promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: stabil lábakon állhatsz a hétvégén, vagy érkeznek a viharfelhők
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kánikula marad, viharfelhők sajnos csak a te fejed fölött lehetnek. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

A te csillagjegyednek egészen felszabadult hétvégéje lehet. Vágysz arra, hogy érzelmileg és fizikailag is kapcsolatba léphess másokkal. Engedj ennek az ingernek, mert ez igazán fellendítheti a társadalmi életedet. Ha kimozdulsz, akkor olyan emberrel sodorhat össze a sors, aki még nagy segítségedre lehet a jövőben. Akkor is mozgolódj picit, ha fáradtnak érzed magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Ügyelj arra, hogy ezen a napon végre minden a helyére kerülhessen. Az átláthatatlan dolgok csak még nagyobb káoszt fognak okozni a fejedben. Fel kell végre szabadulnod, de az csak úgy fog menni, ha kiiktatod a kisebb gondokat is. Ha javítasz picit a környezeteden – például rendet raksz – már attól is sokkal felszabadultabbnak fogod érezni magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás energiákat tud felszabadítani számodra, hogy belevágj valami újba. Az csak rajtad múlik, hogy miképp szeretnéd ezt megvalósítani. Előfordulhat, hogy változtatnál a jövődön, de úgy is megnyilvánulhat, hogy most épp nem akarsz nagyszabású terveket és csak kipróbálnál egy új receptet, ami ízlik a környezetednek. Bárhogy is döntesz, újíts!

Rák (június 22. - július 22.)

Ne engedd, hogy bárki a sarokba szorítson. Lehet néhány ember el akarja rontani a napodat, de ha kellően magabiztos vagy, akkor ez nem fog nekik sikerülni. Ha kitartó vagy a problémák minimalizálására, akkor áradhat belőled a lelkesedés. A bolygók megszórnak egy kis kreativitással, amit bárhol be tudsz vetni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az otthon és a biztonság kiemelten fontos most számodra. Lehet nem is ártana, ha megpihennél egy kicsit. Neked is végesek az energiáid, még ha nem is akarod ezt beismerni. Ha céltudatosan akarsz előre haladni a jövőben, akkor muszáj leszel néha feltölteni az akkumulátoraidat. Ne akarj ma semmiért se küzdeni, hagyd, hogy minden menjen a maga tempójában.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Gondolatok és érzések kavaroghatnak benned, amik bizony megvitatásra várnak. Gondold át, hogy ki segíthet át a legjobban a kényes időszakokon, vagy valamilyen nehéz döntés meghozatalában. Üljetek le, és beszéljetek őszintén. Lehet csak egy kis útmutatásra, pici lökésre van szükséged, hogy minden rendben menjen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Neked kivételesen lehet nem fog jól indulni ez a hétvége. A mai napon vitákra, és kellemetlen összetűzésekre számíthatsz a bolygók szerint. Talán a meleg is megvisel kicsit. Nem tudod elfogadni, ha bárki meg akarja neked mondani mit tegyél, vagy éppen mit ne. Egy kis elvonulásra lehet szükséged. Ha nyugton hagynak, akkor még áldozatot is képes vagy hozni másokért.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tudod magadról, hogy egy kedves és türelmes ember vagy, de ha felbosszantanak, akkor nagyon nehezen tudod elfelejteni a sérelmeket. Lehet jelenleg is van benne egy pár tüske, amiről megfeledkeztél, és ezek felszínre kerülhetnek. Próbáld meg elfelejteni őket, mert ezek már nem befolyásolnak semmit az életedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell figyelned, hogy a mai nap folyamán ne akard túlgondolni a dolgokat. Olykor amúgy is teljesen feleslegesen taktikázol, és aggodalmaskodsz. Van, aminek csak simán magától kell mennie, csak felesleges erőbedobás belepiszkálni. Legyél ma őszinte minden területen.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a hétvégén. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy érzed eléggé vontatottan haladnak a dolgok, ami nem igazán tetszik neked. Bizony, ez elég sokat el tud venni a lendületedből, de az lenne a legfontosabb, hogy ne problémázz ezen. Lassíts egy kicsit, tarts szüneteket. Ne engedd magadat hajszolni, inkább állj be egy kényelmes tempóba. Az új tervekkel ráérsz később is foglalkozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Már hosszabb ideje meg akarsz változtatni dolgokat magad körül. Ideje felidézned mik ezek, mert ötletek sokasága segíthet abban, hogy megvalósítsd. Ma mindenképpen kommunikálj sokat, és próbálj meg kezdeményezni. Megnyerő a modorod, és olyan információkhoz juthatsz, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás