promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tompa lehet az agyad a hétvégén, de semmi sincs veszve
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegyből meg pont előbújhat a nagy kreativitás. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Tisztább fejre lenne szükséged, és ez a hétvége pont alkalmas lehet arra, hogy ezt elérd. Próbálj meg kikapcsolódni, és ne állandóan a gondokon rágódni. A növekedéshez legyél picivel rugalmasabb, de jelenleg nehezebben tudod előtérbe helyezni a lazább énedet. Egy jó időszak következhet, de ehhez újjá is kell születned most.

Bika (április 21. - május 20.)

Ezen a hétvégén egy igazi nyitott könyv lehetsz és meg is változhat a felfogásod. Szerencsére ez valószínűleg kitisztítja a negatív képeket a fejedből. Ez új kapcsolatokat is hozhat, ami jóval komplexebbé tehet téged. Ne aggódj, ha hibázol valamiben, akkor azt lesz esélyed jóvá tenni. Lesznek feladataid, de mindig szánj időt magadra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad ezen a hétvégén háttérbe szorítanod a barátaidat. Ha sok is a feladatod, igyekezz velük összefutni, mert új lökést adhatnak neked. Vannak tervek, vagy esetleg döntések, amikben nem vagy teljesen biztos, és ezekben is kikérheted a véleményüket, hogy előre tudj haladni. Szorítsd háttérbe a félelmeidet, és legyél nyitott a világra.

Rák (június 22. - július 22.)

A bizalom és a hűség két olyan tulajdonság, amely fontos egy barátban. Lehet vannak személyek jelenleg a környezetedben, akikben ez nincs meg. Talán épp itt lenne az ideje hátat fordítani nekik. Jól meg kell válogatnod, hogy kinek árulod el a titkaidat, főleg a mostani időszakban. Hamarosan ki fog derülni, hogy ha valaki rosszat akar neked, és csak a látszat miatt keresi a társaságod.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás nagy segítségedre lehet. Kellemesen, felszabadultan érzed magad. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Közben a munkádban is jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan dolgokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Bak (december 22. - január 20.)

Hál istennek kezd eltűnni a bágyadtságod. Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük. 

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet egy családtag, de akár egy munkatársad is. Ne akarj rögtön magadnak igazat adni, se drasztikus eszközökhöz folyamodni, különben elfajulhat a dolog. Simítsd el az ügyet, és minden mondatod előtt számolj el legalább háromig. Este inkább maradj otthon, és igyekezz feltölteni a lemerült energiáidat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás