promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: olyan dolgok történhetnek, amik a nyaradat is megpecsételhetik?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz tisztán látni a távoli jövőt, de néhány csillagjegynek segíteni fognak a megérzései. Nézzük, hogy merre kell haladnod, hogy helyes döntéseket hozz!

Kos (március 21. - április 20.)

A közeli környezeted úgy néz ki rád akar erőltetni valamit, amit te nagyon nem szeretnél. Jó lenne, ha a héten ragaszkodnál a saját elképzeléseidhez, és nem engednéd befolyásolni magadat. Ettől még ez nem azt fogja jelenteni, hogy ne lennél jó csapatjátékos. Tudod jól, hogy nem mindig kell vezető szerepet vállalnod, csak a saját utadat egyengesd. Minden este igyekezz feltöltődni.

Bika (április 21. - május 20.)

Már a hét elején valami csalódást érhet. Ez beüthet a munkahelyeden, vagy a magánéletedben is, de össze fogod tudni szedni magad. Lehet most el kell viselned az apróbb vereségeket, hogy utána valamilyen hatalmas győzelmet szerezz. Úgy érezheted, a sok probléma miatt elveszítheted az egyéniségedet, és már nem vagy ugyanaz, mint régen. Ne aggódj, újra magadra fogsz találni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás miatt a heted picit savanykásabban kezdődhet. Olyan csapdák üthetik fel a fejüket, amikből nehezen tudsz kimászni. Elő kell venned a kreativitásodat, és ha muszáj, akkor akár segítséget is kell kérned a környezetedtől. Az öngondoskodást sem ártana előtérbe helyezned. Főleg az egészségeddel kellene kicsit többet foglalkoznod – semmiképpen se hanyagold el ezt.

Rák (június 22. - július 22.)

A hét elején jobban le kell ellenőrizned magadat, és fokozottan figyelni, mert könnyen hibákat követhetsz el. Némi nehézséget okozhat a múlt elengedése, pedig végre magad mögött kell hagynod a fájdalmat okozó dolgokat. Ha helyre tudtad tenni magad, akkor a jövő heti bolygóállás segíthet belekezdeni valamilyen új projektbe. Új kezdetek vannak a láthatáron, amik felpezsdíthetik az életedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nehezen tudod kezelni a változásokat az életedben, legyen az munkahelyi, vagy akár magánéleti. Ha van partnered, akkor vele is nehezebben tudod megtalálni a közös hangot. Ez egy olyan hét lehet, amikor mindenért keményen meg kell küzdened. Szereted a kihívásokat, de azért figyelj oda, hogy nehogy túlhajtsd magad. Minden este vess be valami olyan dolgot, ami kikapcsolja az agyad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Végre itt a nyár, te pedig eléggé kísértésbe eshetsz. Kell az életedben a mulatság valamint az izgalom, de figyelj oda, hogy ezzel együtt ne tűnjön el a felelősség. Most kicsit a felhők felett járhatsz, de ha gond van, akkor mindenképpen vissza kell huppannod a földre. A nap a következő néhány hétben a baráti zónádban lesz, így kiváló alkalom arra, hogy jól érezd magad, és új embereket ismerj meg.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy baráti kapcsolat szintet léphet, és igazán komollyá válhat az életedben. Azt neked kell eldöntened, hogy akarod-e, hogy ez így történjen. Nagyobb felelősséget kell vállalnod a héten, ha azt akarod, hogy rendben menjen minden. Nagyobb figyelmet kell szentelned a céljaidnak, különben csak ismét egy helyben fogsz toporogni. A következő pár napban megtanulhatod az igazi önfegyelmet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Már a hét elején elkezdhet körülölelni némi feszültség. A közelálló emberekből lesz olyan, aki nem igazán akarja tiszteletben tartani a határaidat. Pedig ezt a tudomására kell hoznod, hogy megőrizd a békét a magánéletedben. A szükségtelen dráma abszolút nem hiányzik most a hetedből. Rá kell jönnöd, hogy mi tesz igazán egyedivé, mert közeledik a te időd, amikor többet szerezhetsz meg magadnak, mint gondolnád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Picit össze lehetsz zavarodva a hét első pár napjában. Készíts egy tervet, és igyekezz igazodni hozzá. Ez nagyban segíthet abban, hogy semmi se kerülje el a figyelmedet. A kommunikációs problémák állandó zavart okozhatnak. Legyél egyértelmű, de ez nem jelenti azt, hogy egy kis trükközéssel ne hízeleghetnél picit. Vannak olyan emberek, akiket így lehet a legjobban lefegyverezni, hogy ne legyen velük gond.

Bak (december 22. - január 20.)

Változás közeledik, amit ideje lenne beengedned az életedbe. Muszáj vagy magad mögött hagyni a lustaságot, és előre törni. Vigyázz, mert ha nagyon hátradőlsz, és elengeded a fejlődést, akkor annak nagyon nem lesz jó vége. Gyakorolnod kell az alkalmazkodóképességedet, mert nemsokára élesben is be kell vetned. A hétvége alkalmas lesz arra, hogy fejleszd a kapcsolataidat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A logika és az érzelem. Benned mind a kettő megvan, pont ezért hozol olykor nehezen döntéseket. A belső hangok meg fogják súgni, hogy mikor kell a szívedre hallgatnod. Ez a hét ideális alkalom a kapcsolatok fejlesztésére, megállapodások megkötésére, sőt szerelembe esni. A nyári szerelem benne van a levegőben. Ha szingli vagy, akkor valószínű, hogy fel fog bukkanni az igazi az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindenképpen el kell kerülnöd a családi drámákat. Ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból. A türelmedre lehet már a hét elején nagy szükséged lesz. Óvatosan kommunikálj a héten, mert olyan dolgokat mondhatsz ki, amiket később megbánhatsz. Nagyon produktív tudsz lenni, és jobb is, ha nem engeded, hogy elcsábítson a nyári lustaság. Nem ártana spórolásba kezdened, mert váratlan kiadást jeleznek a bolygók!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás