. Pedig rájöhettél volna, hogy a legrövidebb út, az egyenes. Feleslegesen vonsz el így energiákat magadtól, amiket akár a hobbidra is áldozhatnál. Legyél találékony, és végez mindennel hamar. Estre próbálj meg egy kis időt szentelni a barátaidra. Beszélgessetek kicsit, még ha csak interneten is.

Bika (április 21. - május 20.)

Hamarosan mentálisan és lelkileg is egyensúlyba fogsz kerülni. Jól haladhatnak a dolgaid, ha nem próbálsz meg mindent a szőnyeg alá söpörni. Állj be egy tempóra, és azt ne engedd el, ha a feladataidról van szó. Egy váratlan esemény bár megzavarhatja a következő hét elejét, de ezen a párod vagy a barátaid hamar át fognak lendíteni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olykor azt gondolod, hogy a boldogságot könnyen el lehet érni. Jobb lenne tisztáznod magaddal, hogy bizony ezért is meg kell küzdeni, mint mindenért az életben. Elég könnyelműen veszel mostanában dolgokat. Meg kell komolyodnod kicsit, mert bele fogsz ragadni ebbe a hozzáállásba, amit nagyon nem szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit szétszórt vagy, és megfeledkezhetsz dolgokról. Jobban jársz, ha mindenre figyelsz. Jelenleg a legkisebb elintéznivalónak az elodázása is felboríthatja ezt a napot. Este mindenképpen tarts szünetet, és szánj időt saját magadra. Közben gondold át azt is, hogy olyan embernek nem éri meg segíteni, aki soha nem akarja majd ezt viszonozni. Talán újra ebbe a hibába estél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A csillagok állás szerint nagyszerű tetteket vihetsz véghez, szóval ne fogd vissza magad semmiben. Inkább a gyakorlatias éned van előtérben, de most igazán felélénkülhet a kreatív is. Este már ne fogj bele semmilyen komolyabb feladatba. Végezd el a kisebb dolgokat magad körül, vagy végre fordítsd magadra az időt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit előtérbe kerülhet az önző éned, amit a környezeted is észre fog venni. Mindenkiben megvan ez, de te most túlzásokba eshetsz. Próbálj meg figyelni mindenkire, és visszaszorítani a belső hangokat, amik csak magaddal foglalkoznak. Ne feledd, nem csak neked van problémád az életben. A munkádat viszont tökéletesen fogod elvégezni a következő hét elején, mivel duzzad benned az önbizalom.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előfordulhat, hogy valakinek nagyon szeretnéd a figyelmét magadra vonzani. Ne feledd, mennyire fontos az első benyomás, még a társkereső oldalakon is. A csillagok nagyon erős pozitív hatást gyakorolnak rád, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulatod. Ha van párod, próbálj vele minél több időt eltölteni, nagy szükségetek van erre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ideje lenne egy kis izgalmat vinni az életedbe, de úgy, hogy semmi köze nincsen a munkádhoz. Próbálj meg időt szakítani a hobbidra, vagy próbálj ki új dolgokat. Lehet, erre lenne szükség, hogy kicsit felpörögj. Azt érezheted, hogy túl sablonosak a hétköznapok, amit te alapból nehezen tudsz elviselni. Szakíts egy kicsit a hagyományokkal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Teljesen normális dolog olykor, hogy cikáznak a fejedben a gondolatok, és nem tudod pontosan mit szeretnél. Ha nem vagy biztos valamelyik döntésedben, akkor nyugodtan kérd a barátaid, vagy a családod segítségét. Jó esélyed lehet a véletlen sikerre, szóval egyáltalán ne járjon most az a fejedben, hogy eltolhatsz valamit.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban jársz, ha minden hírre odafigyelsz, mert ezek befolyásolhatják a döntéseidet. A jelenlegi bolygóállás a tüzes Bakok energiát picit visszafogja. Ma sort tudsz keríteni néhány mély beszélgetésre, amik türelmet és empátiát igényelnek. A mai nap végén próbáld meg kényeztetni magadat, és ez új lendületet adhat a következő hétre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pont egészséges az önbizalmad, így határozottan tudsz haladni a céljaid felé. Fontos, hogy ne aggodalmaskodj semmin, még akkor sem, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezted. Fárasztónak érezheted ezt, mert amint megoldasz egy problémát, akkor jön egy újabb. A kreativitásoddal mindent megoldhatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Szívesen osztod meg másokkal az ötleteidet, és nyitott lehetsz a másokéra is. Lehet valaki olyasvalamivel fog előállni, ami segíthet megoldani a jelenlegi problémáidat. A jelenlegi bolygóállás segíthet a szingli Halaknak. Ne félj a következő napokban nyitott lenni és ismerkedni. Remek beszélgetésekben lehet részed, ráadásul most jó a kisugárzásod és könnyen fel tudod kelteni mások figyelmét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás