Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne engedd, hogy bármi felborítsa a terveidet

Napi horoszkóp: ne engedd, hogy bármi felborítsa a terveidet

Élet

Napi horoszkóp: ne engedd, hogy bármi felborítsa a terveidet

Élet

Ezo Terézia 05:35

A legtöbb csillagjegynek bizony határozottságra van szüksége. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Jó lenne, ha elgondolkoznál azon, miképp stabilizáld a pénzügyi helyzetedet. Ha nagyobb biztonságban érzed magad ebben, akkor az élet más területein is ki fognak nyílni az ajtók. Problémák üthetik még fel a fejüket a hét elején, de szerencsére ezek hamar megoldódnak. A nap hátralévő részében élvezd kicsit az életet, na meg a nosztalgiázást a szeretteiddel.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem biztos, hogy most a lazaság jó taktika. Jobban kellene koncentrálnod, főleg akkor, ha tudod, hogy valamilyen sorsfordító dolog előtt állsz. Tervezz nyugodtan előre, de akkor ne felejts el minden fontos részletet megvizsgálni – ha nincs a helyén valami, akkor feleslegesek lesznek az erőfeszítéseid. Próbálj meg alázatos lenni, mert akkor a környezeted azt is el fogja nézni, ha hibázol.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem a jelenlegi bolygóállás, hanem a körülötted lévő negatív emberek akadályozhatja a fejlődésedet. Ha kétségbe vonják a képességeidet, akkor muszáj leszel megvédeni magad. Koncentrálj a céljaidra, mert jó úton haladsz, és ne aggódj mások véleménye miatt. Sokan már úgy ítélkeznének, hogy nem is ismerik, milyen harcokat vívtál meg eddig.  

Rák (június 22. - július 22.)

Reflektorfénybe kerülhetsz, de vigyázz, mert így kidughatják a fejüket a rosszakaróid is. Ha valamiben látják, hogy sikeres vagy, rögtön ki akarnának gáncsolni. Ne engedd magad, és tudd, hogy az őszinte barátaidra mindig számíthatsz. Ez egy olyan nap, amikor nem megy minden tökéletesen, de ne hagyd, hogy bármi is elvegye a kedvedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók magabiztosságot adnak neked, és erős kisugárzással is ruháznak fel. Ez most pont jól jöhet, mert úgy néz ki fontos döntéseket kell hoznod hamarosan az életedben. Persze vigyázz, hogy ne szállj el magadtól, és rendesen gondolj át mindent. Ha nagyon nagy a tét, akkor nem árt kikérned mások véleményét is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hamarosan megismerkedhetsz valakivel, akivel igazán szót tudsz érteni. Ha van rá alkalmad, akkor beszélj meg egy következő találkozót az illetővel. Jobban oda kell figyelned arra, hogy az efféle lehetőséget ne szalaszd el az életedben. A jelenlegi bolygóállás sokat tud segíteni. Nagyon jók az elképzeléseid, és élvezettel vágsz bele az új dolgokba.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha van párod, és elhanyagoltad az utóbbi időben, akkor próbáld meg a héten pótolni ezt, különben konfliktus lehet belőle. Érzed magadon, hogy feltöltődésre van szükséged, de ezt együtt is meg tudjátok oldani. Ha szingli vagy, akkor jelenleg lehetsz kicsit önző. Foglalkozz a hobbiddal, vagy olyan dolgokkal, amik csak téged kötnek le igazán.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindenképpen próbáld meg kihasználni a felszabadult hangulatodat. A bolygók állása szerint kedvezően kell mindennek alakulnia körülötted. A megújulás energiái hatják át a mai napot. A magánéletedben, és a munkáddal kapcsolatban is remek döntéseket tudsz hozni, de azért legyél körültekintő.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kellene figyelned másokra. Ideje lenne, ha a szeretteid és a hozzád közelállók igényeit picit jobban szem előtt tartanád. Apró kedves gesztusokkal is kompenzálhatod ezt, és persze az önzőséged visszaszorításával. Próbálj olyan légkört teremteni, ahol közös hullámhosszra kerülhettek a családdal. Feleslegesen dolgokon végképp ne akadj fenn.  

Bak (december 22. - január 20.)

Néhány dolog lehet erősen nyomaszt, és nem akarod kimondani. Pedig ideje lenne kibeszélned valakivel, és végre megnyílni, mert ha túl sok rossz dolgot raktározol el, az egy idő után felemészthet. A sarkadra kell állnod, és tisztáznod magaddal milyen problémákkal kell szembenézned. A munkahelyeden és otthon is sok múlik azon, hogy pozitívan tudsz-e hozzáállni a dolgokhoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az a legjobb, ha a napi rutint minél hamarabb letudod, mert azután egy nagyon kellemes nap várhat rád. Hajlamos vagy túlköltekezni magad, így jobb, ha a táska mélyére dugod el a pénztárcádat. Ha régi problémák kerülnek elő a közeljövőben, azokat mindenképpen próbáld meg rendezni, és ne tologasd a végtelenségig.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit lazábbnak kell lenned. A felgyülemlett feszültség miatt nehezen viselheted, ha nem irányíthatsz mindent a kedved szerint. Pedig tudod jól, hogy többnyire erre semmi szükség. Csináld csak a dolgod, és ami nem tudja elrontani a te teljesítményedet, azt most engedd el. Lazán kell venned az akadályokat, de azért ebben se ess át a ló túloldalára.

Borítókép: Profimedia